Новобудови в Апрелівці, ціни, купити квартиру в новобудові в Апрелівці в Московській області, 1Dom.Ru

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дата заснування: 1899 р   Автодороги, відстань від МКАД   Київське шосе (М3)   , 25 км

  • Дата заснування: 1899 р

Автодороги, відстань від МКАД

Київське шосе (М3) , 25 км ... 29 км. У 3 км від Апрелевки його перетинає Московське Мале Кільце ( «Бетонка» А107)

Час в дорозі до найближчих станцій метро на електричці:

50 хв. до Київського вокзалу (ст. м. Київська ), Середній інтервал руху - 10 хв. Близько 30 хвилин на автобусі до ст. м. Південно-Західна

Найближчі населені пункти, відстань до них Селятин (4 км.), Калінінец (4 км.) Чисельність населення Близько 26 тис. Чол. Площа
10.0 кв. км.

Щільність населення

2 тис. Чол. на 1 кв. км - менше, ніж в середньому в містах Підмосков'я Залізничні станції перемога , Апрелівка , Дачна Коефіцієнт розвитку залізничного транспорту (кількість діючих ж / д станцій на 100 тис. Чол. Населення) 14.3 - набагато вище середнього показника по Підмосков'ї

Основні особливості
Апрелівка знайшла статус міста в 1961 р Входить до складу Наро-Фомінського району . В межі міста включені також сел. Фрунзевец і села Афінеево, Малі Горки, Мартемьянова, Санники, Тімонін, Хлопову.
Особливості забудови і заселення

Переважають приватні будинки (їх понад 4 тис.). У їх числі як дерев'яні колишні дачі, так і сучасні особняки. Багатоквартирних будинків всього близько сотні, в основному типові 5- і 9-поверхівки 1960-70-х р.р. Побудований мікрорайон таунхаусів.

З 1960-х р.р., після того, як в Апрелівку були переведені кілька московських НДІ, відсоток інтелігенції серед жителів Апрелевки став рости.

За різними оцінками, тільки від 15 до 20% покупців квартир в новобудовах Апрелевки - місцеві жителі, близько 50% - москвичі.

Найбільші організації. Ринок праці

Найвідоміший і найстаріший в Росії завод грамплатівок (більше 60% ринку «вінілу» за радянських часів), зупинений в 1997 р В 2007-2008 р.р. озвучувалися плани з відновлення виробництва, а поки що в колишніх цехах влаштувалися 20 підприємств малого та середнього бізнесу.

Також функціонують НУО «Прилад» (засоби вимірювання і контролю), завод теплоізоляційних матеріалів, хімзавод, електродепо, завод рентгенотехніки. У Апрелівці знаходиться цех найбільшого підприємства-виробника хокейної форми «Луч». Всього в місті близько 70 підприємств і кілька НДІ, в. ч. ЦНІІЕПСельстрой. Близько половини жителів працюють в Москві.

За даними порталу www.job-mo.ru, в листопаді 2009 р в Апрелівці було близько 120 вакансій (в основному - у виробничій сфері) і стільки ж резюме (в основному - секретарі, бухгалтери, водії). Середня зарплата, пропонована претендентам в Апрелівці в листопаді 2009 р - 26.6 тис. Руб., Що вище, ніж в середньому по Підмосков'ї. Найбільш високу зарплату (в середньому 35.7 тис. Руб. На місяць) пропонують в Апрелівці фахівцям у сфері будівництва, а найменше цінується праця в ресторанному бізнесі - 15.4 тис. Руб. Відсутні вакансії за спеціальностями «перекладач» і «журналіст».

Екологія, водойми, природа Київський напрямок - один з найбільш екологічно чистих секторів Підмосков'я. Мінуси: шум від літаків (в 15 км. Від Апрелевки розташований аеропорт Внуково) і наявність хімзаводу. Річка Десна - притока р. Пахри (яка, в свою чергу, є найбільшим правою притокою Москви-ріки). дороги

Пробки на Київському шосе виникають рідко. На в'їзді в місто в районі вул. Горького відкрито сучасну розв'язка. Побудований надземний перехід, що веде до зупинки транзитних автобусів Наро-Фомінськ - Москва.

Київське шосе недавно було розширено і реконструйовано на ділянці від МКАД до Внуково, роботи по реконструкції тривають.

Пасажирський транспорт Крім міжміських автобусів, функціонують 2 внутрішньоміських і 2 приміських автобусних маршрути. Новобудови в продажу в листопаді 2009 р

5 об'єктів (детальну інформацію див. В базі даних www.1dom.ru). У 2007 р в продажу було 4 новобудови.
Середня вартість 1 кв. м. житла в новобудовах в листопаді 2009 р - 53.3 тис. руб. (В жовтні 2008 р - 57.7 тис. Руб.)

Вторинний ринок житла Середня вартість 1 кв. м. в листопаді 2009 р - 58.5 тис. руб. (В жовтні 2008 р - 69 тис. Руб.). Вартість 1-кімнатних квартир - від 2.1 млн. Руб. Вартість оренди квартир у листопаді 2009 р

1-кімнатні: від 15 тис. Руб. у місяць,
2-кімнатні: від 18 тис. Руб. у місяць.

Введення житла, капремонт та знесення

У 2009 році введена в експлуатацію 1 новобудова.
Старого та аварійного житлового фонду в Апрелівці практично немає

Містобудівні плани Великий діловий центр, готель. Медицина 4 поліклініки (в т. Ч. Стоматологічна), ще одна поліклініка будується.
Освіта 4 школи, 5 дитячих садків, дитяча школа мистецтв. Ще одна школа на 550 місць будується. Філії Академії комунального господарства і Московського соціально-гуманітарного інституту.
Торгівля, сфера послуг Новий сучасний торговий центр. Один з найбільших в московському регіоні будівельних ринків. Відділення трьох великих російських банків.
Пам'ятки, культура, мистецтво, пам'ятники архітектури Храм Тихвінської ікони Божої Матері. Дитячий театр-студія. Троїцький камерний хор, танцювальний ансамбль Троїцького Міського Будинку вчених.
Відпочинок, спорт, розваги Побудований з сучасного типовим проектом Палац спорту «Мелодія» з основним залом для ігрових видів спорту з трибунами на 1000 місць, трьома малими залами та басейном.
Стаціонарні телефонні номери (496) 345-хх-хх, (495) 436-5х-хх

ЦЕ ЦІКАВО!

Апрелівка отримав свою назву від станції, що отримала назву від садиби, яка, в свою чергу, була названа на честь річки (Опреловка, Преловка) з російського «зопрівати», «сиріти», «мокнути».

12 вулиць міста носять назви місяців - Січнева, Лютнева, ..., Груднева.

У 2010 р, з введенням третього терміналу аеропорту Внуково (знаходиться у власності Москви), по пропускній здатності Внуково майже досягне рівня аеропортів Домодєдово і Шереметьєво.

За період з 1992 по 2006 р в Апрелівці був побудований всього 1 житловий будинок, який в ході арбітражного спору між організацією-замовником (ЦНІІЕПСельстрой) і забудовником був заарештований. Це сталося вже після заселення. Будинок відключили від усіх комунікацій. Судові тяжби тривали в цілому більше 6 років.

В околицях Апрелевки багато стародачних місць: Крёкшіно, Селятин , Фрунзевец, Кокошкін, Софіїне, Алабино. Недалеко розташований знаменитий письменницький селище Передєлкіно.

Життя Апрелевки не дуже багата подіями. Тільки в 2009 з'явилися свої газети.

Апрелівка, що отримала статус міста з 1961 року, відмінне місце для любителів тихого і розміреного життя за межами гамірного міста, але з можливістю в будь-який момент легко в ньому виявитися. Дивовижна місцевість, в якій переважає в основному квартали приватних домоволодінь, чимало таунхаусів і невелика кількість багатоповерхових будинків 60-70-х років, стане відмінним будинком, де дихається легко і живеться без турбот.

Ще з моменту заснування міста основну частину його населення становила інтелігенція - співробітники працювали тут НДІ. З тих пір продаж новобудов в Апрелівці не перестає цікавити як місцевих жителів, так і москвичів. До того ж з кожним роком відсоток інтелігенції в місті тільки зростає.

Крім цих особливостей бажаючі купити новобудову в Апрелівці розглядають дане місто як повністю відокремлене і самодостатнє місце, розташоване не так вже далеко від центру столиці. Іншими словами, новобудови в Апрелівці - чудова можливість позбутися від необхідності жити в задушливому і тісному мегаполісі, але не відмовлятися від гарної роботи в Москві. Незважаючи на те, що в Апрелівці чимало власних підприємств і створені робочі місця, близько половини жителів міста працюють в Москві. А це зайвий раз підтверджує, що новобудови Підмосков'я в Апрелівці - чудова можливість жити в екологічно чистому і красивому місці, не відмовляючись від необхідності щодня бувати в Москві і від звичного високого рівня життя. Адже купити квартиру в новобудові в Апрелівці означає купити житло сучасного формату, з усіма необхідними благами, упорядкованої і охороняється прилеглою територією, паркінгом, рекреаційними зонами для відпочинку та дозвілля, всіма комунікаціями і площами, спроектованими і побудованими за новітніми технологіями.

У Апрелівці поблизу Київського шосе в районі вулиць Горького і Польова будується житловий комплекс «Апрелівський» , Що складається з 5 корпусів, два з яких вже введені в експлуатацію. Вартість 1 кв. м. в 14-15-поверхових монолітно-цегляних будинках становить від 53 до 69 тис. руб.

Поруч, на вулиці Островського, побудований шестисекційний 12-14-поверховий монолітно-цегляний будинок. Жителі Апрелевки називають цей об'єкт «Білий дім» (щоб відрізняти його від РК «Апрелівський»). Розпочато будівництво другого корпусу, планований термін його введення - 2011 року (вартість 1 кв. М. - від 40 тис. Руб). Репутація у компанії-забудовника досить надійна.

У центрі міста, на вул. Паркова, недалеко від станції, ведеться будівництво житлового комплексу «Нова Апрелівка» (3 корпусу від 10 до 14 поверхів). Вартість 1 кв. м. - від 52 тис. руб. Запланований термін введення будинку - друга половина 2010 р

Будується між вулицями Горького та Лютневої на обгородженій території (3 га) житловий комплекс «Квітнева мелодія» складається з 56 таунхаусів стандартного формату (3 поверхи, кількість кімнат - від 6 до 9) і 4-поверхових монолітно-цегляних багатоквартирних будинків з 1- та 2-кімнатними квартирами. Перша черга таунхаусів введена в експлуатацію. Вартість 1 кв. м. - від 50 тис. руб.

Мінімальні площі 1-кімнатних квартир в новобудовах Апрелевки - від 46 до 51кв. м., внаслідок чого їх вартість починається від 3 млн. руб.

За адресою Апрелівський вул., 7А будується 4-поверховий монолітно-цегляний будинок. Забудовник (фізична особа) зводить зведення багатоквартирної новобудову на ділянці, призначеній під ІЖС. У жовтні 2009 року суд виніс постанову про арешт об'єкта. Так що не виключено, що скоро Апрелівка знову увійде в список міст, де є ошукані пайовики.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online