«Надмосковье» - новий формат комфортного життя за МКАД

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вже пройшло досить багато часу з тих пір, як Ваша компанія ввела формат «Надмосковье», розкажіть детальніше - що це таке на практиці

Вже пройшло досить багато часу з тих пір, як Ваша компанія ввела формат «Надмосковье», розкажіть детальніше - що це таке на практиці. У чому суть нового класу житла?

Рівно рік тому ми придумали це визначення для тих житлових комплексів, які стоїмо в Московській області.

Коли робиш щось нове, несхоже на інших, дуже важливо знайти для цього вдала назва. Ми шукали варіанти, навіть проводили конкурс на вдала назва серед журналістів, які пишуть про нерухомість.

У підсумку остаточно пішли від визначення «класу» і сформулювали назву рівня життя за МКАД - «Надмосковье».

І, схоже, що назва виявилася вдалим. Причому, несподівано для нас провідником ідеології «Надмосковья» виступив колишній губернатор Московської області Сергій Шойгу, який не раз на засіданні уряду приводив цілий ряд прикладів того, як повинна розвиватися область. І всі ці приклади були ілюстрацій базових принципів «Надмосковья».

Розкажіть про ексклюзивність проектів Tekta Group щодо інших новобудов в Балашисі, Митищах, Одинцово і Сергієва Посада.

В основі концепції Надмосковья - новий рівень життя, пропонований покупцям квартир в житлових комплексах від Tekta Group.

Надмосковье - це все традиційні переваги життя за містом, адекватна ціна і продумані до дрібниць безпеку і комфорт.

Відмінними рисами всіх наших житлових комплексів є панорамні вікна, вільні від автомобілів охоронювані двори, краще місце розташування, суворе дотримання всіх законів, високі стандарти якості та адекватні ціни.

Для даних міст Ваші будинки унікальні, а які темпи продажів? Який відсоток реалізованих квартир? Чи залишається ще можливість придбати житлоплощу на цікавих умовах? Як часто компанія проводить акції та знижки? Чи великий відсоток покупок за допомогою іпотеки?

Продажі здійснюються відповідно комерційним планом компанії. Щомісяця реалізуються 10-20 тис. Кв.м. Зараз всі житлові комплекси компанії, включаючи ЖК «Ньютон» , Продажі якого відкрилися в жовтні 2012 року, реалізовані більш, ніж на 50%. При цьому, за допомогою іпотеки придбано більше половини квартир.

Tekta Group розробляє спеціальні умови на покупку квартир. Наприклад, протягом червня в ЖК «Архімед» діє спеціальна пропозиція на «троячки». Купити бажані квадратні метри можна за ціною від 45 тисяч рублів. На вибір покупців квартири площею від 83,5 до 104,4 кв.м., з вільним плануванням і панорамним склінням. У ЖК «Да Вінчі» виставлені на продаж квартири з резерву, вартістю від 82 000 руб. за кв.м., при тому що середня ціна складає 103 тис. руб. за кв.м. В ЖК «Акварелі» покупці можуть скористатися вигідними умовами розстрочки. При першому внеску 50%, другу половину від вартості покупки можна оплатити через рік, без відсотків і переплат. Варто додати, що на об'єктах діють і інші акції, а також привабливі умови на іпотечні кредити від банків-партнерів.

«Нова визначна пам'ятка міста», «ожила картинка», «геніальний комфорт» - які обов'язкові вимоги і завдання ставилися при проектування об'єктів? Як вибирали підрядників, хто проектував будинки? Чи достатньо досвіду у наших архітекторів, або необхідна участь зарубіжних компаній?

При створенні концепції «Надмосковье» ми намагалися зробити такий будинок, в якому буде приємно і комфортно жити нашим покупцям. Проектуючи свої житлові комплекси ми спираємося на власні сили, т.к Tekta Group є девелоперську компанію повного циклу, до складу якої входить відділ проектування. Також ми залучаємо провідних фахівців в галузі архітектури. Наприклад, в ЖК «Да Вінчі» дизайн-проект благоустрою внутрішнього двору розробляло архітектурне бюро Асадова, завданням якого було створення проекту максимально відповідає ідеології компанії. Ми також вивчаємо потреби покупця, враховуємо їх думки та побажання. Для нас важливо, щоб бажання споживачів знайшло найкраще втілення в наших житлових комплексах.

Наскільки економіка проектів Компанії відрізняється від «панельних джунглів», які сотнями гектарів зводяться в Підмосков'ї?

Однозначно на це питання відповісти неможливо. Економіка проекту залежить від багатьох факторів: місце, вартість земельної ділянки, інвестицій в роботу по підведенню комунікацій і т.д. Всі проекти різні, тому порівнювати їх не логічно. Треба сказати, що на даний момент компанія будує виключно монолітні будинки. Перевага монолітних конструкцій відображаються у високих темпах технологічності виробництва. Більш того усадка монолітного будинку відбувається поступово протягом року, на відміну від тієї ж «панелі». До ремонту можна приступати практично відразу.

Девелоперам настільки невигідно і нецікаво будувати красиві і комфортабельні будинки, максимально правильно розвивати мікрорайони?

Тут все залежить від цілей девелопера. На розробку проекту йде багато ресурсів і витрат, фізичних, часових і матеріальних. Переваги стандартної бізнес-моделі в сегменті економ-класу - високі темпи будівництва і реалізації, і відповідно повернення вкладеного капіталу. Ми теж думаємо про прибутковість своїх проектів, але не забуваємо і про споживача. Tekta Group зацікавлена ​​в створенні якісного продукту. Нам важливо, щоб клієнти були задоволені своїм вибором. Тому ми намагаємося зробити все, щоб процес від покупки до заселення був комфортним. Правильність обраного напрямку підтверджується тим, що клієнти повертаються до нас знову - за покупкою квартир в інших житлових комплексах і комерційними площами.

Наскільки дорожче квартири, скажімо в ЖК «Акварелі», ніж в інших новобудовах Балашихи? За що «переплачує» покупець?

За що «переплачує» покупець

У Балашисі серед існуючих новобудов до сегменту бізнес-класу відносяться дуже небагато проектів, і, мабуть, найяскравіший з них - ЖК «Акварелі». При цьому вартість квадратного метра там, як і в усіх житлових комплексів Tekta Group, залишається конкурентоспроможною. Середній показник ціни в травні склав близько 66,8 тис. Руб. / Кв.м. У новобудовах бізнес-класу Одинцово середня ціна за «квадрат» близько 104 тис.руб., В ЖК «Да Вінчі» - 100,5 тис.грн.

Розкажіть про технології будівництва, в якій комплектації і стадії готовності здаються квартири в ваших будинках.

Наша компанія орієнтується на міжнародні стандарти житлового будівництва і використовує енергозберігаючі технології в своїх комплексах. Наприклад, застосування вентильованого фасаду дозволяє зменшити тепловтрати і скоротити витрати електроенергії, яка використовується для обігріву приміщень. А унікальні світлові двори забезпечують максимальне природне освітлення всіх приміщень житлового комплексу. В світловий двір всередині секції виходять вікна нежитлових приміщень. Вони висвітлені завдяки змінної поверховості та використанню сучасних світлоповертаючих матеріалів при обробці фасадів. При цьому завдяки розміщенню інноваційних фасадів по світловому фронту з зовнішньої сторони секції забезпечується максимальна інсоляція житлового комплексу.

Як відбувається (буде відбуватися) управління даними житловими комплексами? ТСЖ або керуюча компанія?

Tekta Group пропонує мешканцям свою керуючу компанію (КК). У нас є КК, якою ми після введення об'єкта в експлуатацію передаємо подальше управління нашими об'єктами. Наші фахівці стежать за обслуговуванням наших будинків. У житлових комплексах бізнес-класу якісна робота керуючої компанії особливо важлива, оскільки тільки її силами можна реалізувати надійну роботу охорони, систем контролю доступу, не кажучи вже про підтримку в ідеальному стані елементів благоустрою: дитячих майданчиків, озеленення, інженерних систем. На наш погляд саме управління будинком найбільш вдало вийде у керуючої компанії забудовника, яка знає всю історію проекту.

У чому суть нового класу житла?
Для даних міст Ваші будинки унікальні, а які темпи продажів?
Який відсоток реалізованих квартир?
Чи залишається ще можливість придбати житлоплощу на цікавих умовах?
Як часто компанія проводить акції та знижки?
Чи великий відсоток покупок за допомогою іпотеки?
«Нова визначна пам'ятка міста», «ожила картинка», «геніальний комфорт» - які обов'язкові вимоги і завдання ставилися при проектування об'єктів?
Як вибирали підрядників, хто проектував будинки?
Чи достатньо досвіду у наших архітекторів, або необхідна участь зарубіжних компаній?
Наскільки економіка проектів Компанії відрізняється від «панельних джунглів», які сотнями гектарів зводяться в Підмосков'ї?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online