Апрелівка: все для «смачного життя». Швидка траса, комфортні будинки, квартири від 43 тис. Руб. / Кв. м!

Інтернет-журнал про нерухомість Metrinfo.Ru продовжує вивчати новобудови підмосковних міст. Відмінні риси чергового «пункту призначення» міста Апрелівка - приємна автомобільна дорога по модернізованому Київському шосе і невисокі на підмосковному тлі ціни на сучасні житлові комплекси, які сьогодні будуються.
До недавнього часу Апрелівка, що виникла в 1889 році на місці однойменної садиби письменника Златовратського, представляла собою історичний релікт. Особливо консервативно виглядала забудова - більша частина міста забудована цегляними п'ятиповерхівками і приватними будинками, були в достатку і двоповерхові бараки. Забудовники ж обходили Апрелівку стороною, освоюючи з їх точки зору, більш привабливі простори. Адже Від МКАД до Апрелевки 25 кілометрів, а забудовники воліли 10-15-кілометрову зону. Однак у міру скорочення вільних ділянок поблизу столиці, інтерес девелоперів перемістився в бік більш віддалених міст Підмосков'я. І в кінці 2005 - початку 2006 рр в Апрелівці почалося активне будівництво. «Первістком» став житловий комплекс «Апрелівський», розташований на вулиці Горького. Він, як і всі наступні - монолітно-цегляний. Панельного житла в Апрелівці НЕ зводиться взагалі!

МІСТО
Зараз місто переживає період бурхливого розвитку. Відповідно до генерального плану, тут передбачається будівництво нового фізкультурно-оздоровчого комплексу, ділового центру, готелю. Влада задумали ґрунтовну реконструкцію інженерних мереж. А забудовники, які працюють в місті, планують забезпечити мешканців банками, різними побутовими сервісами, салонами краси. Крім цього, в місті зводяться нові об'єкти міської інфраструктури - будується ще одна сучасна, простора школа з басейном. Втім, і зараз інфраструктура міста досить розвинена. Тут на 20 тисяч жителів є п'ять шкіл, чотири дитячих садки, лікарня, поліклініка, достатня кількість підприємств торгівлі і сервісу. У 2008 році в Апрелівці відкрився спортивно-оздоровчий комплекс «Мелодія» з універсальним спортивним залом на 1000 місць, 25-метровим басейном, а також тренажерним, борцівських залами і приміщенням для занять художньою гімнастикою.
ТРАНСПОРТ
З трасою апрелевцам пощастило - оновлене Київське шосе сьогодні вважається одним з найсучасніших, з високою пропускною здатністю. Роботи по реконструкції шосе дійшли до Апрелевки, зараз добудовується розв'язка на першому перехресті в місті, яка дозволить зробити проїзд через Апрелівку бессветофорном, а виїзд і в'їзд в місто комфортним і сучасним. Крім цього, на ділянці збудують ще вісім надземних переходів, передбачено суцільне висвітлення шосе і три дворівневі розв'язки - до м Апрелівка, пп. Крекшіно і Селятин.
А всередині міста діють два автобусних маршрути: № 1 вул. Комсомольська - вул. Шкільна і № 2 вул. Паркова - Лікарня. Також в Апрелівку можна дістатися електричкою з Київського вокзалу. Станція Апрелівка знаходиться в самому центрі міста на Залізничній вулиці, на східній околиці є ще і станція Перемога, а на західній - платформа Дачна.
Ходить в Апрелівку і інший транспорт. Це маршрутки № 309 і 490, які від'їжджали від «Південно-Західної», а також два приміських автобуса: № 31 - в Ватутинки і № 55 - в Селятин. На думку Марини Акімової ( «Яртт Девелопмент»), транспортної доступності Апрелевки можуть позаздрити багато спальні райони Москви. Так, автобусом або маршруткою від станції метро «Південно-Західна» до станції Апрелівка в будні дні можна дістатися хвилин за 25-30.
НОВОБУДОВИ
ЖК «Апрелівський» розташований за адресою вул. Горького, корп.1-3. Комплекс складається з монолітно-цегляних 14-15-поверхових будинків (корп.1 - 8-секційний, корп.2 - 2-секційний, корп.3 - 3-секційний) загальною площею близько 63 тис. Кв.м. на 936 квартир (1-3-кімнатні квартири). Площі квартир - 47-111 кв.м., вартість - 50-69 тис. Руб. за 1 кв.м. Будинки частково здані Держкомісії, або готуються до здачі.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Однокімнатну квартиру площею 50 кв.м. в цій новобудові в агентстві нерухомості «Азбука Житла» можна придбати за 3 мільйони 070 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

ЖК «Нова Апрелівка» (вул. Паркова, корп.1-3). Він також складається з монолітно-цегляних будинків по 10-14 поверхів. (Корп.1 - 3-секційний, корп.2 - 6-секційний, корп.3 - 2-секційний). Загальна площа близько 33.000 кв.м. на 514 квартир (1-3-кімнатні квартири), площі квартир - 46-111 кв.м. Вартість квартир - 52 -65 тис руб. за 1 кв.м. Здати комплекс планується в 4-му кварталі 2009 року.

На цьому об'єкті однокімнатну квартиру площею 59 кв. м в в агентстві нерухомості «Азбука Житла» можна купити за 2 мільйона 264 тисяч рублів.

Третій значущий для міста об'єкт знаходиться на Польовій вулиці, корпусу 1-3. Це монолітно-цегляні 12-14-поверхові будинки (корп.1 - 6-секційний, корп.2 - 2-секційний, корп.3 - 3-секційний). У будинках передбачені 1-3-кімнатні квартири площею 47-108 кв.м., вартість квартир - 43-49 тис. Руб. за 1 кв.м .; Корпус 1 - побудований, зданий ГК, корпусу 2-3 - знаходяться на початковій стадії будівництва. ГК планується в другому кварталі 2010 року. Тут компанія «Азбука Житла» пропонує квартири бізнес-класу. Простору двокімнатну квартиру, площею 78 кв. м в цій новобудові можна придбати за 3 мільйони 826 тисяч рублів.

ЦІНИ І ПОКУПЦІ

За оцінками аналітиків, серед покупців місцевих новобудов найбільший відсоток становлять москвичі - 43%. За ними слідують жителі Підмосков'я, складові 28%. До цього числа входять і апрелевци, частка яких становить 16%. Частка жителів інших регіонів РФ дорівнює 27%, а іноземців - 2%.
Апрелівський ціни виявляються по кишені «середньому покупцеві», хоча за останні три роки вони помітно зросли. За даними IRN.RU, якщо середні ціни на житло в кінці 2006 року перебували на рівні 44.600 руб. за 1 кв.м., в кінці 20070-го - 46.500 руб., то на початку 2009 року - 53.600 руб. Таким чином, приріст цін з кінця 2006 року до 1 кварталу 2009 року склав 20%, а з кінця 2007 року до 1 кварталу 2009 - 15%.

ЧИ ВАРТО ІНВЕСТУВАТИ?

Вдала інвестиція означає, що гроші витрачені не даремно і ваше придбання згодом тільки подорожчає. На погляд експертів IRN.ru, покупка житла в Апрелівці цілком себе виправдає. По-перше, - окуляри місту додає Київське шосе, вже частково реконструйоване, а по-друге - у Апрелівський цін є великий потенціал для зростання, так як спочатку вартість житла тут не була високою.
Зауважимо, що в кризові періоди місцеві ціни поводилися зовсім не так, як в столиці. Як показують результати регулярних досліджень аналітичного центру IRN.RU, в населених пунктах, розташованих за 25 км від МКАД, і, зокрема, в Апрелівці, в період стагнації і незначної корекції цін вниз (2007 рік) на ринку житла, вартість квартир продовжувала зростати , а в період більш істотного падіння цін (кінець 2008 - початок 2009 рр.) вартість квартир в Апрелівці і порівнянних містах практично не змінювалася.
Так що - робіть висновки.

Агентство нерухомості "Азбука Житла" пропонує широкий вибір квартир в Апрелівці. На пропозицію діють знижки, розстрочка і можливість придбання квартири по субсидії.

Дивіться наші пропозиції в КАТАЛОЗІ , Вибирайте і дзвоніть (495) 795-05-33 та приїжджайте: гір. Москва, провулок Сівцев Вражек, д.29.

Агентство нерухомості "Азбука Житла" працює для Вас в будні і вихідні дні!

Підготовлено прес-службою агентства нерухомості "Азбука Житла" за матеріалами статті Сергія Шумакова (Metrinfo.ru)

ПРОЧИТАТИ СТАТТЮ ПОВНІСТЮ ЧИ ВАРТО ІНВЕСТУВАТИ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online