Ремонт і сервісне обслуговування

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ОБСЛУГОВУВАННЯ   Сервісне обслуговування є одним із стратегічних напрямків діяльності компанії Zenith

ОБСЛУГОВУВАННЯ

Сервісне обслуговування є одним із стратегічних напрямків діяльності компанії Zenith. Індивідуальне і якісне обслуговування відіграє важливу роль у зміцненні лояльності клієнтів, а також в завоюванні бездоганної репутації і статусу легендарного бренду.

Завдяки великій мережі надійних і кваліфікованих партнерів, а також серйозної професійної підготовки співробітників компанія ZENITH оперативно і ефективно надає обслуговування з урахуванням індивідуальних потреб клієнтів. Застосовуваний в світовому масштабі підхід і стабільний рівень послуг на всіх ділянках мережі дозволяють надати всім клієнтам ZENITH в рівній мірі якісне і довгострокове обслуговування.

ОБСЛУГОВУВАННЯ СУЧАСНИХ ГОДИН

Перед проведенням будь-яких робіт - від найпростіших до найскладніших операцій - клієнтові в максимально зрозумілою і відкритою манері надається вся необхідна інформація. Він оповіщається про всіх необхідних видах робіт, їх вартість і терміни виконання. Таким чином, клієнту надається можливість попередньо затвердити кожен етап обслуговування. Увага! Компанія ZENITH надає гарантію тільки на роботи, виконані в сертифікованих сервісних центрах ZENITH.

РЕСТАВРАЦІЯ ІСТОРИЧНИХ ГОДИН

На Мануфактурі в Ле-Локле, де працюють майстри всіх без винятку спеціальностей годинникового виробництва, може бути відреставровано більшість моделей. Багатий арсенал часових ремесел, а також передані майстрами з покоління в покоління унікальні навички і технології дозволяють відновити годинник, випущені понад століття тому. Якщо реставрація можлива, необхідні для заміни деталі виробляються в стінах Мануфактури в єдиному екземплярі.

Знайти сервісний центр

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online