Смерть після «Дому-2»: що забирає життя учасників телешоу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Марія Политова поповнила сумний список учасників проекту, яких вже немає в живих

Про те, що в Щелковском районі Московської області в снігу знайдено замерзле тіло колишньої учасниці «Дому-2» Марії Політової стало відомо 13 грудня. Дівчина пішла з дому і перестала виходити на зв'язок ще 4 грудня. Її цивільний чоловік Артем звертався за допомогою до поліції і волонтерам, але знайшов Марію випадковий перехожий.

За версією слідства, перед смертю Политова вживала алкоголь разом з сильними ліками-антидепресантами, слідів насильницької смерті виявлено не було. За попередньою версією, причиною смерті могло стати сильне переохолодження.

Марія Политова поповнила сумний список учасників проекту, яких вже немає в живих   Про те, що в Щелковском районі Московської області в снігу знайдено замерзле тіло колишньої учасниці «Дому-2» Марії Політової стало відомо 13 грудня

фото: Instagram

Друзі розповідали, що 29-річна дівчина мала проблеми з психікою, лікувалася від депресії, за останні роки вона кілька разів намагалася накласти на себе руки.

Вперше Политова прийшла на «Дом-2» в 2006 році, тоді їй було 18 років. На шоу у неї була репутація «важкого підлітка», колеги по телебудівництві часто дивувалися її несподіваним витівкам і вибухового характеру. Марія двічі поверталася на реаліті-шоу - в 2007 і 2008-му роках, так і не побудувавши ні з ким відносин. В останні роки про її життя за периметром було мало що відомо. Але те, що сталося з нею - далеко не єдина трагедія зі смертельним результатом, яка розгорнулася за периметром телебудівництва.

Оксана Аплекаєва

Кадр з випуску новин. п'ятий канал

Уродженка Уфи прийшла в «Дом-2» шукати свою любов в 2005 році. Оксана пробула на телешоу 75 днів - з березня по червень. Яскрава блондинка відразу запам'яталася глядачам - дуже швидко у неї з'явилося безліч шанувальників. Після відходу з телебудівництва Аплекаєва намагалася будувати кар'єру в модельному бізнесу, брала участь у фотосесіях, виходила на подіум, працювала моделлю на виставках, почала зніматися в кліпах і серіалах.

29 серпня 2008 року 31-річна дівчина працювала на Московському міжнародному автосалоні. Там вона познайомилася з чоловіком, в кінці вечора він заїхав за Оксаною на мотоциклі. Про те, що сталося з нею після, відомо мало. На наступний день Аплекаєва не вийшла на роботу, однак зателефонувала подрузі, і повідомила, що знаходиться у знайомих. Більше на зв'язок не виходила. Тіло дівчини знайшли 1 вересня на узбіччі траси Москва-Рига. Експертиза показала, що її задушили. Писали, що з Аплекаєвої міг розправитися одружений коханець, якого вона «нагородила» венеричним захворюванням. Були й інші версії - в тому числі і що дівчину забрали як непотрібну свідка кримінальних махінацій. Але у всіх підозрюваних виявилося алібі. Вбивство Оксани Аплекаєвої так і залишилося нерозкритим.

Андрій Кадетів

Кадр з реаліті-шоу "Дом-2"

Симпатичний 22-річний петербуржець Андрій Кадетів став учасником «Дому-2» в квітні 2010 року. Він пробув на проекті 212 днів, намагався побудувати відносини з кількома дівчатами, в тому числі з Ольгою Агібалова. У листопаді, після того, як несподівано з'ясувалося, що нього в рідному місті залишилася законна дружина, Кадетів покинув реаліті-шоу.

У грудні 2010 року стало відомо, що Андрія вбили у дворі його будинку. Йому завдали більше 10 ножових поранень. Слідство з'ясувало, що незадовго до загибелі у Кадетова вимагали гроші. А потім за підозрою у вбивстві був затриманий 22-річний співробітник МНС Юрій Жидков.

За версією слідчих, мотивом вбивства стала особиста неприязнь: незадовго до події колишня подруга Жидкова звернулася в міліцію із заявою, що Андрій Кадетів нібито згвалтував її. Преса писала, що вона і була тією самою шантажисткою. Вбивця колишнього учасника "Дому-2», повністю визнав свою провину, отримав 11 років колонії суворого режиму. У Кадетова залишився маленький син. Незадовго до загибелі Андрій розлучився з дружиною і, за словами знайомих, хотів повернутися на «Дом-2».

Оксана Корнєва

Оксана Корнєва

Кадр з реаліті-шоу "Дом-2"

Глядачі «Дому-2» запам'ятали Оксану Корнєву під ім'ям Кеша - так дівчину називали на проекті. Вона була однією з перших учасниць, прийшла на телебудівництво в липні 2004 року. Оксана усіма силами намагалася побудувати любов з одним з найяскравіших учасників «Дому-2» - Маєм Абрикосовим. Дівчина робила багато спроб привернути його увагу, але, зрозумівши, що шансів підкорити серце юнака у неї немає, покинула проект у вересні того ж року.

У січні 2009 року Оксана Корнєва трагічно загинула в ДТП - її з подругою і приятелем збила машина в центрі Москви, коли вони вночі намагалися перетнути в недозволеному місці Садове кільце. Всі троє пішоходів померли. Оксані було всього 23 роки.

Христина Калініна

Христина Калініна

Яскрава харизматична брюнетка прийшла на «Дом-2» в березні 2006 року. У 22-річної Христини за «периметром» залишилася маленька дочка, до телебудівництва вона брала участь в іншому гучному реаліті-шоу - «Голод», але довго там не протрималася. Чи не затрималася дівчина і на «Домі-2», пробувши на ньому всього два тижні. У неї не склалися стосунки з жіночою половиною учасників телебудівництва - багато хто вважав, що Калініна прийшла на проект не для того, щоб побудувати любов, а щоб прославитися. У підсумку вона вибула за результатами голосування.

Говорили, що після відходу з телепроекту у Христини почалася сильна депресія, ходили чутки, що вона настільки втратила апетит, що відмовляється їсти і пити. У червні 2007 стало відомо, що Христина Калініна померла від серцевої і ниркової недостатності. Через два тижні вона повинна була відсвяткувати 23-річчя.

Світлана Устиненко

Кадр з реаліті-шоу "Дом-2"

Мама Аліа Устиненко, яка прийшла на телешоу спочатку як гостя, щоб допомогти дочці побудувати відносини з батьками її хлопця Олександра Габозова, через деякий час і сама стала учасницею телебудівництва. Струнка, дуже симпатична і виглядає набагато молодше за свої роки розлучена блондинка, що не приховувала, що теж хоче знайти свою любов, швидко стала однією з найпопулярніших учасниць «Дому-2». Восени 2014 року у неї діагностували рак мозку. Світлана Устиненко пройшла через кілька курсів хіміотерапії, дві операції, намагалася лікуватися за допомогою методів народної медицини. Але хвороба виявилася сильнішою: в жовтні 2016 роки жінка померла за кілька місяців до свого 50-річчя.

Петро Авсецін і Володимир Гречишников

Петро Авсецін і Володимир Гречишников

Петро Авсецін. Фото: соцмережі

Петро Авсецін пробув на «Домі-2» всього 17 днів. Коли з'ясувалося, що у Авсеціна є онкологічне захворювання, йому довелося піти за периметр. Менше ніж через рік після цього, в жовтні 2009 року, в Мережі з'явилася інформація, що юнак помер від раку легенів. У тому ж році користувачі соцмереж повідомили, що рак крові забрав життя іншого екс-учасника "Дому-2» - Володимира Гречишникова. Він пробув на шоу менше тижня, прийшовши на телебудівництво в кінці травня 2006 року і залишивши її на початку червня.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online