'Довіль Готель & SPA' 5 *: сімейний відпочинок в форматі ультра! Відпочинок на Чорноморському узбережжі Росії

  1. Свято, яке завжди з тобою: ресторани і бари готелю «Довіль»
  2. Цілодобове веселощі: спорт і розваги
  3. Яскраві канікули: дитячі клуби і анімація
  4. Здоров'я і розкішний релакс: медичний центр і СПА-комплекс

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

зміст:

Кращий сімейний готель для відпочинку з дітьми в Анапі *, «Довіль Готель & SPA» 5 *, вивів ідеальну формулу відмінного літнього відпочинку: традиції фешенебельного морського курорту + маса розваг для дорослих і дітей + чудовий піщаний пляж. Додайте до цього унікальну для Чорноморського узбережжя систему «Ультра все включено!», Програму оздоровлення та СПА - догляду, а також оптимальні ціни. Можна бути впевненим: «Довіль Готель & SPA» 5 * стане чудовим місцем для вашого відпустки!

Основний напрямок «Довіль Готель & SPA» 5 * - це сімейний відпочинок з дітьми будь-якого віку. Тут для маленьких гостей і їх батьків створені чудові умови: просторі, стильні номери, басейни - з підігрівом і без, водні гірки та атракціони, запальна анімаційна програма, дитячі клуби для будь-якого віку, чудове різноманітне меню, прекрасно обладнаний піщаний пляж. У 2016 році готель перейшов на нову концепцію - «Ультра все включено» і тепер надає ще більше безкоштовних послуг, що робить ваш відпочинок максимально комфортним і безтурботним.

Подивитися докладний опис послуг, що входять в концепцію «Ультра все включено» тут .

До змісту

Свято, яке завжди з тобою: ресторани і бари готелю «Довіль»

Для гостей готелю працюють 2 ресторани, 2 кафе, піцерія, снек-бар на пляжі, 2 бари та караоке - клуб. Харчування тепер надається до першої години ночі, а напої - до 4 ранку (!). Гостей чекає воістину королівський вибір страв, солодощів, десертів і закусок, а також імпортних алкогольних напоїв і вишуканих коктейлів, які вже включені у вартість. На сніданок гостям запропонують шампанське, а під час обіду подача страв буде супроводжуватися шоу-кухнею. Вечеря ж стане справжнім світською подією: в основному ресторані готелю «Нормандія» плануються тематичні вечори, присвячені світовим кулінарним традиціям. Для малюків пропонується особливе дитяче меню (каші, суміші, пюре, соки і т.д.) і виділений окремий зал. Там при необхідності батьки найменших гостей можуть скористатися стерилізатором і подогревающим пристроєм для пляшечок.

Впевнені, готель «Довіль» зачарує будь-якого, навіть самого вимогливого гостя вишуканим сервісом, продуманим до дрібниць обслуговуванням і неповторною атмосферою ресторанів, барів і білосніжних терас. Тут кожен знайде те, що йому до душі!

Тут кожен знайде те, що йому до душі

До змісту

Цілодобове веселощі: спорт і розваги

Готель «Довіль» створений спеціально для комфорту вашої родини, а тому його співробітники вже передбачили всі ваші побажання. Протягом дня на території готелю відпускний настрій створює весела команда професійних аніматорів і тренерів: спорт на відкритих майданчиках і в фітнес-залі, всілякі командні ігри, спортивні заходи, майстер-класи, незабутні ігри біля басейну і на пляжі, вечірні запальні шоу, виступи запрошених артистів, ді-джеїв та зірок - все буде організовано на найвищому рівні. Ви неодмінно отримаєте заряд бадьорості та енергії на цілий рік!

До змісту

Яскраві канікули: дитячі клуби і анімація

«Довіль Готель & SPA» 5 * знаходиться в Анапі - традиційно кращому російському дитячому курорті. Тепле і неглибоке в цьому регіоні Чорне море ідеально підходить для сімейного відпочинку навіть з самими маленькими дітками. «Довіль» став одним з перших готелів Росії, в якому реалізований комплексний підхід до організації відпочинку з дітьми. Саме тут буде комфортно і цікаво непосидам різного віку. Дитячі клуби готелю ранжовані за віковим групам (1-4 роки, 4-6 років, 7-9 років, 10-13 років, 14-18 років). Тут працюють професійні педагоги та вихователі, здатні щодня створювати неповторну атмосферу справжнього свята. Неймовірно цікаві рухливі і тематичні ігри, творчі та розвиваючі заняття, галасливі змагання і захоплюючі конкурси, квести та майстер-класи, пошуки скарбів і день Нептуна, дискотеки і феєричні вечірки - все це чекає ваших діток і не дасть їм занудьгувати.

До змісту

Здоров'я і розкішний релакс: медичний центр і СПА-комплекс

У «Довілі» приділяють величезну увагу не тільки розваг, а й здоров'ю. У готелі працює сучасний медичний центр, що надає комплекс оздоровчих процедур для профілактики різних захворювань і зміцнення імунітету дітей. У затишному і стильному СПА-комплексі введені «дитячі годинник»: з 10 до 18 годин - в цей час пропонується необмежене відвідування термальної зони з дітьми від 3-х років. Хамам, фінська сауна, аромасауна, душ вражень, крижаний фонтан, дощової тунель з елементами доріжки Кнейпа, критий басейн, джакузі, грязьова лазня «Расул» - все це складові чудовою термальною зони СПА-комплексу, відвідування якої також входить у вартість проживання.

Для тих, хто планує свій відпочинок в травні, «Довіль» підготував свіжі весняні спецпропозиції!

При бронюванні в травні 7 ночей і більше за найвигіднішими цінами сезону 2016 ви отримаєте:

  • СПА-пакети і дитячі оздоровчі програми за спеціальними цінами;
  • подарунковий сертифікат на послуги СПА-комплексу на суму 3 000 рублів.

Детальніше про акцію тут .

* «Довіль Готель & SPA» 5 * не раз був визнаний кращим сімейним п'ятизірковим готелем в Анапі за версією російських і міжнародних премій, таких як: Tripadvisor, «Traveller's choice2015», Tripadvisor, «Traveller's choice2016» «Luxury lifestyle awards» і «Курортний олімп ».

«Довіль Готель & SPA» - єдиний готель 5 * в Росії, що працює за системою «Ультра все включено».

«Довіль Готель & SPA» - єдиний готель 5 * в Росії, що працює за системою «Ультра все включено»

«Довіль Готель & SPA» - проведіть відпустку на п'ять з плюсом!

Забронювати номер в «Довіль Готель & SPA» 5 *

8-800-100-33-93
Безкоштовний дзвінок по Росії
www.dovillhotel.ru

Обговорення

Ну а що ви хотіли? Дорогувато, але воно того варте. У минулому році були там, в цьому теж чесно кажучи особливих варіантів немає, та й минулий рік показав, що у нас відпочити можна ДУЖЕ гідно. У минулому році ще з погодка пощастило, взагалі краса була. Хто витрати на харчування вираховує - нісенітницею томитеся. Годують дуже смачно, рівня ресторану. Різноманітно, красиво, смачно. Я вже якщо їду відпочивати, то на відпочинку пельмені тріскати не планую. Анімація чудова при готелі. Особливо дитяча дуже сподобалася. Різноманітно і вогником. Діти задоволені, завжди зайняті, а значить і батькам є можливість відпочити в повний зріст. Spa є, до моря звичайно не 50 метрів, але недалеко, плюс на електрокарах возять. Зараз, з урахуванням курсу рубля, за ці гроші ви ніде нічого кращого не отримаєте. Та й куди їхати? В Європу? В Турцію? Мене як то не приваблює стати черговою жертвою теракту, вже краще у нас відпочину спокійно.

Подивилася ціни на місяць в серпні на 2 дорослих + 2 дітей, аж вдавилася. Думала, не врятують. Анапа ?!

Хороший готель, немає подібних на чорному морі це факт.Отдихалі минулого літа у вересні, море чисте, народу не багато, було весело, смачно і чисто - не розумію, як можна порівнювати з Лондоном, французькому Довілі і вже тим більше з о.Хайнань !

27.03.2016 1:31:56, Олена Кан

Ми теж забронювали на май.Езділі в Довіль на новий рік - все було чудово! Судячи з того, що влітку буде все набагато краще, і за переліком послуг і розваг - ми впевнені, що це на сьогоднішній день найкращий варіант для відпустки, альтернативний Туреччини .

Ну ми їдемо в нього наприклад, і не однією сім'єю і вже не перший раз. Хайнань - добре, але зовсім не те ... Ми приїжджаємо на автомобілі, і нам дуже там все подобається. А діти вважають вже дні до відпустки - ось що для нас головне.

26.03.2016 18:47:44, Маргаритка Подивилася ціни на п'ять зірок в Довілі. Найдешевший на тиждень без їжі, номер 60 кв.метрів, з кухнею, посудомийкою, пральною машиною, власним патіо і т.д. 65 059 рублів. [Посилання-1]
У запропонованому "Довілі" ті ж терміни 103 600,00, але все включено. Цікаво, ми вдвох за тиждень проїмо 40 тисяч? Якщо за два тижні в Лондоні витратили на їжу близько ста фунтів? Хоча ще віза, дорога. Напевно, вийде приблизно однаково.

знаю одну таку. бояться за кордон їхати, їздять тільки в цей готель

М-дааааа, за цією ціною можна не в Анапі з цією брудною морем і пітними натовпами, а на Хайнані відпочити ... Невже хтось їде в цей Довіль?

.

Коментувати можут "" Довіль Готель & SPA "5 *: сімейний відпочинок в форматі ультра!"

Та й куди їхати?
В Європу?
В Турцію?
Анапа ?
Цікаво, ми вдвох за тиждень проїмо 40 тисяч?
Якщо за два тижні в Лондоні витратили на їжу близько ста фунтів?
Невже хтось їде в цей Довіль?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online