Відгук про АН Місто - Харків Форум - Україна

18.12.2011, 15:14

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Реєстрація: 16.06.2010

Адреса: Харків

Повідомлень: 83

Цитата:

Повідомлення від маdонна

Якщо в техпаспорті вказана житлова площа 53,7, то і в витягу буде 53,7., Так як і техпаспорт і витяг роблять в БТІ. Площі квартири в договорі купівлі-продажу беруть з витягу. Отже по техпаспорту і по витягів все в порядку. А зазначена житлоплощу 42,6 - помилка нотаріуса. Це можна виправити. Підійдіть до нотаріуса.
Після операції БТІ техпаспорт не змінює, а лише реєструє його. Ніякої підміни бути не може.
Підсумок: всі какашки, і агентство, і нотаріус, і БТІ, і всі інші організації, які були або будуть причетні до Вашої угоді. Тільки Ви і Ваш юрист неперевершені і досконалі.

Згоден з Вами, повністю, супер юрист просто дока своєї справи, а такий не маловажно деталі не побачив, не вірю, від сюди слід одне що наш "ЗЛОЙ" просто забрехався, або просто вирішив воду скаламутити, виконати чий то заказик на очорнення АН Місто , світ конкуренції я так розумію під Новий рік, коли на ринку нерухомості ажіотаж, не поганий хід, браво, майже вдалося!

Цитата:

Повідомлення від i-seller.com.ua Згоден з Вами повністю, якщо така зав'язалася тема, чого ж не звернувся, видать чого то нам "ЗЛОЙ» не договорює, всі погані я хороший, темнить!

Цитата:

Повідомлення від real man

ОК! Коли я ще працював ріелтором були випадки коли при співпраці з містом, привів покупця, домовилися про завдаток, і в день завдатку агент з Міста повідомляє що угоди не буде так знайшли іншого покупця ...
другий випадок: покупець мій, квартира від Міста, після укладення договору завдатку спливли деякі проблеми з документами по квартирі, експерт Міста умовляв потім нашого експерта щоб закрити на це очі і проштовхнути квартиру так, як є, на щастя мій експерт дбав насамперед про репутацію і від угоди відмовилися ..
ну і ще звичайно було пару моментів по дрібниці ..
Не хочу сказати що тільки з містом таке відбувалося, але зараз тема саме про це агенстві!

Скажу Вам що такого роду випадки, на жаль майже у всіх АН міста Харкова присутні, це вже залежить від професіоналізму конкретного ріелтора, а їх замало.
Скажу Вам що такого роду випадки, на жаль майже у всіх АН міста Харкова присутні, це вже залежить від професіоналізму конкретного ріелтора, а їх замало

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online