Нерухомість в Тюмені: покупка продаж оренда нерухомості. Офіційний сайт. «СОВА» м Тюмень

  1. Від агентства нерухомості СОВА
  2. Центральний офіс компанії
  3. Час роботи офісів
  4. ми в соціальних мережах
  5. Агентство нерухомості «СОВА»
  6. КЛІЄНТИ НА ВСЕ ЖИТТЯ
  7. Відгуки наших клієнтів
  8. Дистанційно вирішили всі питання
  9. Тільки завдяки Оксані вдалося підібрати потрібний варіант
  10. Він вів нас, як сліпих кошенят
  11. Велике дякую за допомогу
  12. КОМАНДА - НАША СИЛА
  13. Ріелтори місяці
  14. Тюменський забудовники - партнери агентства "СОВА"

Від агентства нерухомості СОВА

Співпраця з нами це:

  • КОМФОРТ. Ми беремо на себе вирішення всіх питань «під ключ» - від вибору об'єкта до отримання всієї документації.
  • ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД. Ми враховуємо абсолютно всі потреби клієнта. За кожним покупцем закріплений персональний менеджер.
  • ОПЕРАТИВНІСТЬ. Вибір квартири - протягом 1 дня, оформлення іпотеки - за 2 дні, придбання нерухомості - за 3 дні.
  • МОБІЛЬНІСТЬ. Проживаєте не в Тюмені? Зустрінемо в аеропорту або на вокзалі, проводимо за заздалегідь складеним маршрутом, а також - оформимо документацію віддалено.
  • НАДІЙНІСТЬ. Юридичний супровід угод, при якому як покупець, так і продавець нічим не ризикують.
  • ІНТЕРЕСИ КЛІЄНТА. Материнський капітал, військова іпотека, програма "Молода сім'я" - допоможемо придбати нерухомість за допомогою будь-яких бюджетних субсидій.

Контакти:

  • ХОЧЕТЕ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО НАС?
    Заходьте ДО НАС У ГОСТІ! Ми завжди раді бачити вас на сайті, в соціальних мережах, а також в наших 8-ми офісах!

Центральний офіс компанії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

м Тюмень, ул.Грібоедова, 2
тел. +7 (3452) 67-67-67

Час роботи офісів

  • ПН
  • ВТ
  • СР
  • ЧТ
  • ПТ
  • СБ
  • ВС
в робочі дні: 9:00 - 20:00 вихідні та свята: 10:00 - 18:00

Основні телефони:

Служба іпотечних брокерів: 670-610
Відділ по роботі із забудовниками: 51-40-10
Відділ оренди нерухомості: 51-30-45
всі філії >>

ми в соціальних мережах

Новини компанії

Агентство нерухомості «СОВА»

МИ МОЖЕМО ВСЕ!

Основні напрямки нашої діяльності:

  • Купівля-продаж-обмін (первинний і вторинний ринок житла)
  • Квартири від забудовників (без комісії)
  • Заміська нерухомість
  • комерційна нерухомість
  • Оренда
  • Юридичний супровід угод
  • Допомога в оформленні іпотечного кредиту
  • Купівля житла з використанням субсидій ...

… і це ще не все! Вже зараз ми впроваджуємо останні технології і методи ріелтерської роботи, розглядаємо нові напрями діяльності і сфери розвитку ринку нерухомості. Адже ми постійно ростемо і вдосконалюємося, щоб бути корисними і потрібними для вас, наших клієнтів!

КЛІЄНТИ НА ВСЕ ЖИТТЯ

Наші головні пріоритети в роботі з вами:

  • Максимально можливе задоволення потреб клієнта при пошуку об'єкта нерухомості
  • Всебічна допомога при купівлі, продажу або оренді об'єктів
  • Суворе дотримання законодавства, всіх інтересів покупця і продавця при здійсненні операції з нерухомістю

Стиль нашої роботи будується на трьох цих складових. А ваші рекомендації нас своїм знайомим і друзям - саме вагоме підтвердження високої якості надаваних нами послуг.

Дуже часто фахівці з нерухомості АН «СОВА» стають особистими «сімейними» ріелторами.

Відгуки наших клієнтів

  • Жодного разу не підвів і не порушив дане слово


    Олексій Валерійович Кривоногов

    Дорога Оксана Володимирівна! Хочу висловити Вам свою вдячність і подяку за зусилля по підбору, навчання і виховання співробітників агентства. Кінцевим результатом докладених зусиль є задоволений клієнт, в даному випадку - я.
    Працюю з АН "СОВА" близько трьох років, і за цей час ми разом зробили сім операцій. (Ми - це я, агентство і мій персональний ріелтор вотчинник Денис.) Якщо ви запитаєте: "Як це можливо, щоб угоди різної спрямованості і в різних районах проходили з одним і тим же агентом?" Я відповім, що ця людина настільки піклується про моїх інтересах, що став довіреною особою в сфері нерухомості. Бувало подзвонить: "Олексій, треба купити те-то!" І купуємо! Ще жодного разу не пошкодував!
    За своє життя я пройшов багато тренінгів по спілкуванню з клієнтами, продажу, поведінки в конфліктних ситуаціях ... Тому мені очевидно, що Денис вміє і розмовляти, і вести себе в складних випадках, і, звичайно, продавати. Зауважу, що всі ці навички будуються на міцній базі знань документообігу та процедурних питань. При роботі з Денисом не доводиться думати про елементарні, базові речі ділового етикету (порушенням якого страждають багато інших менеджери). Обіцяв передзвонити - зробить, якщо домовляємося про зустріч - все в силі, без змін. Плюс передзвонить, нагадає, якщо треба - під'їде на машині, забере, звозить. Жодного разу не підвів і не порушив дане слово. Відмінний співробітник! Хотілося б, щоб такий працював у мене. Але, втім, це поки передчасно: попереду ще пара угод!

    16.05.2019

  • Дистанційно вирішили всі питання


    Яна Піраліева

    Добридень! Хочемо висловити велику подяку агентству "СОВА" і Антонову Денису за виконану роботу з продажу квартири в Тюмені. Ми проживаємо в іншому місті і дистанційно вирішили всі питання. Передача документів через представництва з нашого міста в Тюмень і назад. За короткий час нерухомість куплена за хорошу ціну, нам з чоловіком не довелося бігати з паперами, їх оформленням. Все це за нас зробив наш ріелтор Денис. Швидко та якісно! Спасибі вам велике!

    14.05.2019

  • Тільки завдяки Оксані вдалося підібрати потрібний варіант


    Оксана Чиркова

    Добридень! Хочу висловити щиру подяку співробітнику АН "СОВА" Саннікова Оксані. Рік тому з вашою допомогою придбали квартиру (перепрошую за пізній відповідь). Зверталися в кілька агентств, працювали з різними фахівцями, але тільки завдяки Оксані швидко і з урахуванням всіх побажань вдалося підібрати потрібний варіант.
    Хочеться відзначити організованість, чіткість, грамотність і знання своєї справи нашим ріелтором. Крім професійних якостей, Оксана відкритий, щирий і добрий чоловік! Вже неодноразово зверталися і з іншими питаннями, і завжди з боку Оксани виявлялося бажання допомогти, порадити, дати рекомендацію.
    Бажаю їй подальшого кар'єрного зростання, успіхів у всіх починаннях, вдячних клієнтів і всіх благ!

    13.05.2019

  • Він вів нас, як сліпих кошенят


    Павло і Олена Зубарєва

    Добридень! Хочемо поділитися думкою про роботу агентства нерухомості "СОВА". Чесно кажучи, люди ми недосвідчені в справі покупки житла. Вирішили відразу звернутися до ріелтору. Наш вибір припав на Сергія Мишуренко. 14 березня ми почали відбір квартир. Переглянули об'єкти і знайшли потрібну нам! Відразу почався активний процес підготовки документів. У квітні ми оформили угоду і отримали ключі від СВОГО житла!
    Хочемо висловити величезну подяку Сергію. Він вів нас, як сліпих кошенят, від початку і до кінця. Залишилося дуже приємне враження від його роботи! Будемо рекомендувати "сову" і Сергія Мишуренко всім своїм знайомим! Ще раз виличезне Дякую!

    13.05.2019

  • Велике дякую за допомогу


    Юлія Фаркова

    Хочу висловити подяку і сказати велике спасибі за допомогу і підтримку в продажу моєї квартири фахівця Суворовой Юлії! Було дуже приємно з нею працювати. Я рада, що знайшла такого професіонала!

    13.05.2019

< > переглянути всі відгуки

КОМАНДА - НАША СИЛА

  • Головна гордість нашої компанії - згуртований дружний колектив успішних і надійних фахівців з нерухомості. - Кожен з нас - експерт у своїй області.
  • Знання будівельного ринку, житлових програм, пропозицій по іпотеці, завжди свіжа інформація про спеціальні акції банків і забудовників є запорукою успішного здійснення нами найскладніших операцій на ринку нерухомості в Тюмені.
  • Уміння провести угоду в рамках взаємної користі обох сторін (продавця і покупця) в найкоротші терміни, юридично коректно.

Допомагає нам в цьому активну співпрацю з найбільшими банками, інвестиційними та будівельними компаніями Тюмені і Тюменській області.
Спасибі нашим партнерам, які є частиною нашої великої «родини»! Наша команда >>

Ріелтори місяці

хочете купити нерухомість в Тюмені, проживаючи в іншому місті?

Для вас розроблений унікальний сервіс - "дистанційна покупка", дізнатися більше >>>


Тюменський забудовники - партнери агентства "СОВА"


На даний момент в Тюмені більше 30 забудовників, більше 70 споруджуваних житлових комплексів! Який житловий комплекс вибрати? Який термін здачі і здасться чи будинок під час? Який забудовник найнадійніший? Ми знаємо відповіді на всі Ваші запитання!
Агентство нерухомості «СОВА» безпосередньо працює з перевіреними і надійними забудовниками-партнерами за єдиною ціною, а це означає Ви можете купити новобудову від забудовника не сплачуючи комісію агентству. У деяких випадках ви навіть можете заощадити, так як наша компанія часто має додаткові знижки і преференції від забудовників Тюмені.
Наші фахівці допоможуть Вам вибрати найкращий варіант, розкажуть про всі плюси і мінуси житла, що будується.

Корисні статті про нерухомість в Тюмені

Проживаєте не в Тюмені?
Якщо ви запитаєте: "Як це можливо, щоб угоди різної спрямованості і в різних районах проходили з одним і тим же агентом?
Який житловий комплекс вибрати?
Який термін здачі і здасться чи будинок під час?
Який забудовник найнадійніший?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online