Західні влада забороняє подобову оренду квартир

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

11 червня 2013, 14:28 Переглядів: 11 червня 2013, 14:28 Переглядів:   У Європі та США все складніше зняти квартиру на кілька днів

У Європі та США все складніше зняти квартиру на кілька днів. Фото: & nbsp; 4434.info.

По всьому світу розглядаються законопроекти, що запроваджують обмеження на короткострокову оренду, пише Tranio.Ru.

За даними порталу, Сан-Франциско став одним з перших міст, влада якого запропонували податок для орендодавців-любителів: крім прибуткового податку, приватників можуть зобов'язати платити той же готельний збір в розмірі 14%, який діє для великих мереж готелів.

У Нью-Йорку з 2011 року заборонено пропонувати в оренду приватні будинки та квартири менш ніж на 30 днів. Це вважається порушенням закону про готелі. У Новому Орлеані теж діє схоже обмеження: без туристичної ліцензії заборонено здавати житло менш ніж на 60 днів у Французькому кварталі і менш ніж на 30 днів у іншій частині міста. Правда, тут влада не стежать за виконанням закону.

У деяких кварталах Берліна теж заборонено здавати житло менш ніж на місяць. Влада Амстердама збираються відстежувати власників нерухомості, для яких оренда є основним джерелом доходу.

Читайте також: Українці масово скуповують вілли і квартири в Європі

У Парижі мерія вже подала позови на 10-15 власників, які регулярно здають нерухомість туристам. У французькій столиці дозволено здавати під час відпусток будинку і квартири, що є основним місцем проживання, але заборонено без дозволу мерії пропонувати в оренду друге житло для отримання постійного доходу.

У Барселоні і Гамбурзі теж обговорюються обмеження на тривалість короткострокової оренди. Влада побоюється, що інвестори скуплять цілі будівлі тільки потім, щоб здавати квартири туристам, і це призведе до браку і подорожчання нерухомості для жителів цих міст.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Західні влада забороняє подобову оренду квартир". інші Новини нерухомості дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online