В Амстердамі посилять правила відвідування «кварталу червоних ліхтарів»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З квітня в Амстердамі туристам заборонять фотографувати і ретельно розглядати повій для обмеження втручання в їхнє приватне життя
З квітня в Амстердамі туристам заборонять фотографувати і ретельно розглядати повій для обмеження втручання в їхнє приватне життя.
NL Times пише, що в Амстердамі (Нідерланди) з квітня посиляться правила відвідування туристами «кварталу червоних ліхтарів».

Гіди, які проводять екскурсії по району, повинні будуть подати заявку на отримання дозволу і дотримуватися ряду правил. Тепер туристичним групам не дозволяється фотографувати працівників секс-бізнесу, а супроводжуючі повинні стежити, щоб екскурсанти під час зупинки стояли спиною до секс-працівникам. Перед початком туру гід повинен нагадати туристам про необхідність прояву поваги до місцевих жителів, підприємцям і працівникам секс-бізнесу. Всі тури повинні закінчуватися до 23:00, найпізніше. Групам не дозволяється зупинятися в місцях, де зазвичай повно народу. Використання наркотиків або алкоголю на екскурсії заборонено.

Введена заборона на групові тури понад 20 осіб. Гіди-індивідуали, які порушують умови, будуть оштрафовані на 190 євро - і на 950 євро, якщо екскурсовод є співробітником туристичної компанії. Після трьох порушень гіда або компанію можуть позбавити ліцензії на проведення екскурсій.

Муніципалітет також вивчає питання про фінансові та юридичних можливостях оподаткувати учасників екскурсій в «квартал червоних ліхтарів».

Відомо, що в Амстердамі проституція офіційно дозволена, але займатися нею на вулиці заборонено. Все секс-працівниці трудяться в «кварталі червоних ліхтарів», виставляючи «товар обличчям» в вітринах, що щодня залучає в район натовпи роззяв і туристів. Рішення про посилення правил відвідування кварталу прийнято для обмеження втручання в приватне життя місцевих жителів.
Нагадаємо, відповідно до карти запитів Google найчастіше іноземці шукали повій в Україні , Бразилії, Колумбії і Таїланді.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online