Амазонка: виявлений 50-річний чоловік невідомого науці племені

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Агентство із захисту корінних народів Бразилії опублікував кадри, на яких зображений чоловік, який прожив один в лісі Амазонки (штат Рондонія) протягом мінімум 22 років, повідомляє Gizmodo. Агентство із захисту корінних народів Бразилії опублікував кадри, на яких зображений чоловік, який прожив один в лісі Амазонки (штат Рондонія) протягом мінімум 22 років,   повідомляє   Gizmodo

Цей 50-річний чоловік вважається останнім залишилися в живих з племені. Його родичів, групу з шести осіб, вбили фермери в 1995 році.

Вважається, що чоловік, відображений на кадрах, ніколи не розмовляв ні з ким за межами племені, назва і мова яких невідомі. Державне агентство Funai (Fundação Nacional do Índio) контролює чоловіка з 1996 року. Однак з ним не контактують. Нещодавно агентство показало кадри, зняті ще в 2011 році.

Альтаїр Альгайер, регіональний координатор Funai, який був в команді, яка зробила запис, розповів The Guardian: "Чоловік здоровий, полює, підтримує плантації папайї, кукурудзи" .Запретітельний наказ захищає площа для людини, яка дорівнює приблизно 14 квадратним миль, повідомляє BBC. Але для того, щоб наказ продовжував діяти, Funai повинен доводити, що чоловік живий. Про це BBC сказала Фіона Уотсон, головний дослідник Survival International, групи захисту прав племен. "Існує також політична мотивація для випуску відео, - сказала вона. - Бюджет Funai урізаний. В країні обмежують права корінних народів".

Територія людини оточена ділянками без лісу і фермами, господарі останніх прагнуть захопити землю. Альгайер пояснив Sydney Morning Herald, що команда Funai не наважувалася випустити кадри, оскільки у неї не було згоди чоловіка. Але група в кінцевому рахунку вирішила, що відео допоможе захистити його, а також землю.

Читайте також:

У джунглях Амазонки знайшли сліди невідомої цивілізації

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online