Здати алюміній - Ціни на прийом алюмінію за 1 кг

  1. Як відбувається прийом алюмінію
  2. Приймаємо з задоволенням, оформляємо швидко, платимо охоче.
  3. Переплавлення алюмінію відео
  4. Деякі фізичні характеристики металу:
  5. Область застосування
  6. Пропозиція для корпоративних і приватних здавачів.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Позиції Ціна ₽ Ціна ₽ Ціна ₽ Ціна ₽ На Карту протягом 10 днів На Карту протягом 5 днів На Карту оплата відразу Готівкові в касі АЛЮМИНИЙ Електротехнічний 100 97 95 93 Харчовий 92 90 88 86 Профіль чистий, Ал. Шина (менш 100 мм засмічення 5%) 87 85 83 81 Радіатори з мідною трубкою (гнуті - 30%) 91 88 87 85 картерной 60 59 57 56 Мікс (несортовий) 59 58 56 55 Банки 57 55 54 53 Стружка 48 47 46 45 цам 72 70 68 67 Радіатори 34 33 33 32 Кабель силовий (по вих. нетто), проводка по 10 руб. за вагу брутто 78 76 75 73 Алюміній посріблений 118

за вагу брутто 78 76 75 73 Алюміній посріблений 118

Алюміній - метал, який знайшов широке застосування в багатьох галузях промисловості: авіаційної, суднобудівної, автомобільної, хімічної, атомної, харчової і т.д. У побуті ми так чи інакше стикаємося з ним щодня: посуд, харчова фольга, кухонне начиння. Цей метал використовується у виробництві скла і дзеркал, які є в кожному будинку.

Незважаючи на те, що в Росії виявлені солідні родовища бокситів, головного сировини для виробництва алюмінію, виплавка цього металу обмежується, оскільки є не тільки енергоємної і витратною, але і вкрай шкідливою для навколишнього середовища. Тому в якості сировини все частіше використовують його відходи, що приймаються у населення і юридичних осіб через спеціалізовані приймальні пункти.

Як відбувається прийом алюмінію

Адреса пункту прийому алюмінію

Санкт-Петербург, Іріновскій проспект д. 2к2

Приймаємо з задоволенням, оформляємо швидко, платимо охоче.

Співпраця з нашою компанією в області здачі кольорових металів гарантовано принесе Вам солідний дохід Співпраця з нашою компанією в області здачі кольорових металів гарантовано принесе Вам солідний дохід. Ви можете здати в наші приймальні пункти бляшані вироби, алюмінієвий дріт, стружку, шлак, банки і т.д.

Будь-які спеціальні вимоги до габаритів здається металу відсутні. Приймаємо вироби, деталі та запчастини будь-якої ширини, довжини і товщини. Важлива умова: все це повинно бути надано в чистому, вільному від забруднень вигляді, без плям і засмічень масла і технічних рідин.

Переплавлення алюмінію відео

Пізнавальна інформація про алюміній.

Цей метал відноситься до категорії кольорових і видобувається з руди і мінералів: бокситів, глинозему, нефелина, корунду. Був відкритий в середині XIX століття А.Е. Сент-Клер Девіль, французьким хіміком, якому вдалося отримати алюміній у вигляді окремого елемента. Цей же вчений розробив і промисловий спосіб отримання металу.

Судячи з усього, ціна його брухту в найближчі роки буде тільки зростати. Підприємства-виробники в багатьох країнах закриваються з екологічних міркувань, в результаті чого роль вторинної сировини багаторазово зростає.

Деякі фізичні характеристики металу:

Алюміній характеризується високими показниками електро- і теплопровідності, утворює сплави практично з усіма металами, а в чистому вигляді є досить м'яким. Для поліпшення характеристик цього металу в нього вводять різні добавки, завдяки яким твердість його багаторазово зростає.

Область застосування

Охочих купити лом алюмінію на сьогоднішньому ринку більш ніж достатньо. Це відмінне і доступне сировину, з якого виготовляють харчову тару і упаковку, банки для напоїв (28%); конструктивні елементи транспортних засобів, від автомобілів і ж / д вагонів до судів, літаків і військової техніки (17%); конструкції будівель, вікна, двері, перегородки (16%); високовольтні ЛЕП і електротехнічні товари (8%); товари широкого вжитку та побутова техніка - кондиціонери, холодильники, меблі (7%); різноманітне встаткування (6%); продукцію хімічної промисловості (18%).

Ви можете доставити і здати в наші приймальні пункти вторинний алюміній харчової (банки, аерозольні балони, посуд, тару і упаковку), а також профіль, стружку, дріт та ін.

Зателефонуйте нам за телефонами в Санкт-Петербурзі, і на будь-які ваші питання відповідатимуть кваліфіковані менеджери.

Пропозиція для корпоративних і приватних здавачів.

Приймальні пункти компанії «ПромИнвест» здійснюють продаж і прийом брухту алюмінію, а також надають повний спектр послуг в області навантаження-розвантаження, демонтажу, доставки власним транспортом і спеціальною технікою Приймальні пункти компанії «ПромИнвест» здійснюють продаж і прийом брухту алюмінію, а також надають повний спектр послуг в області навантаження-розвантаження, демонтажу, доставки власним транспортом і спеціальною технікою.

Діючі в нашій компанії тарифи ви завжди можете дізнатися на сторінці сайту «Ціновий лист ТОВ« ПромИнвест » . При цьому слід розуміти, що в кожному конкретному випадку ціни встановлюються індивідуально, з урахуванням обсягу наданих послуг і ринкової ситуації.

Ви завжди можете з'ясувати приблизну вартість свого брухту. Для цього потрібно скористатися послугою «Приблизна оцінка брухту» по фотографії або безкоштовно викликати нашого оцінювача.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online