Яхт клуб Новий берег

  1. Московська область, Митіщинській район
  2. Номерний фонд яхт клубу Новий берег
  3. Інфраструктура яхт клубу Новий берег
  4. Пляж і водойму в яхт клубі Новий берег
  5. Для корпоративних клієнтів яхт клубу Новий берег
  6. Харчування в яхт клубі Новий берег
  7. Розрахунковий час яхт клубу Новий берег
  8. Ціни на путівки в яхт клуб новий берег уточнюйте при бронюванні
  9. Адреса яхт клубу новий берег
  10. Проїзд в яхт клуб Новий берег
Всі пансіонати Підмосков'я

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ми є офіційною уповноваженою компанією
(При бронюванні знижка від офіційних цін)

Московська область, Митіщинській район

Опис яхт клубу Новий берег

Опис яхт клубу Новий берег

Яхт клуб Новий берег - готельно-розважальний комплекс, знаходиться в одному з найкрасивіших і чистих місць Підмосков'я, на березі Пироговського водосховища.

Комплекс знаходиться під управлінням готельної мережі «Азимут». Дістатися до комплексу дуже просто - всього 7 км від МКАД по Осташковському шосе.

Якщо ви втомилися від суєти і шуму міста, то вода, свіже повітря і краса природи врятують від них. Самий чудовий сімейний відпочинок в Підмосков'ї проходить у нас!

Двері Яхт клубу Новий Берег відкриті для гостей з найрізноманітнішими інтересами

Тут є все, що побажаєте:

  • басейни,
  • сауни,
  • лазні,
  • солярій,
  • водні мотоцикли,
  • більярд,
  • боулінг - 4 ігрові доріжки,
  • велика кількість ресторанів і кафе.

Також Новий берег - прекрасне місце для проведення корпоративних свят, конференцій і банкетів! Незабутній відпочинок Вам забезпечений!

Забронювати відпочинок зі знижкою від 5% в яхт клуб Новий берег

Номерний фонд яхт клубу Новий берег

Номери в готелі «Перлина» при розважальному комплексі відрізняються різноманітністю і рівнем розкоші, але всі вони є комфортними і по-домашньому затишними.

У стандартному номері є двоспальне ліжко або два односпальні ліжка, фен, зручні крісла, холодильник, шафа для одягу, міні-бар, стіл, TV. У ванній кімнаті є душ.

Номери «Люкс»
Номери складаються з двох кімнат: спальної кімнати і вітальні. У вітальні є стіл, диван, крісла, міні-бар, холодильник, телефон, TV. У спальні є двоспальне ліжко, гардероб, тумбочки, стіл, телефон, TV. У ванній кімнаті - фен, тапочки, халати, телефон.

Розкішні апартаменти в готелі - це передпокій, вітальня, дві спальні, кожна зі своїм санвузлом, кухня з усією необхідною технікою.

  • бізнес
    Всього 30 номерів з двома роздільними ліжками і 18 номерів з одним великим ліжком). У номері 2 окремі ліжка, письмовий стіл, м'які меблі, шафа-купе, супутникове ТБ, телефон, холодильник, ванна кімната з душем, туалетні приналежності, кондиціонер, міні-бар.
  • люкс
    Всього 8 номерів - просторі двокімнатні номери з великим ліжком. У номері: спальня з великим двоспальним ліжком, гардеробом і робочим столом, м'які меблі, універсальний стіл, супутникове ТБ, телефон, холодильник, ванна кімната, фен, косметичний набір, тапочки, халати,, кондиціонер, міні-бар.
  • Апартаменти
    Всього 1 просторий елегантний двокімнатний номер з індивідуальною кухнею з вбудованою побутовою технікою. У номері: просторий хол, вітальня-їдальня, 2 спальні з ванними кімнатами, супутникове ТБ, телефон, холодильник, кухня, фен, набір індивідуальних засобів гігієни та краси, тапочки, халати, кондиціонер, міні-бар.

Інфраструктура яхт клубу Новий берег

Готельно-розважальний комплекс має досить обширною інфраструктурою. Тут Ви зможете зупинитися в готелі, де представлені переговорні кімнати, конференц-зал, сауна, басейн. А також є можливість перекусити в ресторані Лагуна.

Якщо Ви хочете організувати якусь урочистий захід, то для цієї мети відмінно підійде розважальний комплекс Фрегат. Для справжніх гурманів існує велика кількість ресторанів і кафе.

Якщо Ви любитель відпочинку на воді, то до ваших послуг працює яхт-клуб і пляж з аквапарком. А для поціновувачів лазні відкритий комплекс «Російська лазня», в якому є більярдна кімната.

Пляж і водойму в яхт клубі Новий берег

Яхт клуб Новий берег має упорядкований пляж з аквапарком на березі Пироговського водосховища. На прокат пропонуються човни, катамарани і відмінна яхта Ангара.

Для корпоративних клієнтів яхт клубу Новий берег

У готельно-розважальному комплексі Новий Берег передбачені всі умови для проведення різних корпоративних заходів. Якщо Вам необхідно організувати лекцію, нараду, презентацію, тренінг або майстер-клас, то для Ваших цілей ідеально підійде конференц-зал готельно-розважального комплексу, розрахований на шістдесят чоловік.

При необхідності надається необхідне технічне обладнання. Для нарад і майстер-класів у вузькому колі передбачені переговорні кімнати, місткістю в двадцять і двадцять п'ять чоловік. Є можливість організації корпоративних вечірок, банкетів, фуршетів.

Зателефонуйте в наш відділ по роботі з корпоративними клієнтами по телефону +7 (495) 960-87-57 або надішліть запит на електронну пошту, програма кожного корпоративного заходу обговорюється в індивідуальному порядку з менеджером компанії Атмосфера Успіху.

Харчування в яхт клубі Новий берег

Всі ми любимо смачно поїсти і, звичайно, повноцінний відпочинок без якісного харчування невообразім. Ласкаво просимо в ресторан Лагуна!

Тут Ви зможете скуштувати безліч смачних страв російської або європейської кухні з найсвіжіших і якісних продуктів. Гостей приємно здивує також велика винна карта. А в затишному кафе «Хата» представлена ​​традиційна російська кухня. Смачного!

Розрахунковий час яхт клубу Новий берег

Час заїзду в яхт клуб з 14:00, а час виїзду до 12:00.

Ціни на путівки в яхт клуб новий берег уточнюйте при бронюванні

Ціни на путівки в яхт клуб новий берег уточнюйте при бронюванні

У нас завжди найкраща ціна. Ми не робимо націнок, а продаємо путівки зі знижкою! У нас знижка 5% на проживання в яхт-клубі Новий берег від зазначених нижче цін готелю!

Адреса яхт клубу новий берег

Московська область, Митіщинській район, селище Болтін, вулиця Верхня Прибережна, володіння 10. Показати на мапі

Проїзд в яхт клуб Новий берег

  • До готельно-розважального комплексу Новий Берег можна проїхати по Осташковському шосе через Бородіно, Беляніново, Погорелко, а потім відразу в Болтін. Коли опинитеся в Болтін, поверніть наліво і продовжуйте рух до Пироговського водосховища. Справа буде поле. Ця дорога приведе Вас прямо до в'їзду в яхт клуб Новий Берег.

Примітка

Звертаємо увагу на те, що сайт, носить виключно інформаційний характер про відпочинок в Підмосков'ї і Центральної Росії і ні за яких умов не є публічною офертою, яка визначається положеннями Статті 437 (2) Цивільного кодексу Російської Федерації.

Ми працюємо за цінами яхт клубу Новий берег. І надаємо знижки +7 (495) 960-87-57
Будь ласка, уточнюйте актуальні ціни у менеджерів при бронюванні.

Наберать наш номер телефону +7 (495) 960-87-57 , Щоб замовити путівку на відпочинок вашої мрії?

Замовляючи у нас путівку Ви отримуєте кращу ціну

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online