tomsk.ru09.ru :: Томськ :: НЕРУХОМІСТЬ

дивитися оголошення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Продам капітальний гараж

(Вторинне) в Радянському районі на 1-му поверсі в 1-поверховій будівлі за адресою Сибірська 33/7 , Загальною площею 20.7 м2 Є центральні комунікації: електрика.

Власник. У дворі будинку пр.Комсомольський, 37

Ціна, тис.руб .: 550 (26.57 за м2) Торг. Документи готові.

КОНТАКТ: Лілія ТЕЛ:

07 червня 2019 показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 3-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Радянському районі на 18-му поверсі в 21-поверховому монолітному будинку за адресою Яружний провулок 2 , Загальною площею 80.52 м2. У відмінному стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний.

ПРЯМА ПРОДАЖ БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ !!! 3-х ком квартира з ремонтом під ключ від ТДСК. Будинок зданий, заселений. Комісію платити не потрібно !!! Вікна виходять на ,, Смарагдове місто ,, і Комсомольський проспект

Ціна, тис.руб .: 4250 (52.78 за м2)

ТЕЛ:

07 червня 2019. ІП Запара П.В. показати на мапі (5)

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий дерев'яний будинок

(Новобудова) в Радянському районі (мікрорайон Наука) за адресою Кучина 34а , Загальною площею 60 м2 (житлова 36 м2). 3 кімнати. Ділянка 15 соток. Чорнова обробка. Є пластикові вікна. Є центральні комунікації: електрика, водопостачання.

Власник. Продам будинок в престижному районі міста (Академмістечко), мкр. Наука. Кучина 34а. Ділянка великий-15 сотів. На ділянці побудований літній будинок, площею 6х6. На палях. Можна зробити мансарду на 2 поверсі. Електрика проведено (світло, розетки), є дров'яна піч з теплообмінником. Вулицею проходить труба центрального водопостачання, можна підключити, скоро підведуть газ. Ділянка з невеликим ухилом, простір для ландшафтного дизайну! Планується пряма дорога з виходом на проспект Розвитку. Вулицю Кучина повністю заасфальтували. Асфальт до самої ділянки з двох сторін: з боку Академмістечка і з боку вул. Дем'яна Бєдного. Хороший Торг залежно від умов. Без посредніков.Земля у власності. Будинок зареєстрований як житловий.

Ціна, тис.руб .: 2500 (41.67 за м2) Терміново. Торг. Обмін. Іпотека.

КОНТАКТ: Олександр ТЕЛ:

07 червня 2019 показати на мапі

дивитися оголошення

Здам в оренду 1-кімнатну квартиру

в Жовтневому районі (мікрорайон Зелені гірки) на 7-му поверсі в 10-поверховому панельному будинку за адресою Павла Наранович 1а , Загальною площею 35 м2 (кухня 8 м2). Є меблі, холодильник, телевізор, пральна машина, мікрохвильова піч, інтернет, кабельне ТБ, кухонна плита, пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є балкон (засклений).

Власник. Состояние хорошее. Здам на тривалий термін. Порядним людям. Квартира освободна. Світло, вода по лічильниках.

Ціна, тис.руб .: 12 + світло і вода по лічильниках. Терміново.

КОНТАКТ: Роза ТЕЛ:

07 червня 2019 показати на мапі (5)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Радянському районі на 7-му поверсі в 21-поверховому монолітному будинку за адресою Яружний провулок 2 , Загальною площею 49.5 м2 (житлова 21 м2, кухня 12 м2). У відмінному стані. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є балкон і лоджія (засклені).

Власник. Продам велику однокімнатну квартиру в відмінному стані, якісна обробка під ключ, немає тільки кахлю в санвузлі. Залізна вхідні двері. 3 ліфти! Балкон і лоджія засклені!

Ціна, тис.руб .: 2900 (58.59 за м2) Торг. Іпотека. Приватизована. Документи готові.

ТЕЛ:

07 червня 2019 показати на мапі (5)

дивитися оголошення

Продам кімнату

(Вторинне) в Кіровському районі на 5-му поверсі в 5-поверховому цегляному будинку за адресою Єлізарова 49 , Загальною площею 9.2 м2 (житлова 9.2 м2, кухня 7 м2). В хорошому стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний.

Продам відмінну кімнату в п'ятикімнатній квартирі площею 9, 2 кв.м. в самому центрі міста. Вся інфраструктура міста в крокової доступності! Часткова власність, санвузол роздільний, кухня на чотири кімнати, в кімнаті встановлено раковина і підведена вода! У перспективі є можливість викупити ще дві сусідні кімнати! Відмінний варіант придбати свою першу нерухомість для студента або під здачу! Поспішайте!

Ціна, тис.руб .: 380 (41.3 за м2) Терміново. Торг. Приватизована. Документи готові.

КОНТАКТ: Спеціаліст з продажу нерухомості ТЕЛ:

07 червня 2019. антураж показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий стеноблочний будинок

(Новобудова) в Томському районі за адресою село Вершиніна , Загальною площею 122 м2. 5 кімнат. Ділянка 15 соток. В хорошому стані. Є пластикові вікна. Є центральні комунікації: електрика.

Власник. Продаю будинок з земельною ділянкою 15 сот. с.Вершініно (28 км від міста в бік Синього Утеса). Красиве місце в екологічно чистій зоні. Річка, озера, сосновий бір, кедрач - все в крокової доступності. Дорога до ділянки-асфальт (взимку чиститься регулярно). Рейсовий автобус ходить за розкладом часто.Остановка автобуса поруч. Будинок (2017 року побудови) - 2 поверхи. 1-й поверх-велика вітальня + кухня (33кв.м), гостьова кімната, с / у, великий передпокій, котельня. 2-й поверх -3 кімнати, с / в, вбиральня. Двокамерний септик, опалення-котел (електро, тверде паливо), свердловина з питною водою - все в відмінному робочому стані. Гараж на 2 машини (60 кв.м) з автомат.воротамі. Паркан металевий. Зруб лазні 6x4.

Ціна, тис.руб .: 4500 (36.89 за м2) Документи готові.

КОНТАКТ: Галина ТЕЛ:

07 червня 2019 показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну малогабаритну

(Новобудова) в Радянському районі на 12-му поверсі в 19-поверховому цегляному будинку за адресою Київська 1 , Загальною площею 28.82 м2. Чорнова обробка. Кухня-студія. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є балкон (засклений).

Собственнік.Подведени всі комунікації. Квартира розташована з сонячної сторони. На комфортному 12 поверсі. (Стоять 2 ліфти можна не боятися відключення або поломки) в 3 під'їзді, не кутова. дуже зручне розташування з шикарним панорамним видом на місто. Продам квартиру студію в центрі міста в крокової доступності від найбільшого ТРЦ міста Томська. У районі з розвиненою інфраструктурою. Так само в крокової доступності великі супермаркети. Школа, Дет. Сади. Дана квартира комфортна як для проживання так для інвестиції для бізнесу, так як з мінімальними вкладення її можна буде здавати за хороші гроші. У найближчі місяці будинок здасться і ціна виросте пристойно. Продаю так як змінив місто проживання. Можливий обмін на авто. Продаж без будь-яких комісій від власника.

Ціна, тис.руб .: 1350 (46.84 за м2) Терміново. Торг. Обмін. Документи готові.

КОНТАКТ: Інокентій ТЕЛ:

07 червня 2019 показати на мапі (12)

дивитися оголошення

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Жовтневому районі на 2-му поверсі в 10-поверховому панельному будинку за адресою Сергія Лазо 25 , Загальною площею 53 м2 (житлова 31 м2, кухня 9.7 м2). У відмінному стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний. Є лоджія (засклена).

Документи і квартира готова до продажу. Один собственнік.Без обтяження. У власності більше 5 років. Зроблено якісний євро ремонт. У квартирі ні хто не проживає. Продається чудова, світла 2-х кімнатна квартира в тихому, зеленому районі Авангард. Квартира дуже світла і тепла, не угловая.Квартіра з ізольованими кімнатами, роздільним санвузлом, великий 10-метрової кухней.Окна виходять на дитячий майданчик. Скло пакети в спальні і кухні і в залі. У кожній кімнаті натяжні стелі. Нові міжкімнатні двері і вхідні группа.Тіхіе, порядні сусіди. Прекрасні місця для відпочинку з чистим повітрям: великий парк в 2 хвилинах від будинку, який стане чудовим місцем для відпочинку дітей і дорослих. Хороша транспортна доступність: зупинка громадського транспорту в будь-який район нашого міста. У крокової доступності 6 дитячих садки, 4 школи і 2 гімназії з хорошим рейтингом, МСЧ №2, ОКБ, перинатальний центр, 4 пологовий будинок, ТЦ "Манеж", ТЦ "Спектр", центр дозвілля для дітей і дорослих "Авангард" .Чисто і охайний під'їзд і двір, серйозне ТСЖ в будинку (економні платіжки). Є парковка у дворі для вашого автомобіля, а також два великих підземних гаража. У сусідньому будинку хороший фітнес-клуб.

Ціна, тис.руб .: 3200 (60.38 за м2) Торг. Іпотека. Документи готові. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Наталія Миколаївна ТЕЛ:

07 червня 2019 показати на мапі (2)

дивитися оголошення

Продам 2-поверхову дерев'яну дачу

(Вторинне) в Томському районі за адресою сел. Алаев , Загальною площею 80 м2. Ділянка 10 соток. Є телефон. Є центральні комунікації: електрика.

Продаю двоповерховий будинок в с. Алаев, 80 кв.м. з лазнею і невеликим сараєм, земельна участк10 соток, перший поверх будинку придатний для постійного проживання, дві ізольовані кімнати на першому поверсі з кухнею і одна велика кімната на другому з балконом, а також літня веранда. Своя свердловина, електрика проведено і працює без перебоїв, взимку дорогу чистять. На території є ягідні кущі (малина, смородина). Поруч ліс, річка Томь і озеро. Затишний і просторий будинок підійде як для сімейної пари, так і для великої родини!

Ціна, тис.руб .: 750 (9.380 за м2) Терміново. Торг.

КОНТАКТ: Олена ТЕЛ:

07 червня 2019 показати на мапі

Недвіжімоcть на мапі
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online