Компанія "Алтаїр" будує завод в ОЕЗ ППТ "Липецьк" - News Agency Info-Kommentator | Новини Росії | News Russia | Nachrichten Russland

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія "Алтаїр" (ALTAIR GROUP) будує завод в ОЕЗ ППТ "Липецьк"

Компанія Алтаїр (ALTAIR GROUP) будує завод в ОЕЗ ППТ Липецьк

/ Червень, 2015 / Міністр економічного розвитку Олексій Улюкаєв відвідав з робочим візитом Липецьку область, де оглянув Особливу економічну зону промислово-виробничого типу "Липецьк" і зустрівся з представниками заводу ALTAIR.

За словами міністра, ОЕЗ ППТ Липецьк - одна з кращих майданчиків з хорошою історією і набором резидентів За словами міністра, ОЕЗ ППТ "Липецьк" - одна з кращих майданчиків з хорошою історією і набором резидентів.
Російський виробничий холдинг ALTAIR, резидент ОЕЗ ППТ "Липецьк", в особі заступника генерального директора ТОВ "Алтаїр" Світлани Кареліного доповів Олексію Валентиновичу про хід будівництва заводу ALTAIR і подякував за надану допомогу у фінансуванні проекту.
C 2013 року російський виробничий холдинг ALTAIR спільно з адміністрацією Липецької області і керівництвом ОЕЗ ППТ "Липецьк" на практиці реалізує стратегію імпортозаміщення. У березні 2015 року компанія відкрила складальне виробництво в Липецьку, на лютий 2016 року заплановано запуск виробництва повного циклу.
Пан Улюкаєв повідомив, що ОЕЗ - це один з найдієвіших інструментів для розвитку, тому що тут поєднується податкова підтримка, комфортний для інвесторів режим зі створенням повної інфраструктури і певними гарантіями. Це дає інвесторам стабільність і впевненість у формуванні бізнес-плану і його реалізації.
"Зараз в Росії в цілому близько 60 млрд. Рублів вкладено в особливі економічні зони, - зауважив Олексій Улюкаєв. - При цьому більше, ніж за два рубля інвесторів на 1 рубль федеральний вже є. І буде ще більше".
Представники державних структур федерального, регіонального рівня і керівництво ALTAIR впевнені, що спільні зусилля приведуть до розвитку Липецького регіону і високотехнологічного виробництва в Росії.
Група компаній ALTAIR займається розробкою, виробництвом, установкою і обслуговуванням кліматичних рішень на основі вентиляційного і холодильного устаткування.
РосОЕЗ - федеральна мережа особливих економічних зон, розвитком якої займається керуюча компанія "ОЕЗ", її єдиний акціонер - держава. Проект реалізується під егідою Міністерства економічного розвитку Російської Федерації. З 28 ОЕЗ, що знаходяться в управлінні "ОЕЗ", 6 спеціалізуються на розвитку промислового виробництва, 5 - на технологічних інноваціях, 14 - на розвиток туристично-рекреаційного бізнесу, 3 - на розвиток портово-логістичних і транспортних вузлів. Керуюча компанія "ОЕЗ" створена в 2006 році. В особливі економічні зони Росії залучено 379 інвесторів з 28 країн світу. Серед них є такі транснаціональні гіганти як Ford, 3M, General Motors, Armstrong, Yokohama, Air Liquide, Bekaert, Rockwool, Novartis, Nokia Siemens Networks і інші.
ВАТ "Особлива економічна зона промислово-виробничого типу" Липецьк " створена 21.12.2005 р Пріоритетними напрямками розвитку є виробництво енергетичного обладнання; виробництво елементів і систем альтернативної енергетики; виробництво машин, обладнання, автокомпонентів; виробництво побутової техніки; виробництво медичного обладнання; виробництво будівельних матеріалів; виробництво біо-і наноматеріалів. Площа території тисяча двадцять чотири га. Кількість резидентів - 37.

Контактна інформація:

OAO "Особлива економічна зона промислово-виробничого типу" Липецьк "(" ОЕЗ ППТ "Липецьк")

ALTAIR GROUP (ТОВ "Алтаїр")

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online