Син Авакова володіє елітною нерухомістю в Києві - ЗМІ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

11967 переглядів

Син міністра внутрішніх справ Олександр Аваков має величезну квартирою практично в центрі Києва і двома підземними паркінгами.
Про це, посилаючись на дані Єдиного реєстру нерухомого майна, пише видання " Слово і діло ".
Згідно з оприлюдненими документами, у Олександра Авакова є квартира площею 375,2 кв. м з місцями в підземному паркінгу в 700 м від станції метро "Олімпійська".

м з місцями в підземному паркінгу в 700 м від станції метро Олімпійська

За даними видання, власником елітної нерухомості син міністра внутрішніх справ став ще в травні 2014 року.

Елітний житловий комплекс "Альпійське містечко", де живе син глави МВС, був побудований в 2011 році і розташований на вулиці Протасів Яр.

Територія знаходиться під цілодобовою охороною, ліфт зручно спускається прямо в підземний паркінг, тут є свій фітнес-центр, а з вікон відкривається панорамний вид на центр Києва, зазначають журналісти.

Територія знаходиться під цілодобовою охороною, ліфт зручно спускається прямо в підземний паркінг, тут є свій фітнес-центр, а з вікон відкривається панорамний вид на центр Києва, зазначають журналісти

За їхніми даними, середня ціна квадратного метра в цьому будинку становить 2,9 тисячі доларів (з ремонтом) і 1,6 тисячі доларів (без обробки, відразу після будівельників).

У виданні зазначають, що Аваков-молодший не є державним службовцем.

Як з'ясувало "Громадське ТБ", в елітному житловому комплексі "Альпійський", крім сім'ї Авакова, проживають колишній глава СБУ Валентин Наливайченко та секретар РНБО Олександр Турчинов з родиною. У Турчинових там 382 квадратних метра. Записана квартира на дружину політика - Анну.

Як повідомлялося, в серпні 2017 року народний депутат, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко продав 5-кімнатну квартиру в будівельному комплексі "Альпійське містечко" за 15,9 мільйонів гривень колишньому регіоналу, наближеному до олігарха Ріната Ахметова Олександру Риженкову.

Як відомо, 31 жовтня НАБУ проводило обшуки у сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра.

Національне антикорупційне бюро підтвердило, що проводить обшуки у справі про можливої ​​розтрати державних коштів при закупівлі рюкзаків Міністерством внутрішніх справ України.
Пізніше стало відомо про затримання сина Авакова і екс-заступника глави МВС Сергія Чеботаря, і, за даними джерела УП в правоохоронних органах, керівника (на 2014 рік ред.) ІТ-компанії "Turboseo" Володимира Литвина.

НАБУ вже повідомило про підозру всім трьом підозрюваним.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online