Квартири в ЖК «Альпійська гірка» - з вигодою до 810 000 рублів!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тільки у вересні для учасників акції PAN City Group «Відмінна п'ятірка від« Альпійської гірки »вигода при придбанні квартири складе до 810 000 рублей.

У вересні купити квартиру в «Альпійської гірці» стало вигідніше: володарем 3-кімнатної квартири в сучасному житловому комплексі тепер можливо стати з вигодою в 5% *. В акції беруть участь будинки «Крокус» (вул. Чернишевського 15А), будинок «Едельвейс» (вул. Чернишевського 15Б) і будинок «Ірис» (вул. Чернишевського 15В). За умовами акції знижка в розмірі 5% надається за умови одноразової оплати протягом 30 днів.

Встигайте придбати квартиру на спеціальних умовах!

«Альпійська гірка» - це житловий комплекс з 7 будинків з промовистими назвами: «Крокус», «Ірис», «Едельвейс», «Конвалія» і т.д. Житловий комплекс включає будинки різного рівня - від 19 до 25 поверхів, але всі вони утворюють єдину архітектурну композицію з таким свіжим і привабливим назвою.

«Альпійська гірка» - це цілий квартал в Свердловському районі в престижному місці міста, недалеко від площі Карла Маркса. Житловий комплекс розташувався по другій лінії вулиці Чернишевського. Таке розташування просто ідеально для житлового будинку: з одного боку - діловий центр міста в декількох хвилинах їзди, з іншого тиша віддалених кварталів.

Звичайно, комплекс з таким яскравим назвою просто не може обійтися без упорядкованої території з авторським ландшафтним дизайном. Дитячий майданчик, майданчики для відпочинку, в тому числі - для активного відпочинку, затишний внутрішній двір гарантують приємне проведення часу на свіжому повітрі. Цілодобова система відеоспостереження забезпечує безпеку жителів комплексу. По сусідству - дитячий сад 92, школи №22 та гімназія №33.

По сусідству - дитячий сад 92, школи №22 та гімназія №33

Житловий комплекс «Альпійська гірка» - це втілення передових технологій, сучасних інженерних і архітектурних рішень і унікального комфорту.

PAN City Group центр новобудов, який об'єднав понад 1500 пропозицій в новобудовах за ціною забудовників (в т.ч. «Медовий», «Разом», «Аврора», «Авіатор», «Галактика», «Альпійська гірка», «Новий центр »,« Мотовилихинский »і ін.), а також топ« гарячих »об'єктів за вартістю нижче будівельних компаній.

* Більш детальну інформацію про акцію можна дізнатися в офісі компанії PAN City Group за адресою: Перм, вул. Леніна, 72А, а також по телефону: (342) 257-17-17.

Проектна декларація на сайті http://panperm.ru/

ru/

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online