Альпарі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Скарг: 13
Вирішених скарг: 13
Прийняті скарг: 0

Альпарі і Дашин аферисти

[Неправильна]

Обікрав англійців Дашин купив собі громадянство Кіпру і став там типу почесним громадянином Обікрав англійців Дашин купив собі громадянство Кіпру і став там типу почесним громадянином. І викотив всім на огляд свій особистий сайт. На якому купа фоток з дорогими машинами і яхтою. Мабуть, щоб лохи бачили, хто їх розмотав на гроші. Там прикольне фото є, де він в благодійність грає і 4000 євро нашкрябал, щоб подарувати. Це після того як тільки англійців на 40 лямов розтягнув)). А ще інших епізодів неміряно.

Альпарі і FXTM лицеміри

[Неправильна]

Лицеміри ці Альпарі з додачу з FXTM такі, що ще пошукати Лицеміри ці Альпарі з додачу з FXTM такі, що ще пошукати. Їх власник Дашин обдурив неміряно людей нагородив себе за це гербом і фейс свій виклав в інтернеті на своєму сайті. Щоб побільше людей бачило, хто їх кинув. На Кіпр він теж не дарма втік. Видать припекло, і став никаться від клієнтів незадоволених. Все життя не вийти ховатися, коли такий послужний список: http: //miss-trade.net/286-s-aferoj-po-zhizni-biografiya-andreya-das ...

Альпарі справжні шахраї

[Неправильна]

Реклама Альпарі на високому рівні, також як вони не перестають дивувати, скільки людей було обдурено ними, та мільйони, тих, хто скаржиться на них Реклама Альпарі на високому рівні, також як вони не перестають дивувати, скільки людей було обдурено ними, та мільйони, тих, хто скаржиться на них. Альпарі справжні шахраї, і мало того, що вони обманюють. Вони ще й відмивають гроші терористів з Нігерії. За що Управління з фінансового регулювання і нагляду в Великобританії (FСA) штрафує Альпарі на 140 000 фунтів https://www.fca.org.uk/publication/final-notices/alpari.pdf. Але на цьому вони теж не зупинилися!

Партнер

[Неправильна]

Неймовірне відчуття коли тебе кидають на гроші, та ще й не маленькі, так розвели мене шахраї Альпарі, подзвонив менеджер, запросив на співбесіду Неймовірне відчуття коли тебе кидають на гроші, та ще й не маленькі, так розвели мене шахраї Альпарі, подзвонив менеджер, запросив на співбесіду. Запропонував співпрацю по партнерке, я погодився підписали договір і почалося, клієнтів я привів, а коли настав час заробітної плати, гроші мені Альпарі не виплатила! Обходьте брокерську кухню!

ображений Агент

[Неправильна]

Компанія Альпарі багато обіцяє але нічого не робить, запросили на віддалену роботу Агентом, пояснили, я привожу клієнтів, і отримую за це хороші відсотки від спреда клієнтів, але в кінці кінців не все так успішно, як здавалося мені, я їм клієнтів, а вони мені жодного відсотка Компанія Альпарі багато обіцяє але нічого не робить, запросили на віддалену роботу Агентом, пояснили, я привожу клієнтів, і отримую за це хороші відсотки від спреда клієнтів, але в кінці кінців не все так успішно, як здавалося мені, я їм клієнтів, а вони мені жодного відсотка. Я не став ні чого з'ясовувати, зрозумів, що проти такої великої компанії ні чого не зробиш. Обходьте шахраїв десятою дорогою!

жертва

[Неправильна]

Як став жертвою Альпарі ринку Форекс Як став жертвою Альпарі ринку Форекс. Мені подзвонив трейдер і запропонував вкластися і відкрити ПАММ рахунок, що він буде торгувати, а я буду мати 30%, від угоди. Я спочатку засумнівався, але він мене переконав у тому, що він хороший трейдер і мої гроші в безпеці, я особливо ні чого не розумів в торгівлі, трейдер мені все красиво розповів, а я погодився. Я інвестував, а він торгував, так через місяць, залишився без грошей, трейдер спустив все до нуля!

Альпарі

[Неправильна]

Доброго дня Доброго дня! Подзвонив менеджер представився співробітником Альпарі Форекс, запросили на навчання трейдингу сказали, що воно безкоштовне, потім поставили перед фактом, що його треба оплатити. Після почали вмовляти вкласти гроші і пробувати заробляти гроші на Форексі, торгувати на реальному рахунку. Якщо немає грошей пропонують взяти кредит, продати квартиру.

обман

[Неправильна]

Я працював у андрея Дашина, який є господарем алпарі Я працював у андрея Дашина, який є господарем алпарі. Заявляю, що це брудний інтриган і шахрай. Колись андрей Дашин був клієнтом алпарі і працював бухгалтером. Гліб петрів, засновник альпарі взяв цього красеня до себе в фірму. Через час, Дашин кинув Петрового і забрав компанію собі. Інтриган Дашин спалив петрову машину і будинок і підіслав бандитів побити його самого. Після чого петрів переписав компанію на шахрая і поїхав в іншу країну. Ось як працює шахрай: - Дашин ні ...

Шахраї

[Неправильна]

У Альпарі прекрасно працює одна і та ж схема шахрайства У Альпарі прекрасно працює одна і та ж схема шахрайства. Прибуткову угоду дуже складно закрити, то висне термінал, то зайнятий потік, то загалом нуль реакції. У службу підтримки все валять на мій поганий інтернет, хоча демо-версія у мене працює відмінно. Перезавантаження термінали не допомагає. Загалом дістало мене це кидалово. Не ведіться на це-співвідношення ціни і якості все-одно не отримаєте.

Альпарі - кухня

[Неправильна]

Вітаю вас всіх Вітаю вас всіх. Я недавно припинив співпрацю з Альпарі. Я працював, з ними по партнерській програмі на запрошення трейдерів в їх компанію. Спочатку все було гладко перший місяць дали агентські, а потім почалися гальма і палиці в колеса ставити через те, що все мною трейдери наведені до них, почали поступово заробляти. І що ви думаєте, перестали виводити грошей, шукали багато причин, що б не виплачувати мені комісію. А потім багатьом наведеним мною клієнтам заблокували рахунки! ЦЕ так звана кухня навіть брокером не хочу їх називати цих Alpari.

Обман на форекс

[Неправильна]

Торгівля на Форекс для трейдера по ідеї зводитися тільки до відкриття та закриття угод на ринку Торгівля на Форекс для трейдера по ідеї зводитися тільки до відкриття та закриття угод на ринку. Але торгуючи з Альпарі у вас не буде ні того ні іншого. У вас не вийде ні відкрити по помірну ціну, ні закрити операцію, коли вважаєте за потрібне. Тому як термінал живе своїм життям. І виконує ордера як заманеться Alpari.

Аферисти готують черговий спектакль

[Неправильна]

Альпарі згодом стають тільки гірше Альпарі згодом стають тільки гірше. Сьогодні цей брокер нічим не відрізняється від десятка дрібних кухонь, які у відкриту оббирають клієнтів. Вони притягують мізерним спредом. Однак у цього явища є і інша сторона - при мальком спреді, то нічого не залишається, як збільшити прослизання і включати реквот. Спробуй після цього спрогнозує рух ціни. Ймовірно, Альпарі знову береться за старе і незабаром ми знову побачимо повторення афер http://www.bbc.com/news/business-30846543

Обман з котируваннями

[Неправильна]

Доброго времени суток трейдерам, що збиває черевики в пошуках порядного брокера і наполегливою здобувачам роботи, сбивающим черевики в пошуках порядного роботодавця Доброго времени суток трейдерам, що збиває черевики в пошуках порядного брокера і наполегливою здобувачам роботи, сбивающим черевики в пошуках порядного роботодавця. Хто хоч раз реально зіткнувся з біржовою торгівлею і форекс, знає, що все там не просто так. Ніхто просто так грошей з неба не дасть. Потрібні знання, яких у відкритому доступі ні. А «кухні» на кшталт Альпарі ще й допомагають новачкам позбудеться від кровно зароблених. А якщо почав торгувати з плюсом, то передові програмні продукти ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online