Топ-5 найдешевших ділянок в передмісті Алмати

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Хто з нас не мріє купити ділянку землі і побудувати будинок? Практично кожен, а дозволити собі це можуть лише деякі. Висока вартість сотки і відсутність вільних земель в Алмати пригнічує. Зате в передмісті і на околицях мегаполіса можна підшукати дешеві варіанти. Рейтинг найдешевших ділянок землі в передмісті Алмати представлений Krisha.kz Хто з нас не мріє купити ділянку землі і побудувати будинок

ФОТО FINIQ.RU

Були відібрані ділянки з цільовим призначенням ІЖС і ЛПГ.

Представлені ціни вказані за загальну площу землі згідно оголошеннях.

На першому місці рейтингу розташувався земельну ділянку площею 5 соток. Посередник готовий віддати його за 650 000 тенге. Земля знаходиться в 30 км від ринку «Алтин-Орда» в сторону Каскеля. Цільове призначення - особисте підсобне господарство, як висловився продавець, підходить для будівництва приватного будинку. Територія рівна, є зручний в'їзд, є всі документи.

На наступному рядку ділянку площею 10 соток в п. Зарічне біля м Капшагая, в 50 км від Алмати загальною вартістю 800 тис. Тенге. Територія рівна, порожня, є держакт. Поруч розташовані школа і дитячий сад. З комунікацій - світло і вода. За словами власника, газ проведуть найближчим часом. Можливий обмін на автомашину не раніше 1993 року випуску.

Третє місце дісталося ділянці площею 8 соток, розташованому поблизу дороги за п. Узинагаш. На продаж виставлено за 850 000 тенге. За словами власника, цей район активно упорядковується: зараз тут встановлюють електростовпи на вулицях, проводять воду і газ. Правда, для водозабезпечення новому власнику доведеться бурити свердловину. Земля підходить для будівництва будинку. У 10 хвилинах ходьби знаходяться школа, державний дитячий сад, райлікарня, торговий дім, ринок.

На четвертому рядку ділянку 6 соток за 1.1 млн тенге. Земля розташована за автоцентром «КАМАЗ» біля п. Ащібулак. Реальним покупцям можлива розстрочка до 30 місяців при первинному внеску від 150 000 тенге. Призначення - ІЖС. Інфраструктура району розвивається, підводяться всі необхідні комунікації (електрика, вода, газ).

Останнє місце рейтингу дісталося ділянці площею 6 соток за 1.4 млн тенге. За словами господаря, земля розташована в перспективному районі - в селі Коктоган (Чапай) вище селища Кокозек. Відстань до ділянки по об'їзній дорозі становить 21 км, в майбутньому воно скоротиться вдвічі. Всі блага цивілізації (світло, вода, газ, асфальтована дорога) знаходяться на межі ділянки.

Рекомендуємо вам почитати також інші наші статті:

Будинок модельєра Куралай Нуркаділова заарештували і виставили на торги

БРК значно збільшив обсяги кредитування підприємців

Готелі скинули ціни і конкурують з орендним житлом в Астані

Наскільки подорожчали молочні продукти в РК за останній рік?

ЕНПФ збільшив інвестдохід пенсійних накопичень в два рази

Скорочення в торгівлі залишили 36,4 тис. Казахстанців без роботи

Хто з нас не мріє купити ділянку землі і побудувати будинок?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online