💊🆘Анонімное лікування і ефективне лікування алкоголізму в Києві

  1. Ефективне лікування алкоголізму по всій Україні. Як багато життів загублено через горезвісну алкогольної...
  2. Ми знаємо, як вилікувати від алкоголізму.
  3. Ми знаємо, як позбутися від алкогольної залежності!
  4. Як змусити алкоголіка лікуватися?
  5. Якщо Ваш родич не виявляє бажання проходити лікування, поспішайте отримати консультацію психолога про...

Ефективне лікування алкоголізму по всій Україні.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ефективне лікування алкоголізму по всій Україні

Як багато життів загублено через горезвісну алкогольної звички. Як багато сімей розбилося через нестерпності жити з алкоголіком. А скільки злочинів скоюється щодня на п'яну голову. А скільки автомобільних аварій за тією ж вини ...

Контролювати себе в п'яному стані просто неможливо. Перелік бід, які є наслідком залежності, можна продовжувати ще дуже довго. Що тільки не робили ті, хто стикався з лікуванням алкоголізму в сім'ї. Різні чудо-апарати, уколи, кодування, гіпнотичне навіювання, народні цілителі ... і ще тисячі різних неефективних способів, пропонуються зараз по всіх усюдах. Це призводить лише до тимчасового ефекту, а в підсумку людина повертається до звички, часом з великим завзяттям.

Лікування алкогольної залежності на все життя!

Пам'ятайте, що самолікування будь-якого захворювання, тим більше такого серйозного, як алкоголізм, може привести до непоправних наслідків! Часто медикаменти, що застосовуються в лікуванні, викликають алергічні реакції (тому що людина не хоче лікуватися і продовжує пити, а алкоголь з деякими лікарськими препаратами несумісні), аж до анафілактичного шоку (його результат в 10-20% летальний!). Та й висновок з алкогольного сп'яніння загрожує розвитком набряку мозку, без належного медичного спостереження!

Не будьте безпечними і недбалими! Краще лікування від алкогольної залежності - звернутися до висококваліфікованих фахівців, які здобули відповідну освіту і мають багаторічний досвід у порятунку загублених алкоголем життів.

Ефективне лікування алкоголізму відбувається тоді, коли в боротьбу вступають досвідчені фахівці:

  • Нарколог-психіатр;
  • психотерапевт;
  • психологи;
  • аддіктологія;
  • Консультанти по хімічної залежності;

Перераховані вище фахівці проводять системне лікування під пильною увагою і з урахуванням мінливої ​​динаміки одужання.

Ми знаємо, як вилікувати від алкоголізму.

Ми знаємо, як вилікувати від алкоголізму

«Міжнародна Антинаркотична Асоціація», з 2004 року успішно займається лікуванням алкоголізму в усіх регіонах України, а так само Грузії і Молдавської Республіки.

Системи нашого лікування засновані на перевірених часом діях:

  • довірча консультація - бесіда з психологом , На якій присутній і сім'я залежного. Завдання такої бесіди переконання людини в необхідності лікування алкоголізму, тим самим звільнення від страждань сім'ї і повернення повноцінного способу життя.
  • медикаментозне лікування в диспансері , Направлено на зниження тяги до спиртного, зняття абстинентного синдрому - проходить під чуйним увагою лікаря-нарколога та співробітників відділення, які стежать за динамікою лікування і реакціями на ліки.
  • реабілітація - один з найскладніших етапів. Тут людина, в першу чергу, усвідомлює наявність самої проблеми. Отримує необхідну психологічну допомогу і підтримку, яка спрямована на відновлення «смаку до життя», але вже без алкоголю.

У відділенні «Міжнародної антинаркотичної Асоціації», людина ніколи не залишається зі своєю проблемою наодинці. У колі «друзів по нещастю» він не відчуває себе «білою вороною» і швидше приходить до бажання і прагнення змінити все у своєму житті на краще.

Анонімне лікування алкоголізму. Часто вкрай необхідно залишатися не впізнаним, щоб не привертати до себе увагу, тому послуга анонімності - наша багаторічна практика.

Часто вкрай необхідно залишатися не впізнаним, щоб не привертати до себе увагу, тому послуга анонімності - наша багаторічна практика

Ми знаємо, як позбутися від алкогольної залежності!

Перебуваючи в стадії активного вживання, людина не в змозі сприймати реальний стан речей - йому здається, що немає проблеми в користуванні, що кине сам, коли захоче, що близькі та родичі просто шукають причину, щоб його посварити і так далі. Це всього лише привід залишити все як є, або шукати свідомо неефективні методи лікування - так проявляється залежність.

Центр лікування алкоголізму «МАА», вже 15 років успішно повертає до життя безліч людей, які втратили будь-яку надію на зцілення від алкоголізму, саме комплексної терапією.

Як змусити алкоголіка лікуватися?

Цікаве питання. Давайте розберемося.

Головний принцип ефективного лікування алкоголізму - це самосвідомість і рефлексія (здатність дивитися на себе «з боку»). Ці навички здобуваються в процесі лікування і не можуть бути у людини в активному вжитку, тому деякі люди марно чекають, коли ж їх залежний захоче лікуватися: «Людина повинна сама усвідомити і захотіти змінити своє власне життя».

Добре, а що ж робити, якщо: «Він не хоче»?

У цьому випадку Ви звертаєтеся до фахівця відділення, який розробляє індивідуальний план дій, а Ви прямуєте строго по ньому.

Якщо Ваш родич не виявляє бажання проходити лікування, поспішайте отримати консультацію психолога про його мотивації прямо зараз!

Наші телефони мобільного зв'язку:

+38 (066) 276-84-64

+38 (096) 710-81-51

Примусове вплив на підсвідомість або свідомість (метод кодування гіпнозом, наприклад) не призводить до позбавлення від залежності.

Результат дає серйозна і складна робота, спрямована на залежне мислення -

  • взяття відповідальності,
  • мотивація,
  • складання та реалізація цілей,
  • зміцнення «себе в тверезості»,
  • адаптація в соціумі,

Завдяки такій роботі з фахівцями, людина переглядає всі свої життєві цінності і перестає бути рабом своїх ницих пристрастей. У його внутрішньому світі з'являється гармонія і самовладання, нові інтереси, і життєві фарби знаходять знову колір і яскравість.

Лікування від алкоголізму - єдиний і вірний вихід з проблеми.

Після такого дієвого курсу лікування алкоголізму в відділенні «Міжнародної антинаркотичної асоціації», людина знову знаходить себе. А в ваш рідний дім повернеться щастя, радість і сімейне благополуччя.

Відділення «Міжнародної антинаркотичної Асоціації» - це унікальна, універсальна і ефективна програма лікування наркоманії і алкоголізму, інноваційний прорив в реабілітації нарко- та алкозалежних, унікальний комплекс програм лікування залежності, боротьба з поширенням наркоманії, алкоголізму та ВІЛ-інфекцій, адаптація видужуючих наркоманів і алкоголіків і пропаганда здорового способу життя.

Ми допомогли багатьом залежним не просто кинути вживати психоактивні речовини і пройти абстинентний синдром ( «ломку»), тобто детоксикацію організму, а так само допомогли їм повернутися в соціум повноцінними людьми.

Кожен наркоман, ігроман і алкоголік, який звернувся за допомогою і який хотів розпочинати нове життя - життя в свободі від залежності, - отримує кваліфіковану допомогу фахівців вищих категорій, що мають багаторічний досвід в лікуванні залежностей.

Ви знайдете нас через соціальні мережі:

Все анонімно, конфіденційно. Ваші дані не потраплять до третіх осіб.

Як змусити алкоголіка лікуватися?
Як змусити алкоголіка лікуватися?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online