Петренко пояснив новації закону про аліменти

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Згідно з новим законом № 8296 мінімальний розмір аліментів збільшується до прожиткового мінімуму

Про це повідомив міністр юстиції України Павло Петренко в своєму Twitter-акаунті, передає Depo.ua .

Відповідно до нового Закону мінімальний розмір аліментів збільшується до прожиткового мінімуму. Ще одна новація - якщо аліменти не сплачуються більше року, то їх розмір збільшується на 20%. Якщо борг понад 2 років - на 30%, понад 3 роки - на 50%.

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла в другому читанні законопроект №8296 Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання Нагадаємо, Верховна Рада прийняла в другому читанні законопроект №8296 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання".

Закон, що передбачає посилення відповідальності за несплату аліментів і збільшення терміну обігу і період, за який можуть бути стягнуті аліменти

Зокрема, передбачається спрощення виїзду дитини за межі України разом з тим із батьків, з ким вона проживає за рішенням суду.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online