ЖК «Олексіївський Акварелі-2» - нові квартири від забудовника за доступною ціною

  1. Нові квартири в Харкові реально купити недорого!
  2. Квартира в новобудові - вигідне вкладення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Мода на квартири в новобудові продовжує стрімко зростати. Більшість сімей роблять вибір не на користь вторинного ринку, а на користь новенької гостинки. Нехай не бентежить слово «гостинка», дизайнери постаралися, щоб при невеликих площах 18-36 кв.м. було максимально просторо і затишно невеликій сім'ї. Смарт-квартира по типу гостинки відрізняється від звичайної «вторинки» лише тим, що кімната для гостей і спільного проведення часу з'єднана з кухнею. Таким чином, домочадці проводять багато часу багато разом, незважаючи на зайнятість в робочі будні.

Таким чином, домочадці проводять багато часу багато разом, незважаючи на зайнятість в робочі будні

Нові квартири в Харкові реально купити недорого!

Завжди приємно купувати щось саме нове, з чистою енергетикою, з простором для реалізації своїх фантазій. Купуючи житло через посередника, неможливо уникнути зайвих витрат на комісії, відсотки і інших переплат. У ЖК «Олексіївський Акварелі-2» реально купити гостинки в Харкові https://alekseyevskiye-akvareli.kharkov.ua/ на офіційному сайті у забудовника. До того ж, можна купити вже готову квартиру з авторським дизайном і заощадити кошти, - все зроблять за Вас! Однак, якщо покупець хоче реалізувати творчий потенціал і облаштувати житло на свій смак, надаються квартири і під ремонт з раціональним плануванням. До того ж, клієнт володіє первинною документацій про власність.

Квартира в новобудові - вигідне вкладення

Інвестиції в нерухомість - прибутково! Адже потенціал збільшення вартості квартири має місце. Купивши житло на етапі забудови, за фактом здачі будинку вартість житла значно зросте. Крім того, можна здавати квартиру в оренду і отримувати щомісячний стабільний дохід, так як житло в новобудові по типу гостінок завжди користується популярністю в такому перспективному районі, як Олексіївка (ст.м. Ботанічний сад).

________________________________________________________________________________________________

На особливу увагу заслуговує територія комплексу:

• наявність дитячої ігрової зони;

• work-out майданчиків;

• алеї з ландшафтним дизайном;

• паркінг;

• цілодобова охорона.

____________________________________________________________________________________________________________

Конструкції будинку ретельно продумані і відповідають європейським ергономічним стандартам. Встановлено автономне опалення, яке працює безперебійно, передові технології дозволили добитися ефекту «термоса» завдяки багатошаровості стін. У будинку встановлені металопластикові вікна та надійні двері, домофон з відео-дисплеєм. Високі стелі і геометрія квадратури задовольняє всі потреби мешканців, створюючи затишок і комфорт в галасливому місті.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online