У житловому кварталі "АКВАРЕЛІ" почалося будівництво та продажу квартир V черги!

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

20 августа 2012, 10:00 Переглядів: 20 августа 2012, 10:00 Переглядів:   Компанія ADH (   Akvareli Development Holding   ), Відповідно до затвердженої   Декларації про початок виконання будівельних робіт   , Приступила до будівництва і попередніми продажу квартир в V черги житлового кварталу АКВАРЕЛІ, розташованого в найближчому передмісті Києва - місті Вишневе

Компанія ADH ( Akvareli Development Holding ), Відповідно до затвердженої Декларації про початок виконання будівельних робіт , Приступила до будівництва і попередніми продажу квартир в V черги житлового кварталу "АКВАРЕЛІ", розташованого в найближчому передмісті Києва - місті Вишневе.

Стадія реалізації проекту на сьогодні: I черга - введена в експлуатацію 23 серпня 2011 р .; II черга - введена в експлуатацію 16 лютого 2012 р .; III черга - введення в експлуатацію - вересень 2012 р .; IV чергу - введення в експлуатацію - березень 2013 р

V чергу включає в себе 7 секцій висотністю 8-12 поверхів. Заплановано почергове будівництво і введення в експлуатацію секцій з повним закінченням робіт в грудні 2013 року.

Дана чергу буде прямим продовженням єдиного архітектурного стилю кварталу. Порядку 27 планувальних рішень, різні видові характеристики, метраж квартир від 31 до 119 кв.м., квартири - студії, дворівневі квартири з мансардами - вам буде з чого вибрати житло, відповідне вашому уявленню про комфорт і затишок.

Різноманітність форм оплати дозволить підібрати оптимальне рішення для кожного. До вже працюючим фінансовим інструментам додана розстрочка на 6 платежів. При покупці квартири в ЖК "АКВАРЕЛІ" ви можете вибирати між наступними варіантами оплати:

  • 100% оплатою бажаної квартири. Надається знижка 7% від вартості;
  • безпроцентної розстрочкою до закінчення терміну будівництва (1 рік, до вересня 2013 року) з першим внеском 50% від вартості квартири;
  • кредитом від забудовника на 4 роки під 16% річних в гривні так само з першим внеском 50% від вартості квартири;
  • і розстрочкою на 6 платежів без першого внеску! Даний варіант передбачає оплату вартості квартири протягом 6 місяців рівними частинами. Ця форма оплати буде застосовуватися до квартир вартістю від 60 000 у.о.

Слідкуйте за акціями на нашому сайті ! Починаючи продажу квартир V черги кварталу, хочемо запропонувати вашій увазі наше нову акційну пропозицію - двокімнатну квартиру площею 56,80 кв. м. за ціною 51 500 у.е.!

Будемо раді відповісти на всі ваші запитання в офісі продажів - м Вишневе, вул. Святошинська, 27. Телефон - (044) - 393-07-07.

Ми будуємо новий, яскравий місто. Стати його частиною!

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У житловому кварталі" АКВАРЕЛІ "почалося будівництво та продажу квартир V черги!". інші Новини нерухомості дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online