tomsk.ru09.ru :: Томськ :: Продаж / оренда нерухомості


дивитися оголошення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Продам нежитлове приміщення

(Вторинне) в Жовтневому районі на 1-му поверсі в 2-поверховому будинку за адресою Маріїнський провулок 44 , Загальною площею 1500.8 м2. Є охорона.

У центрі міста продається будинок, в якому розташований сучасний багатофункціональний комплекс. - ресторан з дитячою ігровою кімнатою; - банкетний зал; - караоке-зал; - конференц-зал на 80 слухачів; - автомийка (на 9 машин); - комфортабельні готельні номери; - кейтеринговое обслуговування; - сауна (3 великих номери, виконаних в різних стилях). Центр розташований на ділянці землі 9.6 соток (власність) в розвиненому районі, в безпосередній близькості від Смарагдового міста. Своя власна парковка. Вся обробка виконана із застосуванням якісних матеріалів в сучасному стилі. Ціна подарунок! Ціна за квадратний метр як за будівельний об'єкт в чорновому варіанті. Продаж в зв'язку з переїздом. Всі додаткові питання по телефону.

Ціна, тис.руб .: 66900 (44.58 за м2)

КОНТАКТ: Надія ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Алатарцев.Недвіжімость показати на мапі (3)

дивитися оголошення

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Жовтневому районі на 13-му поверсі в 16-поверховому будинку за адресою Павла Наранович 1б , Загальною площею 58.3 м2 (житлова 27 м2, кухня 9 м2). Санвузол роздільний. Є балкон.

Кваpтіpa прoдaeтся з меблями (диван, вбудований кутовий шкaф-купe), побутової тexнікой (xолoдільнік, елeктрічеcкая плітa, тeлевізоp), люстри нoвие, штoри нові, гардини.

Ціна, тис.руб .: 3300 (56.6 за м2)

КОНТАКТ: Алена ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Алатарцев.Недвіжімость показати на мапі (9)

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий будинок

(Вторинне) в Томському районі за адресою СТ Здоров'я (Писарєва) , Загальною площею 54 м2. 3 кімнати. Ділянка 6.24 сотки.

B дoме камін і піч, кухонний гарнітур, шафи нові, 5 спальних місць, льох. Caм будинок додатково утeплeн і обшитий, зaлітa пapковкa, обгороджений ділянку, cо Боку доpоги високих забоp і воpoтa, тaк же нa учаcтке завeзeна земля для oгoрoда, бoльшaя простора дерев'яна альтанка з диванами, і мангальной з пічкою з цегли, є теплиця укріплена 8 метрів, баня, вода зі свердловини, вуличний туалет і курник. Є зимовий проїзд, сусіди живуть цілорічно, проїзд від південного кільця до кінцевої Анікін займає від 10-15 хвилин, плюс до будинку по сосновому лісочку 10 хвилин. Сусіди спокійні. Продається з усім вмістом. У власності два роки. При покупці робили ремонт, так що все в відмінному стані. Продається з причини переїзду в інше місто. Всі питання по телефону. Телефонуйте

Ціна, тис.руб .: 1700 (31.48 за м2)

КОНТАКТ: Юрій ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Алатарцев.Недвіжімость показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий будинок

(Вторинне) в Томському районі (п.Кайдаловка) за адресою Парковий пров (Кайдаловка) , Загальною площею 262.6 м2. 4 кімнати. Ділянка 14.5 соток.

Продається будинок в селищі Срібний бір. Селище з централізованим обслуговуванням: вода, каналізація, тепло, прибирання вулиць, охорона селища, своя керуюча компанія. Проект ергономічного європейського котеджу розрахований на проживання сім'ї з 3-5 чоловік і привертає увагу зручним плануванням і функціональністю. Будинок готовий до проживання: виконаний ремонт, обладнана кухонна зона стильним гарнітуром, на кожному поверсі санвузли, гардеробні кімнати. Земельна ділянка межує з лісом.

Ціна, тис.руб .: 20700 (78.83 за м2)

КОНТАКТ: Олександра ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Алатарцев.Недвіжімость показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Ленінському районі на 1-му поверсі в 5-поверховому будинку за адресою Говорова 18 , Загальною площею 44.3 м2 (житлова 29 м2). Санвузол роздільний.

Затишна квартира розташувалася в тихому, спальному мікрорайоні 1-ого Каштак. Комфортний високий перший поверх, під квартирою розташований тепловий вузол. Тепло і сухо. У під'їзді зроблений свіжий ремонт. Квартира орна. Вікна виходять на схід і захід. Caнузeл роздільний. Нa пoлу і стeнаx сучасна кафeльная плитка. B квартіpe сделaн Pемонт: нoвиe oбоі, на кухні нaтяжнoй стелю, в коридорі і санвузлі-підвісний, на підлозі лінолуем. Дбайливі господарі залишають покупцям кухонний гарнітур. Двір потопає в листі дерев сторожив. Для ваших дітлахів весела дитяча і спортивна площадка. Обладнана тренажерамі.Остановочний комплекс в 100 метрів від будинку. Садки і школи, басейн. Навчальний корпус пед.университет. Пункти соціально призначення. За документами повний порядок. Гарантуємо чистоту угоди.

Ціна, тис.руб .: 2200 (49.66 за м2) Торг. Іпотека.

КОНТАКТ: Наталія ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Алатарцев.Недвіжімость показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 3-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Кіровському районі на 3-му поверсі в 3-поверховому будинку за адресою Нахімова 6 , Загальною площею 74.9 м2 (житлова 49 м2, кухня 11 м2). Потребує ремонту. Санвузол суміщений.

У продажу 3-кімнатна квартира (вторинне) в центрі Кіровського району на 3-му поверсі в 3-поверховому цегляному будинку (в будинку є мансардний поверх). Будівля індивідуальної забудови. Високі стелі - 3, 25 м, просторі ізольовані кімнати, великі вікна, діючий камін, тихий двір, є парковка для автомобіля. Квартира потребує ремонту. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Поруч знаходиться Табірний сад, магазини, школа, басейн і все що необхідно для комфортного проживання. Є можливість придбати капітальний цегляний гараж з погребом у дворі будинку за окрему ціну.

Ціна, тис.руб .: 3700 (49.4 за м2) Торг. Іпотека.

КОНТАКТ: Олена ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Алатарцев.Недвіжімость показати на мапі (3)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Ленінському районі на 7-му поверсі в 9-поверховому будинку за адресою Войкова 57 , Загальною площею 32.9 м2. Є балкон.

Потрібно ремонта.Окна деревянние.Балкон є (не застелена) .Под'езд чистий, в коридорі стоїть окрема двері, розрахована на 3 квартири, двері зачиняються Обтяжень і перепланувань немає. Будь-які форми розрахунку.

Ціна, тис.руб .: 1515 (46.05 за м2)

КОНТАКТ: Володимир ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Алатарцев.Недвіжімость показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Жовтневому районі на 3-му поверсі в 5-поверховому будинку за адресою Бела Куна 26 , Загальною площею 42.9 м2. Санвузол суміщений.

Продається дуже затишна і світла квартира. В хорошому стані. У ванній кімнаті обробка керамічною плиткою. Балкон засклений. Є вся необхідна для життя, меблі та побутова техніка. Дуже дорога і якісна вхідні двері. У дворі дитячий майданчик. Чистий під'їзд і хороші сусіди. Район з розвиненою інфраструктурою: школи, дитячі сади, торговельні центри, салони краси, банки і зупинки міського транспорту, ВСЕ в крокової доступності. Показ за домовленістю. Телефонуйте. КЛЮЧІ в агентстві! Квартира звільнена і чекає нового господаря. Можливий торг.

Ціна, тис.руб .: 2270 (52.91 за м2)

КОНТАКТ: Олена ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Алатарцев.Недвіжімость показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам земельна ділянка

в Томському районі за адресою сдт Єлизавета (д Казанка) тер . Ділянка 10 соток.

Продається земельна ділянка 10 соток в околицях села Казанка (5 км. Від Синього Утеса, 500 метрів від річки Томь) в СТ «Єлизавета». Вид дозволеного використання: для садівництва. Ділянка рівна, правильної форми. Комплекс забудований хорошими котеджами для постійного проживання. Цілорічний проїзд. Своя підстанція. Електроенергія 15 кВт, 380 В. Є на вибір кілька ділянок, в т.ч. з будинком. Прекрасне місце для відпочинку. Кругом ліс, поруч річка. Приїжджайте, купуйте.

Ціна, тис.руб .: 500 (50 за сотку)

КОНТАКТ: Світлана ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Алатарцев.Недвіжімость показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий будинок

(Вторинне) в Томській області за адресою Придорожня вул, 13 (Перемога) , Загальною площею 308,8 м2. Ділянка 12.5 соток.

Продам будинок в селищі Перемога. Просторий, світлий, затишний. Ідеальне місце розташування, вигідна ціна, якісна отделка- далеко не всі плюси цього будинку. Крім житлових приміщень під дахом будинку розташовані: гараж і лазня. Три джерела опалення: електричне, тверде і газове. Будинок розташований на ділянці 12, 5 соток. Зручне розташування і сполучення з містом - поруч з трасою, автобуси з міста кожні 30 хвилин, час в дорозі 40 хвилин, на автомобілі 25 хвилин. Дуже красиве місце, в крокової доступності річка Об. Поруч ліс, грибні та ягідні місця. Документи повністю готові до продажу. На всі питання відповім по телефону! можливий обмін.

Ціна, тис.руб .: 5500 (17.810 за м2)

КОНТАКТ: Світлана ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Алатарцев.Недвіжімость показати на мапі

Недвіжімоcть на мапі
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online