Купівля автомобіля з пробігом. Зразок договору купівлі-продажу автомобіля

  1. Договір купівлі-продажу автомобіля

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автор: Третьяков Дмитро, керівник проекту АРЕГІОН.ru

Багато автомобілістів набувають старі автомобілі не тільки в салонах з продажу авто з пробігом , А й безпосередньо у власників за оголошеннями. У цьому матеріалі ми не тільки розповімо про необхідні документи, які ви повинні отримати на руки, але і надамо зразок договору купівлі-продажу автомобіля.

У цьому матеріалі ми не тільки розповімо про необхідні документи, які ви повинні отримати на руки, але і надамо зразок договору купівлі-продажу автомобіля

для постановки автомобіля на облік фізичною особою на руках у нового власника повинні бути наступні документи:

  • Паспорт транспортного засобу (ПТС)
  • Документи, що засвідчують право власності на транспортний кошти (довідка-рахунок + копію ліцензії торгуючої організації, що продала автомобіль або договір купівлі / продажу)

Вироблять кілька видів договорів купівлі-продажу автомобіля:

  • між фізичними особами
  • між юридичним і фізичним особами

У зв'язку з тим, що найбільш поширеним на вторинному ринку є придбання автомобіля саме приватниками, нижче наведений приклад заповнення договору купівлі-продажу автомобіля в Волгограді між фізичними особами (всі зазначені в договорі дані є вигаданими).

Договір купівлі-продажу автомобіля

Місто Волгоград, Волгоградська область, Російська Федерація
Дев'яте серпня дві тисячі дванадцятого року

Іванов Іван Іванович, 26.05.1982 року народження, який проживає за адресою: Волгоградська область, м Волгоград, пр. Леніна, д. 12, кв. 44, паспорт серії 1800 N 000000, виданий ОВД Радянського району м Волгограда 24.08.2004, іменований в подальшому "Продавець", з одного боку, і Петров Петро Петрович, 14.02.1985 року народження, який проживає за адресою: Волгоградська область, м Волзький, вул. Молодіжна, д. 17, кв. 21, паспорт серії 18 00 N 000001, виданий УВС м Волзького Волгоградської області 18.06.2006, іменований в подальшому "Покупець", з іншого боку, уклали цей договір про наступне:

1. Продавець продав, а Покупець купив у власність легковий автомобіль марки "ВАЗ 2111", 2001 року випуску, кузов N 0365486, шасі N н / у, двигун N 0685476, чорного кольору, ідентифікаційний номер (VIN) ХТА21105870365486.

2. Зазначений автомобіль належить Продавцю на праві власності на підставі паспорта транспортного засобу серії МА N 568475, виданого РЕО УДАІ УВС Саратовської області 23.03.2001.

3. Автомобіль проданий Покупцеві за 115000 (сто тисяч) рублів, сплачених Продавцю повністю до підписання цього договору.

4. Продавець ставить Покупця до відома про відсутність будь-яких обмежень (обтяжень) щодо відчужуваного автомобіля. Продавець продає автомобіль вільним від будь-яких майнових прав і претензій третіх осіб, про яких в момент укладення договору продавець і Покупець не могли не знати. До укладення цього договору автомобіль нікому не запроданий, не закладена, в спорі і під арештом не перебуває.

5. Передача відчужуваного автомобіля Продавцем і прийняття його Покупцем будуть проводитися безпосередньо після підписання цього договору за допомогою вручення ключів від автомобіля і правовстановлюючих документів на нього.

6. Зміст статей 209, 210, 454 Цивільного кодексу РФ, а також правові наслідки договору, що укладається сторонам відомі.

7. Сторони договору підтверджують, що вони не позбавлені дієздатності, не страждають захворюваннями, що перешкоджають розуміти істота договору, що укладається, і підтверджують відсутність обставин, які змушують їх здійснити дану операцію на вкрай невигідних для себе умовах.

8. Витрати по укладенню цього договору сплачує Покупець.

9. Цей договір складено в двох примірниках, один з яких залишається у Продавця, а інший у Покупця.

Підписи Продавця ____________________ (Іванов І.І.)

Підписи Покупця ____________________ (Петров П.П.)

Завантажити зразок договору купівлі-продажу автомобіля між фізичними особами в форматі rtf

Оголошення про продаж вживаних автомобілів

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online