Авріл Лавін вимагає 2 мільйони від сервісу YouTube

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кліп співачки подивилися понад 93 мільйонів разів, і на сьогоднішній день він випереджає попереднього лідера YouTube - ролик "Еволюція танцю" - на 40 тисяч переглядів.

Фан-клуби Лавін по всьому світу об'єдналися і посилено кликали на просувний кліп, щоб вознести свою улюблену співачку на перше місце. Але після того як Олімп YouTube був узятий, директор Авріл Лавін зажадав від керівництва відеохостингу 2 мільйони доларів.

Таку суму, на його думку, повинна скласти виплата відрахувань з реклами, яка перебувала на сторінці з відеокліпом поп-зірки. Цифра в 2 мільйони доларів вирахувана із середньої вартості реклами під час показу кліпу.

"Поки YouTube приховує схему, як і на скільки частин поділяється дохід від реклами, сума буде саме такою", - відзначає директор Авріл Лавін.

YouTube не збирається розкривати свої секрети і як відповідь використовує поки свої підозри в тому, що фанати Авріл Лавін створили нескладного робота, який накручував показники на 20-25 тисяч переглядів в день.

Технічна служба YouTube знайшла одного такого голосуючого бота, а й цього може виявитися достатньо, щоб кліп зняли з відеохостингу або обнулили його показники.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: ФактNews
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online