На столичному ринку нерухомості стали масово з'являтися «оголошення-качки»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На столичному ринку нерухомості стали масово з'являтися «оголошення-качки»
Деякі київські агентства нерухомості в гонитві за нечисленним клієнтом стали не зовсім коректно проводити свої рекламні кампанії. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту Інтернет-агентства «Istochnik.info» повідомив Анатолій Топал, віце-президент Асоціації професійних управителів нерухомістю. За його словами, вже відомі факти, коли керівники таких фірм «мотивують» своїх співробітників щодня публікувати по 25-30 «лівих» оголошень.
«Більшість цих оголошень про продаж квартир абсолютно« ліві »- придумав з голови, накачав фото з інтернету - розмістив», - підкреслив експерт.
Він також додав, що за допомогою подібних неправдивих оголошень про продаж житла недобросовісні агенти намагаються пожвавити ринок і сконцентрувати на себе нечисленний попит.
«Це справжній обман людей, жорсткий обман. Наприклад, показують покупцеві житла лже-оголошення - дивіться, у нас в центрі 1-кімнатні квартири по $ 40 тис - 125 пропозицій !!! Насправді - не зовсім в центрі, вірніше, зовсім не в центрі і не 125, а два ... », - уточнив Анатолій Топал. Він зауважив, що покупці на це дивляться і починають дзвонити, а їм в агентстві нерухомості відповідають - а ці дешеві квартири закінчилися, все вчора розпродали, є така ж, але далі і дорожче », - констатував віце-президент Асоціації професійних управителів нерухомістю.
Він також сказав, що, насправді, по відношенню до покупця житла може бути застосований і інший вид обману.
«Деякі агентства не гребують такими обманами, вносячи в рекламне поле не зовсім коректну інформацію. Я б навіть назвав її брехливої. Неіснуючі об'єкти, гра з метражами - самі збільшують метражі кімнат, кухонь на кілька метрів, занижують ціни. Власник виставляє квартиру за $ 50 тис. а агент ту ж квартиру виставляє за $ 40 тис. До кого подзвонить потенційний покупець? А потім бідолаху-господаря «пресують», що більше тридцяти восьми не дають ... рано чи пізно власник може зламатися і поступитися, втративши при цьому », - підсумував Анатолій Топал.
Він підкреслив, що в умовах відсутності єдиних стандартів діяльності, Кодексу честі, відсутності сильного професійного співтовариства як регулятора ринку ріелторської послуги, на столичному ринку нерухомості подібні дії агентів з нерухомості, на жаль, починають зустрічатися все частіше, явище стає мало не масовим.
За оцінкою операторів ринку нерухомості, на багатьох рекламних майданчиках, багатьох сайтах агентств нерухомості розміщено до 80% неправдивої інформації. Є рекламні видання (Авізо, Фото-нерухомість, Адреса, Будинок. Ріа і деякі інші), де намагаються боротися з оголошеннями-качками, але, в основному, ситуація з правдивістю інформації, досить плачевна.

До кого подзвонить потенційний покупець?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online