Заснована найбільша ресторанна мережа Казахстану

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У минулому місяці в Казахстані з'явилася нова компанія «AB Restaurants» під керуванням ресторатора Аскара Байтасова. Вона об'єднала мережеві проекти Алмати і Астани, серед яких:

У минулому місяці в Казахстані з'явилася нова компанія «AB Restaurants» під керуванням ресторатора Аскара Байтасова У минулому місяці в Казахстані з'явилася нова компанія «AB Restaurants» під керуванням ресторатора Аскара Байтасова. Вона об'єднала мережеві проекти Алмати і Астани, серед яких:

- ресторани домашньої італійської кухні «Del Papa»;

- кав'ярні «Кавоманія»;

- пивні ресторани «Бочонок» і «Augustin»;

- пивні бари «Клава, давай!» І «Кружка»;

- чайна «Арома»;

- міське кафе «Cafeteria».

Після включення цих закладів в «AB Restaurants», компанія стала найбільшою ресторанної мережею Казахстану. Основною концепцією кафе, барів і ресторанів цієї мережі є створення затишної атмосфери для своїх клієнтів, хороший сервіс і якісна кухня. Для цього в закладах «AB Restaurants» працює команда кращих професіоналів з Європи, а також відомі арт-директори і персонал, що пройшов тренінги майстрів з Москви.

Журнал «Time Out Алмати» вже встиг гідно оцінити закладу мережі: він визнав міське кафе «Cafeteria» кращим концептом року. Ресторани «Del Papa» визнані кращими в категоріях «Тренд на всі часи - італійська кухня». А пивні ресторани «Бочонок» вже протягом 3 років стають лауреатами премії «Кращий пивний ресторан».

За час свого існування всі заклади мережі стали дуже популярними серед астанинці і алматинцев. Розрахувати відсотки по кредиту може калькулятор мікропозик від МФО IG Але мережу «AB Restaurants» не збирається зупинятися на двох казахстанських столицях - до кінця цього року вона планує розширитися до 30 діючих ресторанів і охопити 4 казахстанських міста. Так, незабаром в Актобе з'явиться свій «Бочонок», а в Шимкенті, крім «барила», - «Del Papa» і «Кавоманія».

Крім уже розроблених концепцій планується відкрити і зовсім інші, наприклад, одним з перших нових закладів стане ресторан кавказької кухні і мережевий проект булочної-кондитерської.

Всі ресторани мережі буде об'єднувати єдина система дисконтних / накопичувальних карт. Наприклад, відвідувачі барів «Клава, давай!» Зможуть накопичувати бонуси в кав'ярнях «Кавоманія», а також в нових, що відкриваються закладах «AB Restaurants».

Фото: abr.kz

інформаційна служба www.kn.kz

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online