Прямий ефір: Емін Агаларов

Комерційний директор Crocus Group

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua


Пізніше Емін скаже: "Коли я вчився в Америці, батько платив тільки за коледж. На особисті витрати я повинен був заробляти собі сам. Позбавлення кишенькових грошей було частиною мого виховання. Я створив роздрібний сайт і почав торгувати годинами, оптикою і різними сувенірами з Росії . Проект розвивався досить успішно ".
У 2001 році Емін повернувся в Росію і зайняв посаду комерційного директора Crocus Group. Очоливши напрямок Fashion and Exclusive Retail, він приступив до реалізації проекту "Крокус Сіті Молл": стратегією, переговорами з орендарями, відкриттям ліцензійних бутиків у власному управлінні і т.д.
Серед інших досягнень - відкриття більше 30 fashion монобренд в "Крокус Сіті Молл" і в Москві, яхт клубу Shore House в "Крокус Сіті", 4-поверхового флагмана Crocus в Столешниковом провулку, ресторану Zafferano в ТК Lotte Plaza, будівництво ексклюзивного житлового селища Sea Breeze на узбережжі Каспійського моря, відкриття 5 люксових монобренд в Баку.
У вільний час Емін пише пісні і сам їх виконує. Музична кар'єра під творчим іменем EMIN включає реліз трьох професійних альбомів Emin Still (2006), Emin Incredible (2007), EMIN Obsession (2008) і реліз відео Still, Make the World Go Around, Stick Together.
Два роки тому, в квітні Емін Агаларов представив свій перший сольний альбом під назвою EMIN Still, до якого увійшли пісні, написані самим виконавцем.

Crocus Group - одна з провідних девелоперських компаній Росії. Найзнаменитіший проект компанії - "Крокус Сіті", місто-супутник Москви на перетині Волоколамського шосе і МКАД. Група також розвиває мережу гіпермаркетів нового формату "Твій Дім", унікальний міжнародний експозиційний комплекс "Крокус Експо", власні виставкові проекти і ритейл в сфері fashion, зводить преміальні апартаменти в Москві і унікальний заміський селище Agalarov Estate.
Загальна кількість працівників Групи - 10 тисяч чоловік. Оборот компанії в 2007 році склав 688 мільйонів доларів.
Зараз "Крокус Експо", загальна площа павільйонів якого перевищує 517 тисяч квадратних метрів, - це найбільша виставкова площадка і світовий лідер. Фешн-рітейл, який розвиває Емін, має річний оборот понад 50 мільйонів доларів. В цілому, оборот Групи в сегменті продажу товарів класу "люкс" за минулий рік виріс на 20%.
В процесі реалізації цілий ряд масштабних, в тому числі регіональних, проектів. Подальший розвиток інфраструктури "Крокус Сіті" - "Крокус Сіті Riviera" (30-поверхова прибудова до торгового комплексу "Крокус Сіті Молл" площею 225 тисяч квадратних метрів, в венеціанському стилі), "Крокус Сіті Манхеттен" (діловий центр з 14 хмарочосів), Crocus City Hall (безпрецедентний для ринку розваг концертний зал на 6000 місць), нові торгові центри "Каширка Молл" на перетині МКАД і Каширського шосе (380 тисяч квадратних метрів) і Немчинівка Молл (120 тисяч квадратних метрів).
Президент Групи Арас Агаларов, чий статок російський Forbes оцінює в 1,2 мільярда доларів переконаний, що однотипні проекти будувати нецікаво. У кожному комплексі створена інфраструктура, яка дозволяє споживачам і партнерам знайти тут все для бізнесу, відпочинку і шопінгу. Це, в свою чергу, дозволяє забезпечити високу відвідуваність комплексів і робить затребуваним кожен зі зведених компанією об'єктів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online