Емін Агаларов

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Емін Агаларов   Д про того, як сісти в крісло віце-президента в девелоперської компанії Crocus Group, що належить батькові Арас Агаларова, Емін Агаларов встиг «побродити» по світу Емін Агаларов

Д про того, як сісти в крісло віце-президента в девелоперської компанії Crocus Group, що належить батькові Арас Агаларова, Емін Агаларов встиг «побродити» по світу. Народився бізнесмен в Баку, навчався в Швейцарії, а диплом за спеціальністю «Бізнес-менеджмент в галузі фінансів» отримав в Marymount Manhattan College в Нью-Йорку.

Перебравшись до Москви, Агаларов-молодший отримав ще й руку випускниці МГИМО, старшої дочки президента Азербайджану Лейли Алієвої. Навесні 2006 року щасливі закохані зіграли відразу два весілля - на батьківщині в Баку і в Першопрестольній, а 1 грудня 2008 року стали батьками хлопчиків-близнюків Мікаіла і Алі, які з'явилися на світ в США.

Кілька років Лейла і Емін були найблискучішою світської парою. Але раптом перестали разом з'являтися на публіці. Саме подружжя пояснювали це професійної зайнятістю. Лейла стала головним редактором журналу «Баку». Емін блискуче освоював столичне замкадье (серед найгучніших проектів Crocus Group - ТЦ «Крокус Сіті Молл», концертний зал «Крокус Сіті Хол», а також мережу торгово-розважальних комплексів Vegas), пробував сили в ресторанному бізнесі (відкрив ресторан Nobu і Rose Bar на Великій Дмитрівці) і почав записувати музичні альбоми під сценічним ім'ям Emin (з однією з композицією він навіть виступав в якості спеціального гостя на міжнародному конкурсі «Євробачення-2012» в Баку).

Однак світські пліткарі все одно були насторожі. І як з'ясувалося - не випадково: 30 мая 2015 року Лейла і Емін офіційно оголосили про розлучення, написавши на своїх сторінках в Instagram, що їх шлюб давно став формальним.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online