АН «Вибір-Нерухомість»: як стають успішними ріелторами

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні ми продовжуємо серію публікацій про те, як ніжегородци стають успішними ріелторами, пройшовши навчання в УКЦ «Вибір-Нерухомість», яким керує Олександр Борисович Жілевскій.

Наша героїня - Лідія Е. Свій трудовий стаж вона почала в 17 років. Здобула вищу освіту - закінчила технічний університет ім.Алексеева за фахом менеджер організації. Близько 10 років Лідія пропрацювала в продажах, пройшовши шлях від звичайного продавця до менеджера оптових продажів у великій компанії.

Останні роки Лідія працювала в банку на чистому окладі з квартальними преміями. Заздалегідь відомий фінансовий стелю її не влаштовував. Та й працювати і спілкуватися з клієнтами їй завжди подобалося більше, ніж скорпулезно робота з документами.

Так Лідія вирішила стати ріелтором. Сьогодні вона вже робить перші кроки на ріелторському терені і сподівається в найближчому майбутньому здійснити свою мрію - придбати двокімнатну квартиру в верхній частині міста, з євроремонтом, обстоював її красивою новими меблями. А зараз - розповідь Лідії Е. навчанні в УКЦ «Вибір-Нерухомість» і першому ріелторському досвіді.

Чому «Вибір»

Агентство «Вибір-Нерухомість» я вибрала, тому що це велика фірма, яка відмінно зарекомендувала себе на ринку нерухомості і сама є забудовником. На мій погляд і за рекомендаціями моїх знайомих, це одна з найнадійніших і перевірених компаній.

перші складності

У перші перегляди проблем не виникало, але моментами з'являлися страх і невпевненість в собі. Практично кожен раз, коли я прокручувала в голові минулу зустріч, розуміла, що забула поставити якийсь важливий питання. Але так непросто було тільки на самому початку. З кожним разом почуття впевненості в своїх силах росло, з'явився перший досвід.

Пройшов і страх перед клієнтами. Зараз я повністю поділяю позицію, що всі клієнти різні, і до кожного потрібен індивідуальний підхід. Моя задача - такий підхід знайти, підлаштуватися під кожного і залишити гарне враження і позитивні емоції. Адже продаж або купівля квартири - це дуже серйозний і відповідальний крок, це величезний стрес. І хочеться, щоб клієнти відчували себе максимально комфортно і ухвалювали правильні рішення.

Ще один плюс АН «Вибір-Нерухомість»

- Дуже важливо, що твоя робота організована компанією так, що, ти даремно не витрачаєш час, гроші і здоров'я. Вагомим плюсом також є і те, що є можливість без проблем забирати дитину з садка.

Упор - на практику

- Процес навчання в УКЦ «Вибір-Нерухомість» мені дуже сподобався тим, що теоретична частина була максимально короткою і максимально насиченою: никой води, тільки по справі. При цьому всі розбиралася на особистому досвіді з професійної діяльності співробітників компанії. Зізнаюся: мені легше сприймати матеріал на прикладі конкретних подій.

Чи не змусила себе чекати і практична частина. Власне, вона почалася буквально після першого дня навчання. Після декрету мені довелося непросто. Розмірений спосіб життя, до якого я звикла, необхідно було скорегувати: протягом дня потрібно було засвоїти матеріал на лекції, обдзвонити клієнтів і встигнути подивитися як мінімум три квартири. Все ускладнювалося тим, що перший час на перегляди мені доводилося брати з собою дитину, а йому ще й двох років не виповнилося. Але, як показала практика, все можливо, якщо дуже захотіти. Головне - поставити перед собою мету і йти до неї, незважаючи на труднощі.

Зараз я вже можу похвалитися першими результатами: я працюю з кількома продавцями. Це стало можливим, завдяки численним сервісів агентства. Сподіваюся, що в самому найближчому майбутньому почнуться і угоди. Хоча ситуація зараз непроста: попит став знижуватися в зв'язку зі збільшенням ставок по іпотеці і загальною економічною нестабільністю. Але вихід із ситуації, думаю, тільки один: ще більше працювати, працювати і ще раз працювати.

Впевненість в успіху мені додає і те, що зі своїм керівником я завжди можу зв'язатися по телефону, якщо це термінове питання або зустрітися в офісі і обговорити всі особисто. Я знаю, що отримаю детальну консультацію і покроковий план подальших дій. Для новачка така підтримка дуже важлива. Я знаю - все у мене вийде!

агентства нерухомості

Ріелторські технології. професія ріелтор

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online