Житомир.info | Бізнес тарифи Beeline стали доступні кожному

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оператор зв'язку Beeline відкрив можливість підключення фізичних осіб до мобільного зв'язку на контрактній основі.

Тепер кожен абонент може отримати вигідні тарифи на зв'язок, які раніше пропонувалися тільки для корпоративних клієнтів в лінійці Beeline Бізнес. Для підключення відкриті найбільш зручні та ефективні тарифні плани: «Бізнес-баланс», «Бізнес-простір», «Бізнес-клік конструктор», «29 Бізнес», «Профі», «Лідер», «Команда».

«Бізнес-простір» , «Бізнес-баланс» - тарифи зі збалансованим поєднанням включених послуг, безкоштовних хвилин і абонентської плати. «29 Бізнес» - кращий тариф для тих, хто веде активну діяльність і підтримує спілкування з широким колом абонентів усіх мереж. «Профі», «Лідер», «Команда» - серія тарифів з оптимальними розмірами гарантійних внесків для дзвінків по Україні по 0,19-0,29 грн. / Хв. «Бізнес-клік конструктор» - ефективний тарифний план для GPRS для доступу в Інтернет з ПК або КПК в будь-якій точці покриття мережі Beeline.

У всіх тарифних планах Beeline Бізнес відсутня плата за з'єднання, використовується посекундна тарифікація і надається ряд додаткових сервісів по оптимізації витрат на зв'язок. Абоненти мають можливість створити свою «корпоративну групу» з членів сім'ї, друзів і знайомих, і розмовляти усередині такої групи за тарифом 0 грн. / Хв, управляти витратами всієї родини за допомогою послуги «Мобільний бюджет», а також дзвонити за спеціальними зниженими тарифами в будь-яку країну світу (послуга «Улюблена країна»).

Процес обслуговування фізичних осіб не відрізняється від процесу обслуговування корпоративних клієнтів.

Для підключення послуг, абонент повинен надати оригінал діючого паспорта громадянина України та підписати договір з оператором. На один паспорт клієнт може оформити необмежену кількість договорів.

«Контрактне підключення для звичайної людини - це вигідні тарифи, посекундна тарифікація, відсутність плати за з'єднання і можливість створити свою« корпоративну групу », - прокоментував директор з продажу Beeline Андрій Міліневський.

Beeline Бізнес - напрямок для роботи з юридичними особами: компаніями, установами та організаціями, в тому числі приватними підприємцями, які мають свідоцтво про реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності. Партнерство з клієнтом здійснюється на умовах контрактного підключення.

В рамках напрямку Beeline Бізнес компанія пропонує не тільки вигідну лінійку бізнес-тарифів на мобільний зв'язок, а й масштабні телекомунікаційні проекти для клієнтів, включаючи офісні телефонію, послуги міжміського та міжнародного IP-телефонії, послуги передачі даних і доступу в Інтернет по виділених каналах, послуги широкосмугового доступу в Інтернет за технологією FTTB, послуги комерційного call-центру і data-центру.

* * *

Оператор зв'язку Beeline надає повний спектр послуг мобільного зв'язку стандарту GSM 900/1800, фіксованої телефонії, міжнародного і міжміського зв'язку, передачі даних, доступу в Інтернет на базі бездротових і провідних рішень, включаючи технології оптоволоконного доступу. Мобільна мережа Beeline побудована на найсучаснішому обладнанні, призначеному для використання в 3G мережах.

До групи компаній «ВимпелКом» входять оператори зв'язку, що надають послуги голосової телефонії і передачі даних на основі широкого спектру технологій бездротового та фіксованого зв'язку, а також широкосмугового доступу в Інтернет. ВАТ «ВимпелКом» здійснює операції в Росії Казахстані, Україні, Таджикистані, Узбекистані, Грузії і Вірменії, а також у В'єтнамі і Камбоджі на території із загальним населенням близько 340 млн чоловік.

За більш детальною інформацією звертайтесь:

Служба по зв'язках з громадськістю

ЗАТ «УРС» (ТМ Beeline)

Алла Самойленко [email protected]

Teл: +380 68 540 3370

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online