«Вважаю, що П'ятницький злочинець ...» Бізнесмен Полонський звинуватив заступника голови ОНК Москви у вимаганні

  1. PS

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У статті «З вас 10 мільйонів, і справу буде закрито» від 20 липня 2016 року розповідалося про заступника голови ОНК Москви Павла П'ятницькому, який, за словами батьків фігуранта справи «Оборонсервіс» Олексія Душутін, що міститься в СІЗО № 2 м Москви, взяв у них 10 мільйонів рублів для закриття кримінальної справи у відношенні їхнього сина. Ми продовжуємо розповідати про діяння заступника голови ОНК Москви Павла П'ятницького.

16 травня 2015 року через Камбоджі в Москву був екстрадований Сергій Полонський по звинуваченню в шахрайстві (ч. 4 ст. 159 КК РФ). Прямо з аеропорту «Домодєдово», минаючи ізолятор тимчасового утримання, його доставили в СІЗО 99/1. В'язниця ця невелика, розрахована всього на 120 осіб. Поряд з «Лефортово» цей ізолятор підпорядковується не московським управління УФСІН, а безпосередньо ФСВП Росії. «Ізолятор 99/1 - федеральна в'язниця № 1 - на сьогоднішній день найжорсткіша, заморожена в'язниця Росії. У ній сидять мільярдери, мільйонери, лідери злочинних угруповань. Найголовніша в'язниця в Росії. Її ще називають «Фабрикою зірок», «Бастилією». Ще в ній сидять люди, яких ховають або від подільників, або від власних можливостей. Стіни «дев'ятки» для них неприступні. Крім того, якщо в загальних в'язницях можна за гроші влаштувати собі дольче віту у вигляді телефону, ікри, коньяку, кокаїну, то тут солодше морквини і міцніше кефіру тобі нічого не запропонують. За будь-які гроші тут нічого не вирішиш », - писав один з колишніх в'язнів цієї в'язниці Іван Миронов в книзі« Замуровані ».

За будь-які гроші тут нічого не вирішиш », - писав один з колишніх в'язнів цієї в'язниці Іван Миронов в книзі« Замуровані »

Павло П'ятницький і Сергій Полонський. Нарада з бетону в «Міракс». кадр Youtube

Сергій Полонський: «Уже ввечері того ж дня (16 травня), як мене привезли в ізолятор, до мене прийшов Павло П'ятницький. Він же у мене працював. Подумав, добре, що прийшов. Допоможе мені. П'ятницький працював у мене в «Міракс» (Mirax Group - російська інвестиційно-девелоперська компанія. - Є. М.) В 2011-2012 роках. Входив до правління і займався тим, щоб не було крадіжок в компанії. Але насправді він нічого не робив. Він два рази стріляв в співробітників. Поводився агресивно. Коли напивався, то ставав просто неадекватним.

Мене з П'ятницьким познайомив Міша Дворкович (рідний брат заступника голови уряду РФ Аркадія Дворковича. - Є. М.). Коли почався рейдерське захоплення «Кутузовському милі» (зараз слідство якраз звинувачує Полонського в розкраданні грошей пайовиків ЖК «Кутузовская миля». - Є. М.), П'ятницький приїжджав кілька разів на будівництво. Я йому повірив і взяв його на роботу. Коли мене заарештували в Камбоджі, то я попросив прилетіти туди Дворковича і П'ятницького. Я довіряв Пятницькому ».

Я довіряв Пятницькому »

Михайло Дворкович і Павло П'ятницький ведуть нараду в офісі «Москва-Сіті». кадр Youtube

Павло П'ятницький: «... Я працював на Серьогу (Полонського), і я стояв за нього горою. Полонський втік і залишив мені довіреності на весь бізнес, я міг обікрасти його, переоформити на себе всіх юросіб, а я з сьомої ранку лазив по будівництву, за зарплату в 320 тисяч »(з інтерв'ю П'ятницького «Комсомольской правде»).

Ольга Полонська (дружина Сергія Полонського): «В той же день, як Сергія привезли в Москву, тобто 16 травня, П'ятницький написав мені по електронній пошті:« Здрастуйте, це Павло. Я тільки що вийшов від вашого чоловіка. Ваш чоловік сказав, щоб я з вами зв'язався, передав привіт ... »П'ятницький зі мною до цього не був знайомий. Я з ним зустрілася. П'ятницький сказав, що Сергій повинен йому гроші - 100 тисяч доларів. І став всіляко вимагати з мене ці гроші.

На той момент Сергія тільки привезли, і я тільки приїхала в Росію. У нас в принципі-то грошей немає, все забрали, все розікрали, і ще П'ятницький став вимагати ці гроші. Я тоді дуже злякалася, адже П'ятницький вільно заходив в ізолятор, в камеру, він міг там Сергія кошмарити. Я просто боялася за здоров'я Сергія, за його психічний фон. І з метою, щоб убезпечити Сергійка, стала йому давати ці гроші. З урахуванням того, що у мене грошей не було взагалі. Тому я продавала машини, щось розпродувала. З 100 тисяч доларів, які він вимагав, близько 40 тисяч я йому вже віддала.

- А ви одноразово віддали 40 тисяч або поступово?

- Поступово, протягом двох місяців йому віддавала. Спочатку я продала «Бентлі» -кабріолет. І 21 травня, тобто через п'ять днів, як Сергія повернули в Росію, віддала Пятницькому 10 тисяч доларів. Він стояв прямо над душею, вимагав гроші. Це була перша моя продаж. Потім ще одну суму він забрав машиною. Броньований «Мерседес» у Сергія був. Він забрав цей «Мерседес» 30 травня.

- Ви переоформили на нього машину?

- Ні, він просто взяв її і продав без документів. У мене навіть з ним листування є. Він пише: «Все, машину забрали. Як будемо ділити гроші? »Я йому пишу:« По совісті. Давай хоча б навпіл ». Ну і, власне, все на цьому. Гроші він мені так і не віддав. Там мільйон рублів було. За тодішнім курсом це більше 18 тисяч доларів.

І потім 8 липня він уперше отримав ще 10 тисяч доларів. П'ятницький адже писав мені: «Якщо ти не віддаси мені гроші, мені доведеться в Слідчий комітет віднести документи на Полонського, які у мене є». Ну це ж прямо конкретно 163-тю статтю - вимагання.

Ну це ж прямо конкретно 163-тю статтю - вимагання

Скріншоти з телефону Ольги Полонської. Сильченко - слідчий, який вів справу Полонського і допитував П'ятницького. Славік - адвокат Полонського. Ілля - один Полонського

Гроші я віддавала у нас в офісі при адвокаті. Ми ще підвели риску, я говорю: «Паша, все, грошей більше немає». Він мені ще пару раз написав, я йому відповіла: «Грошей немає», «Грошей немає». Потім він зник. Ось як тільки його припинили пускати в ізолятор, він зник. Зараз П'ятницький в ізолятор до Сергія не може піти. Йому заборонили ходити в це СІЗО, тому що його допитав слідчий (Олег Сильченко, слідчий МВС РФ. - Є. М.) У справі Полонського і зробив його свідком у справі.

Потім П'ятницький писав мені: «Оля, коли будуть гроші?» Я на це вже не відповідала, бо маю боятись було вже нічого: він в ізолятор піти вже не може, і з Сергієм нічого не трапиться. Але ось на днях П'ятницький знову мені дзвонив.

Сергій вже давно хоче написати на П'ятницького заяву з приводу вимагання. Я його гальмувала, тому що ми втомилися судитися. Але Сергій вимагає, щоб наші адвокати подали на П'ятницького заяву про вимагання. Сергій Юрійович був в шоці від того, що П'ятницький в такий момент вимагає гроші. У день, коли Сергія привезли в Москву, вимагати гроші ?! У такі хвилини, розумієте ... Уявляєте, в якому я була стані! Я тоді не розуміла, кому давати, за що давати, давати - не давати, взагалі, що відбувається. А це було вимагання. Він просто ось реально на стресі підходить до людей ».

25 вересня 2016 року Сергій Полонський, перебуваючи в СІЗО 99/1, написав на ім'я членів ОНК Москви Масюк Е. В. і Дубіковой Л. Б. заяву:

заяву:

Звернення Полонського до членів ОНК

«Інформую, що П'ятницький П.І. в травні 2015 роки завітав на мене в СІЗО-1 (99/1) по своїй роботі співробітника ОНК. Обіцяв стежити за дотриманням моїх прав і мого здоров'я.

У червні 2015 роки я від своєї дружини Ольги Володимирівни Полонської дізнався, що за це він вимагав 100 000 доларів і вже частину грошей отримав. Обіцяючи в разі їх невиплати створити проблеми мені в СІЗО, а також надати слідчому якісь докази, які дозволять порушити статтю 210 (до 20 років) (організація злочинного співтовариства. - Є. М.).

На мої наполегливі прохання написати заяву в поліцію, Ольга Володимирівна впросила мене зробити це пізніше, на що я погодився.

Вважаю, що П'ятницький П. І. злочинець, який порочить ОНК. Прошу порушити кримінальну справу ».

PS

До речі, 28 вересня в своєму «перископі» П'ятницький розповів про своє «передбачуваному арешт»: «Сьогодні мене взагалі порадували, сказали, що мене хочуть посадити. Ну друзі у мене є скрізь: і по одну, і по іншу сторону закону. Ось поінформували мене. Для мене це дивно, тому що серед тих силовиків, які отримали завдання мене посадити, у мене теж є друзі, товариші. <...> Думаю, ми всі питання зуміємо зняти ».

Дійсно, нехай компетентні органи вирішують: садити П'ятницького або не садити ...

А ви одноразово віддали 40 тисяч або поступово?
Ви переоформили на нього машину?
Як будемо ділити гроші?
Потім П'ятницький писав мені: «Оля, коли будуть гроші?
У день, коли Сергія привезли в Москву, вимагати гроші ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online