Любовний гороскоп на березень 2011 рік для Стрільця

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У любовних відносинах Стрільці в березні 2011 року спробують перевершити самих себе. Наприклад, зв'язавшись з людиною «не свого кола». Спілкування з ним може боляче «бити по кишені», та й часто ви будете почувати себе ніяково, намагаючись відповідати звичному йому рівня. Тут можна дати традиційний рада: «Будьте собою». Те, які ви насправді, все одно розкриється. І краще, нехай це станеться раніше. Хто знає, може, для вашого обранця соціальна різниця буде несуттєвою?

Спроба зустрічатися з двома одночасно буде невдалою. Навіть якщо не дізнаються один про одного, для вас це виявиться важкувато.

У сімейних стосунках уникайте обіцянок, які не зможете виконати. Це стосується і тих, хто старше вас, і тих, хто молодше. Ви ж не хочете, щоб ваша дитина розчарувався в вас через те, що ви не тримаєте слово? До речі, може статися, що ви просто не помітите, що пообіцяли щось виконати, так як будете «в запалі» своїй промові.

Тривалі спроби переговорів з домочадцями приведуть вас до бажаних результатів. Тільки не форсує події. Всьому свій час. Ви абсолютно правомірно чекаєте від близьких вам людей розуміння та участі.

Загальний гороскоп для Стрільця на березень 2011 року
Гороскоп кар'єри для Стрільця на березень 2011 року
Гороскоп здоров'я для Стрільця на березень 2011 року

Хто знає, може, для вашого обранця соціальна різниця буде несуттєвою?
Ви ж не хочете, щоб ваша дитина розчарувався в вас через те, що ви не тримаєте слово?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online