Лев і Лев сумісність чоловіка та жінки в любові і шлюбі. Гороскоп сумісності Лев


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сумісність знаків Зодіаку Лев - Лев

Відносини двох цих споріднених душ складаються нелегко, оскільки характер представників знака Лев дуже непростий. Обидві сторони будуть намагатися домінувати, підім'яти під себе другу половину. Якщо ж у них вистачить розсудливості і любові для того, щоб залишити ці марні спроби, стане очевидним, що у них є все для того, щоб досягти повного взаєморозуміння. Як би там було, але і чоловік Лев, і Лев жінка дивляться на світ однаково, мають схожі цілі і одні і ті ж життєві орієнтири.

Жінка Лев і чоловік Лев - сумісність в коханні і шлюбі

Там, де з'являються леви , Незмінно панує пожвавлення: ця ефектна пара не залишиться непоміченою в суспільстві. Вони дуже красиво виглядають разом і справляють враження щасливих людей, але якщо так воно і є, то це результат непростої і довгої роботи над собою кожного з них.

З самого початку знайомства партнери-Леви починають або відкрито, або таємно боротися за владу. І якщо спочатку це тільки загострює взаємний інтерес, то в подальшій спільного життя стає перешкодою для щастя. Енергетика будь-якого Льва дуже сильна, вона відчувається чи не на фізичному рівні. Зійшовшись разом, дві ці особистості утворюють дуже сильний союз, але тільки в тому випадку, якщо вони об'єднають цю енергію, а не направлять її друг проти друга.

Крім любовних відносин , В цьому шлюбному союзі важливу роль відіграють ще дві складові - дружня і ділова. Якщо перед Львом-чоловіком і Львом-жінкою стоять спільні цілі, якщо вони займаються справами спільно, то властиві їх зодіаку снобізм і егоїзм переносяться на зовнішній світ і кохану людину абсолютно не стосуються. Те ж саме можна сказати і про їх дружніх почуттях: якщо, крім фізичного потягу, цих людей об'єднує довірливе ставлення один до одного, боротьба за владу йде на другий план.

У побутовому житті у такої пари може виникнути чимало труднощів через те, що вони не вважають домашні клопоти справою, на яке варто витрачати сили. Жінка-Левиця досить лінива, сприймає готування, прання та інші домашні справи, як щось принизливе, тому чоловікові-Леву не варто мріяти про щовечірнього вечері, з любов'ю приготованого дружиною. З метою збереження сімейного світу вони нерідко користуються послугами найманого персоналу.

Дуже багато чого в цій родині пов'язано з рівнем матеріального забезпечення , Тому що обидва впевнені в собі і щасливі тільки тоді, коли мають доступ до дорогих, розкішних речей. Гроші здатні і згуртувати цих людей, і стати яблуком розбрату. Вони насилу переносять ситуацію, коли в родині не вистачає фінансів, це здатне вбити їх почуття. Левиця буде пред'являти претензії з приводу фінансової неспроможності чоловіка, разом перетворившись в холодну уїдливу особу, а там недалеко і до неспроможності Льва, як чоловіки.

Чоловік Лев - Лев жінка: сумісність в сексі

Партнери мають всі підстави розраховувати на високу сумісність в цій делікатній сфері . На початку відносин вони не поспішають опинитися в одному ліжку, прагнучи продовжити обожнюваний ними період романтики і флірту. Для Левиці секс є уособленням того, що вона симпатизує чоловікові, виділяє його з інших, а ось людина цього знаку Зодіаку не відноситься до фізичної близькості, як до втілення чергового етапу відносин. Леви егоїстичні в ліжку, і для підтримки гармонії вони повинні періодично поступатися першість і не забувати захоплюватися один одним під час і після сексу - тоді сумісність чоловіка та жінки Львів в ліжку залишиться на належній висоті.

Гороскоп сумісності Львів в роботі і бізнесі

Цей діловий тандем може виробляти сильне враження завдяки бурхливій діяльності, шуму, пліток і створюється, навколо нього ажіотажу, але успіхи зазвичай виявляються досить скромними. Обидва дуже цікавляться завоюванням авторитету, обожнюють керувати і терпіти не можуть опинятися в підпорядкуванні . Але навіть якщо станеться диво, і хтось із Львів погодиться побути в тіні іншого, все одно терпіння і працездатності обох може не вистачити для того, щоб досягти потрібного результату.

Пара Лев - Лев: сумісність в дружбі

Леви мають шанс подружитися і стати відданими друзями, якщо жоден з них не стане занадто відверто озвучувати намір стати в парі лідером, і якщо кожен з друзів буде отримувати достатню для нього порцію схвалення, вихваляння і заохочення оточуючих. Якщо обставини зажадають, Леви будуть стояти один за одного горою, дружно ставлячи заслін будь-яким противникам і несприятливим обставинам. У гороскопі цього знака Зодіаку є така риса, як здатність приходити на виручку побратимам у важкий момент навіть тоді, коли в міжособистісних відносинах є якісь проблеми. Крім того, дуже добре можуть дружити між собою різностатеві Леви; часто вони стають один для одного справжньою паличкою-виручалочкою в складних життєвих обставинах.

Дивіться сумісність Львів з іншими знаками Зодіаку:

інші пари


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online