Порошенко в Авдіївці запустив новий газопровід і поїхав пробувати борщ, "приготований на український газ"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Президент України Петро Порошенко в ході робочого візиту в Авдіївку 26 серпня дав старт повноцінної роботи магістрального газопроводу "Очеретине-Авдіївка", який забезпечить місто газопостачанням з підконтрольною Києву території. Трансляцію вів телеканал "112 Україна".
На завершення своєї промови президент висловив намір відвідати будинки місцевих жителів з надією випробувати борщу, приготованого "українським газом".
"Зараз ми домовилися, що заїдемо в одно-два житла і подивимося, як працює газовий пальник. Може хтось борщу приготує, вже на український газ? (Сміється, - ред.). Я думаю, що це свято, яке необхідно відсвяткувати ", - сказав глава держави.
В ході виступу Порошенка також заявив, що має намір закликати країни ЄС допомагати населеним пунктам Донбасу.
В Авдіївці через відсутність газопостачання оголосили надзвичайну ситуацію. Також повідомлялося про початок будівництва нового газопроводу, через який Авдіївка буде отримувати газ з контрольованою України території.
В середині січня 2018 року повідомлялося, що на Донбасі завершили будівництво газопроводу в Авдіївку.


Може хтось борщу приготує, вже на український газ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online