Доставка вантажів до Омська, доставка Москва Омськ за низькими тарифами.

  1. Тарифи на авіадоставку вантажів з Москви в Омськ
  2. Термінова доставка вантажів в Омськ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Транспортно-експедиційна компанія «Трас Експрес Карго» виконує регулярні вантажоперевезення до Омська

Транспортно-експедиційна компанія «Трас Експрес Карго» виконує регулярні вантажоперевезення до Омська. використовуючи свій чималий досвід в сфері перевезень вантажів з Москви в регіони, ми здатні забезпечити повну організацію і максимальну безпеку при транспортуванні вантажу від відправника до одержувача.

Тарифи на авіадоставку вантажів з Москви в Омськ

Місто Тарифи (руб. / Кг.) Розрахункового ваги Мінімальна вартість (грн.) До 100 кг. від 101 до 500кг. понад 500кг. Омськ 3 670,00р. 89,00р. 87,00р. 85,00р.

* При перевезенні легкого вантажу (об'ємна вага більше фактичного), плата стягується з об'ємного ваги, який розраховується за формулою: (довжина (м) * висота (м) * ширина (м)) / 0,006. Округлення платного ваги, проводитися до цілого кілограма, згідно математичним правилам округлення в більшу сторону.

** При авіаперевезення легкого вантажу використовується "Об'ємний коефіцієнт" = 167 кг. в 1 м3.

Місто Омськ, які знаходиться на відстані 2600 кілометрів від Москви, має потужний вузол транспортних перетинів: автомобільні і залізні дороги, магістралі, міжнародний аеропорт. Завдяки вдалому розташуванню і хорошому транспортному повідомлення перевезення вантажів в Омськ може бути організована нашими фахівцями як повітряним, таким і наземними видами транспорту. Ми пропонуємо не тільки відправку вантажів, але і гарантуємо мінімальні терміни доставки і забезпечуємо обслуговування всіх типів вантажів на професійному рівні. Наші фахівці доставлять для Вас невелику партію вантажу, а також організують відправку цілого товарного складу.

Транспортно-експедиційна компанія «Трас Експрес Карго» виконує вантажоперевезення з Москви в Омськ спеціальної техніки, обладнання, будівельних матеріалів небезпечних, сипучих і інших вантажів.

В Омську знаходиться залізнична станція Західно-сибірської залізниці «Омськ Східний». Вона здатна приймати дрібні вантажі, вагонні і контейнерні вантажі. Організувати перевезення залізницею з Москви можна не тільки в вагонах, контейнерах, а й відкритим рухомим складом. Завдяки безпечній комплектації та обладнання залізничного транспорту можлива також перевезення небезпечних вантажів.

Омськ являє учасником Транссибірської магістралі, через нього пролягає федеральна траса. Це дозволяє організувати доставку Москва Омськ найбільш маневреним транспортним засобом - автомобілем. Зручність даного способу доставки вантажу є також оперативність. Між здачею вантажу в наші руки і його відправленням в шлях проходить мінімум часу. Це дозволяє найбільш точно спланувати час його прибуття, а також розробити індивідуальний маршрут для транспортування.

Термінова доставка вантажів в Омськ

Якщо для відправки вантажу головну роль грають терміни, то ми з легкістю організуємо вантажоперевезення з Москви авіаційним повідомленням. Наші фахівці спланують найбільш зручний день доставки вантажів до Омська.

Для отримання більш точної інформації по всіх варіантах вантажоперевезень з Москви зверніться до наших фахівців за телефонами, вказаними вище. Ми підберемо найбільш оптимальний транспорт для доставки саме Вашого вантажу, виходячи з Ваших вимог і побажань.

Для отримання докладної інформації про вартість і терміни доставки вантажів в Оренбург , Звертайтеся до наших співробітників за наступними телефонами: +7 (495) 585-37-08, +7 (925) 585-37-08, +7 (499) 502-60-99, +7 (926) 335-15 -25 або напишіть лист - запит на електронну пошту: [email protected]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online