Залізничний район: депутат Сімферопольської міськради Ігор Савутін відзвітував перед городянами

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

26 травня в мікрорайоні по вулиці Ракетної, в будівлі підприємства Укргидроспецстрой відбулася зустріч- звіт територіально депутатської групи № 4, головою якої є Ігор Савутін за участю депутатів Залізничної райради Віталія Гриньова, Галини Александрової, Юрія Багана з жителями мікрорайону «Жигулін гай».
Перед початком зустрічі, в интерьвью телеканалу «Неаполь» Ігор Славетна сказав, що в їх територіально-депутатській групі проводяться роботи по виконанню Соціальних договорів, а їх у них чимало - 2356. Створена Президентом і урядом України вертикаль влади працює як єдиний злагоджений механізм.

В ході зустрічі депутати відзвітували перед виборцями за проведені роботи. Так, організовано регулярне патрулювання мікрорайону співробітниками ЖД РВВС, ліквідована звалище по вулиці Лінійної 1, відремонтовані труби опалення на вулиці Ларіонова 40а, висвітлені 146 під'їздів у будинках мікрорайону, придбані матеріали для покрівлі будинків № 130, № 136, № 138 по вулиці Ракетної, відремонтовані водопровідної труби 45 метрів по вулиці Ларіонова 40а, вироблено опалення теплотраси в районі вулиці Ларіонова 136,138, проведена фарбування моста через річку Салгир, ліквідовано «притон» по вулиці Ларіонова 46 кв. 26, обрано раду з жителів мікрорайону в кількості 11 чоловік.
Приємно було чути, як виборець, яка проживає по вулиці Ракетної 18 Валентина Володимирівна Донскова на камеру телеканалу «Неаполь» сказала схвальні слова на адресу депутатів-регіоналів: «Раніше ми бігали за депутатами, щоб викласти свої проблеми, а тепер депутати бігають за нами».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online