Про спецрейсом до Ермолинская кладовища і оптимізації внутрішньоміського ВІД

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У неділю 30 травня в свято Трійці спеціальне транспортне сполучення на Ермолинская кладовищі було організовано просто чудово. Кожні півгодини від вокзалу ходив спеціально пущений в цей день автобус маршруту 44, на якому працювали як мінімум два автобуса-гармошки з ПАТП-1. На сайті transport.nov.ru завчасно було розміщено розклад рейсів цього спеціального маршруту.

При цьому 44 автобус був повністю прирівняний до міських маршрутах, тобто проїзд там коштував 20 рублів (а не 34, як на наступному туди ж приміському маршруті 129а) і всі міські проїзні і пільги на 44 автобусі були дійсні. Ось тут якраз згодилася підвищена пасажиромісткість ЛіАЗ-гармошок (максимум 180 осіб!) За рахунок підвищеного (а в міських умовах навіть надлишкового) кількості стоячих місць. В автобусі не було навіть особливої ​​тисняви, незважаючи на велику кількість пасажирів, всім цілком вистачило сидячих і стоячих місць. В цілому, доставка пасажирів до Ермолинская кладовища і назад в день масового його відвідин була організована на дійсно високому рівні. За це обласному Департаменту транспорту і особисто його керівнику Володимиру Петрову хотілося б висловити подяку.

А ось про внутрішньоміських рейсах громадського транспорту після його недавньої оптимізації відгуки жителів міста поки що не дуже .

Особисто я як постійний пасажир громадського транспорту особливої ​​різниці поки не помітив. У вихідні так, автобусів доводилося чекати дуже довго, тоскно дивлячись на пролітають повз особисті автомобілі, ну так і раніше було те ж саме. У маршрутів 4, 19, 20, якими я користуюся найчастіше, особливого збільшення часу очікування я не помітив. Маршрут 27а, на якому я зазвичай їжджу на роботу, ходить по тому ж розкладом, що і раніше. А ось між Західним і Псковським районами транспортний зв'язок напевно погіршилася, оскільки 22 автобус, що йде між цими районами найкоротшим маршрутом через Бєлова без заїзду в центр, скасували, а у автобусів 35 і 35а, які і раніше доводилося чекати по 30-40 хвилин, ще скоротили рейси. Надходять скарги і від пасажирів рідкісного 10 маршруту і навіть від жителів Деревяніц з приводу 13 маршруту. На вулиці Коровникова так взагалі незрозуміло що зараз ходить; 33 вже скасували, а пустили чи вже туди 35а, як обіцяли? В його новому розкладі згадки вулиці Коровникова я не побачив, та й на тамтешньої зупинці, де раніше було розклад 33 автобуса, нового розкладу так і не з'явилося:

Подивимося що буде далі
Подивимося що буде далі. Поки що хотілося б в черговий раз попросити у новгородських транспортників: повісьте на ВСІХ ЗУПИНКАХ розкладу РЕЙСІВ МІСЬКИХ МАРШРУТІВ !!! Хоча б для тих маршрутів, чиї інтервали перевищують 15 хвилин, наприклад, 7 / 7а, 35 / 35а та у всіх маршрутів, що йдуть з Центрального ринку (17, 17а, 26). Якщо пасажири будуть приходити на зупинку і точно знати, через скільки прийде їхній автобус, дивись - і на скорочення кількості рейсів люди стануть менше плюватися. Зараз люди хочуть частих автобусів тільки тому, що краще не знати, чи приїде автобус через 1 хвилину або 10 хвилин, ніж не знати, чи приїде автобус через 1 хвилину або 20 хвилин. А якщо повісити розкладу і забезпечувати їх дотримання у вигляді відсутності непрішедшіх рейсів або оперативного виведення на лінію резервних автобусів, то і ось такі претензії зникнуть: «У неділю в зворотну сторону навіть не пішов на зупинку. До зупинки 7 хвилин, очікувати невідомо скільки, їхати мінімум 20 хвилин. Разом все може розтягнутися на годину ».

На вулиці Коровникова так взагалі незрозуміло що зараз ходить; 33 вже скасували, а пустили чи вже туди 35а, як обіцяли?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online