Реєстрація торгової марки онлайн - сьогодні це вже реально

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Реєстрація торгової марки призів будуть законодавчого захисту ваших фірмових позначень.

Як торгову марку можна зареєструвати логотип, назву підприємства або їх комбінацію. Реєструючи марку, ви отримуєте виключне право на використання позначень. В незалежності від сфери, кожен бізнес потребує такого роду захисту.
Крім охорони позначень, власники ТМ отримують також і право реєстрації самого бажаного і престижного в Україні доменного імені - UA. Без торгової марки зареєструвати такий домен неможливо.
Перш ніж вкладати гроші в розкрутку і рекламу власного бренду його необхідно зареєструвати. Розвиваючи компанію без такої охорони, ви, по суті, не застраховані від зазіхань конкурентів або інших недобросовісних осіб. Якщо марку не зареєстрували ви - це може зробити інша людина або компанія, присвоївши тим самим ваше ім'я або логотип.
Подати заявку на реєстрацію торгової марки можна онлайн. Це стало можливим завдяки патентному агентству Profitmark, яке першим в Україні реалізувало на своєму сайті і в мобільному додатку багатий функціонал для роботи з торговими марками. Раніше про їхній успіх писав портал AIN.UA .
На сайті компанії ви можете самостійно перевірити торговельну марку. Для цього достатньо ввести назву в форму пошуку і вибрати класи. Кожна ТМ реєструється в певних класах для товарів і послуг. Це грубо кажучи сфери діяльності в яких буде використовуватися позначення. Така онлайн перевірка включає в себе вже зареєстровані позначення і не показує заявки в процесі розгляду. Так як процес розгляду може займати до 15 місяців, краще замовляти повну перевірку в Агентстві. Після перевірки вам досить внести інформацію про заявника, адреса його реєстрації і сплатити рахунок. Кожному користувачеві створюється кабінет, в якому він може контролювати хід справи.
Існує два терміни реєстрації торгової марки: стандартний і прискорений. Так, заявники, що подали заявку за стандартною процедурою, отримають свідоцтво про реєстрацію через 17-18 місяців, при виборі прискореної процедури реєстрація займе 8-9 місяців. Як тільки ви подаєте заявку на реєстрацію за вами фіксується пріоритет, і ви вже можете використовувати позначення. Зважилися? Подати заявку можна на сайті https://profitmark.ua Зважилися?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online