Смарт-годинник Samsung Gear S4 виявляться кращими Apple Watch у всьому

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Хоч у 2017 році інтерес покупців до смарт-годинах і впав, проте жоден з виробників не збирається згортати їх виробництво, оскільки мільйони людей як і раніше готові їх купувати. Днями південнокорейська корпорація Samsung отримала новий патент, в якому описав «розумні» годинник Gear S4. Судячи з усього, новинка перевершить Apple Watch Series 3 в усьому, починаючи від функціональних можливостей і закінчуючи часом автономної роботи.

У патенті, який був отриманий для пристрою Samsung Gear S4, сказано, що вони можуть комплектуватися смарт-ремінцем, в який вбудована акумуляторна батарея. Його підключення до наручним годинником дозволить збільшити час їх автономної роботи майже в три рази, тобто їх можна буде заряджати тільки один раз в пару днів. Це означає, що інженерам південнокорейської корпорації вдалося створити гнучкі і дуже тонкі батареї, які повністю відповідають фірмовим ремінцям.

Не менш цікавим є і те, що в Samsung Gear S4, за даними з патентів, є повноцінний сканер відбитків пальців, який вбудований прямо в дисплей. Швидше за все, за допомогою цієї функції користувачі зможуть підтверджувати оплату покупок через платіжну систему Samsung Pay або ж отримувати доступ до якихось секретних даних.

Однією з ключових особливостей майбутньої новинки стане обертається дисплей, завдяки якому користувач, повертаючи його, зможе потрапляти в інші меню. За задумом інженерів, такий хід дозволить спростити використання смарт-годин Samsung Gear S4. Як все це буде виглядати на практиці - сказати складно, але вже зовсім скоро правда повинна відкритися публіці.

За даними деяких джерел, «розумні» годинник Samsung четвертого покоління покажуть публіці на виставці MWC 2018 разом з флагманським смартфоном Galaxy S9. Якщо це дійсно так, то до їх анонса залишилося всього півтора місяці, так як цей захід стартує в кінці лютого.

Приєднуйтесь до нас в Twitter , Facebook , ВКонтакте , YouTube , Google+ і RSS щоб бути в курсі останніх новин зі світу технологій майбутнього.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online