Електрична схема будинків серії і 155. Бред сивої кобили

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будинки серії І-155 це сучасні великопанельні будівлі баштового типу або багатосекційні. У 24-поверхових вежах перші 8 поверхів споруджують з монолітного залізобетону. Крок несучих панелей збільшений до 7,2 м, що дозволяє отримувати комфортабельні квартири різноманітних планувань і площ. Квартири 1-, 2-, 3-, 4-кімнатні загальною площею від 36 до 116 кв. м. У під'їздах секційних будинків по 2 ліфти, в баштах - 4. Є просторі міжквартирні холи і вестибюлі. У кожному під'їзді передбачено приміщення для консьєржа.

Кілька десятиліть ведеться будівництво будинків із серії І-155 многосекц. (І-155МК). Стіни в будинках даної серії панельні. Під'їздів буває від 2 до 8. Поверхів може бути від 6 до 23. Найчастіше їх буває 12, 17 або 18. Перші поверхи можуть бути житлові та нежитлові. Стелі зазвичай висотою 2.78 м. Є ліфти двох видів: вантажопасажирський (може підняти до630 кг.) Та ліфт пасажирський (піднімає до 400 кг.). Якщо в будинку більше 18 поверхів, то встановлені 2 пасажирських ліфта. У кожній квартирі є балкон і / або лоджія, у багатьох квартирах - еркери. На кожному поверсі розташовано по 4 квартири. А в під'їздах на розі може перебувати по 2 або 3 квартири.

Будинки даної серії будуються з 2001 року і до наших днів.

У нашій столиці такі будинки будують на новому місці або замість знесених будівель. Зараз в районі МКАД будівництво І-155 не ведеться. Але, активно зводяться панельні будинки в Москві в Мар'їнському Парку, Новому Кожухове, Кузьминках, Південному Бутові, Черемушках, Відрадному та багатьох інших районах. В основному будуються будинки багатосекційні. Також зводяться новобудови І - 155 МК і в Московській області. Їх можна побачити в м Красногорськ в мікрорайоні Павшінская Заплава, м Одинцово в декількох мікрорайонах.

У Москві побудовано близько 150 будинків даної серії, а в області побудовано і будується, приблизно 30.

Всі квартири будинків даної серії можна розділити на чотири групи:

Однокімнатна квартира загальною площею до 53 кв.м., а житловий - 16 - 24 кв.м., розміри кухні можуть бути від 9 до 11.5 кв.м.
2-кімнатні квартири мають загальну площу 51-83 кв.м., а житлову - від 28 до 37 кв.м., площа кухні має розміри до 12.7 кв.м.
3-кімнатна квартира загальною площею 68 - 101 кв.м., а житлова - до 53 кв.м., на кухню відводиться від 9 кв.м. до 12.6.
Загальна площа 4-кімнатних квартир досягає до 141 кв.м., житлова - до 66 кв.м., на кухню відводиться 12 кв.м.

У такому будинку кімнати в кожній квартирі ізольовані. У більшості квартир є темні кімнати. Проектуються роздільні санвузли. Ванна встановлена ​​стандартна. Можуть бути і по 2 санвузли. На кожному поверсі є сміттєпровід із завантажувальним клапаном. У кухні встановлені електричні плити. Влаштована витяжка природна.

Стіни встановлені з тришарових залізобетонних панелей (бетон - утеплювач - бетон). товщина фасадної панелі 32 - 40 см., Торцевої - 44 - 54 см. Другі використовуються в будівництві нижніх поверхів. Міжквартирні стіни використовуються без утеплювача. Їх товщина досягає 20 см. Пінобетонні перегородки товщиною 8 см. В деяких корпусах зустрічається вільне планування. У них може зовсім бути відсутнім несуча перегородка або бути вже готовий отвір. Щоб зробити самостійно додаткові отвори, необхідно узгодити своє рішення з інстанціями, які за це відповідають. Також застосовуються перекриття, які великих розмірів. Це багатопустотні залізобетонні плити, а їх товщина сягає 22 см.

Несучими стінами є все міжквартирні, зовнішні, а також деякі поперечні стіни, які встановлені між кімнат.

Під'їзди за типом можуть бути торцеві, кутові (поворотні,) рядні (рядові). У під'їздах зустрічається кількість кроків 6,7 або 8. Шириною кроку називається відстань між несучими стінами, розташованими по-сусідству, т. Е. Ширина прольоту перекриття. Вона може бути від 300см. до 720 см. поперечні кроки бувають шириною 310 - 620 см.

Ще варіюється і колірна гамма зовнішніх стін. Вони можуть бути білі, сірі, бежеві, зелені, жовті, блакитні, коричневі.

Покрівля робиться плоска з вологостійким покриттям з полімеру.

Головні особливості будинків І-155 МК є те, що вони мають високу теплоізоляцію, збільшений крок несучих стін, балкони та еркери мають округлений форму.

На відміну від панельних будівель 1980-х - 90-х років, дані будинки мають ще гідності. Наприклад, перекриття мають звукоізоляцією, в дерев'яних рамах встановлені склопакети. Також в кожній квартирі встановлено систему опалення з терморегулятором, радіатор калориферного типу, поліпшена система для виведення диму, протипожежна система. Часто застосовуються вбудовані шафи. У двох і чотирикімнатних квартирах є чіткий поділ всієї квартири на зони: гостьова і спальна.

Крім достоїнств, є і недоліки. Часто вони пов'язані з якістю роботи по монтажу.

Дуже часто, в новобудовах, квартири здаються в експлуатацію без будь-якої внутрішньої обробки. Як вже було сказано раніше, часто нижні поверхи таких будинків є нежитловими. Їх висота спеціально робиться більш високою, тому що вони будуються з метою розміщення тут різних підприємств для торгівлі або інших будь-яких сфер послуг.

Останнім часом створили модифікацію, що означає муніципальна. Ці будинки будуються для черговиків, жителів старого будинку, які потребують переселення, а також для військовослужбовців. Метраж даного житла менше на 25-30%.

Додаткова інформація по серії І-155 нижче (фото будинків і планувань клікабельні)

ОпісаніеКонструкція нової індивідуальної серії будинків І-155н дозволяє з одних і тих же виробів по одній і тій же конструктивною схемою збирати вдома різних конфігурацій, різної поверховості, з різними типами квартир. До складу серії входять 19 різних типів секцій, такі як: "кутові", "трилисник", Т-образні, "поворотні вставки" і т.д. За рахунок цього на будь-якій ділянці можливо отримати максимальний показник загальної площі. Різноманіття типів секцій дозволяє створити будь-який набір квартир площею від 50 до 120 кв. м.

РазработкаСерія розроблена Відділом Капітального Будівництва "СУ-155" в 2006 році.

ХарактерістікіНаружние стіни: тришарові стіни - 320-400 мм, одношарові - 160, 200 мм.
Внутрішні стіни: залізобетонні міжквартирні перегородки без утеплювача - 80 мм, 200 мм. Висота стель: 2,78 м. Теплотехнічні характеристики будинків серії І-155н відповідають найсучаснішим вимогам.

АрхітектураКвартіри з просторими кухнями, великими лоджіями. Балкони і лоджії засклені. У вікнах встановлюються склопакети ПВХ з підвищеною теплоізоляцією. Залежно від планування, в квартирах можуть бути еркери.

водопостачання
Система опалення та водопостачання в будинках серії І-155н централізована. У будинках встановлюється вдосконалена система опалення з терморегуляторами і поквартирною розводкою, що дозволяє прибрати стояки в кутах кімнат. Розведення теплоносія до батарей виготовлена з поліетилену.

КришаКровля в будинках серії І-155н плоска. Метод - безрулонних з влагоустойчивим полімерним покриттям.

Типовий набір Селищні квартири залежно від типу планування, в секції можуть бути розташовані 3 або 4 квартири.
Під'їзд Вхідна група оброблена мармуром і гранітом. Всі під'їзди будинків передбачають обов'язкову наявність незадимлюваних сходових кліток, в квартирах встановлені автоматичні теплові пожежні сповіщувачі, передбачений аварійний вихід на лоджію. Для інвалідів та маломобільних груп населення в під'їздах передбачено кілька варіантів відміток вхідних вестибюлів, що забезпечують доступ до будівлі без сходів і пандусів.

Поверховість і секції
Максимальна поверховість будинків серії І-155н - 25 поверхів. Максимальна кількість секцій - 8.

Ліфти У 12-17-поверхових корпусах: 1 вантажопасажирський і 1 пасажирський вантажопідйомністю 630 і 400 кг.
У 18-25-поверхових корпусах: 2 вантажопасажирських і 2 пасажирських вантажопідйомністю 630 і 400 кг.

ПроізводствоПроізводство будинків серії І-155н організовано на ВАТ "Домодедовский завод залізобетонних виробів" (Московська область, м Домодєдово).

Регіони строітельстваВ Москві будинку серії І-155н побудовані / будуються в Південному Бутово, Відрадному, Нагатіно-Садівники, Філі-Давидково.

У Московській області новобудови серії І-155н побудовані / будуються в Красногорську ( "Красногорье"), Балашисі ( "Балашиха-парк"), Люберцях ( "Червона гірка", "Люберецкий поля"), Одинцова ( "Нова Трехгорка").

На даний момент останні будинки серії І-155н також будуються в Нижньому Новгороді ( "Білий Місто")

У 1954 році утворено «Строймонтажтрест №3», пізніше перейменований в «СУ-155». Підприємство спеціалізувалося на будівництві великопанельних будинків поточно-швидкісним методом по типовими проектами . Візитною карткою підприємства став мікрорайон Нові Черемушки. Пізніше був збудований комплекс 8-поверхових житлових будинків в районі Сокіл.

У 1960-і в Москві почалося будівництво монолітних будинків. У цей період «Строймонтажтрест №3» приступив до зведення житлового масиву «Волхонка-ЗІЛ». Тоді ж почалася забудова Черёмушек 9-, 12 і 16-поверховими будинками. Підприємство працювало в Нових Кузьмінках, Кунцево, Зюзін і багатьох інших районах Москви.

У 1970-ті «Строймонтажтрест №3» змінив назву на СУ-155 (Будівельне управління № 155). Підприємство вело забудову в Теплому стані і Тропарево, Орехово-Борисово, Кузьминки і Північному Чертаново, а також в місті Видному, крім того, займалося реконструкцією будівлі Історичного музею на Червоній площі.

У 1980-1989 рр. СУ-155 будувало житлові масиви в районах Мар'їно, Орехово-Борисово, Відрадне і Чертаново, а також стало головним забудовником нового району - Солнцево.

У 1990-ті підприємство змінило статус - було утворено закрите акціонерне товариство СУ-155. У новій якості підприємство займалося не тільки будівництвом. Запрацювали власні бетонозмішувальні вузли, в кінці десятиліття з'явилася база залізобетонних виробів, арматурний цех, власний великий виробничий комплекс. Компанія вела забудову в Ново-Передєлкіно та Північному Бутово.

У новому столітті «СУ-155» вийшла за межі столичного регіону, почавши будувати в Тамбові, а потім - в Санкт-Петербурзі і Калінінграді, а також брала участь у зведенні об'єктів для Олімпіади-2014 в Сочі.

З початку століття ДК «СУ-155» працює в Московській області. Об'єкти, побудовані будівельниками «СУ-155», є в 15 містах Підмосков'я (Красногорськ, Одинцово, Люберці, Серпухов, Балашиха, Химки і ін.). В даний час будівельники «СУ-155» ведуть забудову в містах Домодєдово (мкр-н «Південне Домодєдово»), Красноармійськ (мкр-н «Південний»), Звенигород (мкр-н «Східний»), Долгопрудний (мкр-н « центральний »), Одинцово (мікрорайон 8) і ін.

В даний час географія будівельних проектів групи компаній охоплює Москву і Підмосков'ї, Санкт-Петербург з Ленобласті, Володимирську, Іванівську, Калузьку, Костромську, Тверську, Тульську, Ярославську, Нижегородську, Омську, Новосибірську і Калінінградську області, а також Красноярський край.

Крім будівельних підприємств, в групу компаній входять підприємства машинобудування і виробництва будматеріалів.

З 2000 по 2013 рр. в столиці група компаній СУ-155 »побудувала 453 житлових будинки, здала в цілому 6,1 млн кв. м. житлової площі. У зазначений період ГК звела великі об'єкти на вулицях Івана Бабушкіна, Кастанаевской і Миклухо-Маклая, в районах Нові Кузьминки, Нагатіно-Садівники, Нагатінський затон, Нові Черемушки, Зюзін, Філі-Давидково, на Севастопольському проспекті. Деякі об'єкти завершені, інші знаходяться в процесі забудови.

Будинки серії І-155

Велика частина житлових будинків, побудованих ГК «СУ-155», відноситься до фірмової серії І-155. Це каркасно-панельний будинок, проект якого був розроблений спільно з провідними фахівцями ГУП МНІІТЕП і Моспроект. Тому автором будинків даної серії можуть значитися різні проектні організації - залежить від конкретного будинку. Це важливо враховувати, якщо ви хочете здійснити перепланування квартири, що вимагає участі автора проекту будинку в розробці документації.

При загальній конструктивній схемі, будинки І-155 мають кілька десятків варіантів конфігурації - вежі, багатосекційні будинки змінної поверховості, і так далі. Цікаво, що в баштах перші 8 поверхів монолітні. Модернізована версія даної серії називається І-155н. Крім того, існує і варіант для муніципального будівництва - І155ММ.

Квартири в І-155 не мають міжкімнатних перегородок. Планування квартир І-155 з кількістю кімнат більше однієї зазвичай мають другий санвузол. Площа кухні не менше дев'яти метрів.

Крім того, зводяться будинки інших інститутів - наприклад серії ІП-46С, КОПЕ, КОПЕ-М "ПАРУС» і будівлі за індивідуальними проектами. Крім житлових будинків, будівельні підприємства ГК «СУ-155» зводить різні інфраструктурні об'єкти - від дитячих садків до паркувальних місць.

ОпісаніеКонструкція серії І-155 дозволяє з одних і тих же виробів по одній і тій же конструктивній схемі збирати вдома різних конфігурацій, різної поверховості, з різними типами квартир. Будинки будуються як багатосекційні, так і баштового типу.

РазработкаСерія І-155 була розроблена в 2000 році за замовленням і за безпосередньої участі Відділу Капітального будівництва АТ "СУ-155", спільно з провідними проектними організаціями ГІПРОН РАН, МНІІТЕП і Моспроект.

ХарактерістікіОсновнимі елементами серії І-155 є внутрішні несучі стіни і зовнішні тришарові несучі панелі довжиною 7,2 м, в будинках баштового типу до 8 поверху - монолітні. Висота стель - 2,8 м. Товщина зовнішніх фасадних стін - 320-400 мм, торцевих - 440-540 мм. Теплотехнічні характеристики конструкцій відповідають найсучаснішим вимогам.

АрхітектураКвартіри з просторими кухнями, великими лоджіями. Балкони і лоджії засклені. У вікнах встановлюються склопакети в екологічно чистих дерев'яних рамах.В залежності від планування в квартирах є еркери.

Типовий набір квартірПланіровка в квартирах вільна, міжкімнатні перегородки відсутні. Залежно від планування, в квартирах можуть бути еркери.
ВодоснабженіеСістема опалення та водопостачання в будинках серії І-155 централізована. У будинках встановлюється вдосконалена система опалення з терморегулятором в кожній квартирі, батареї калориферного типу, російського виробництва.

КришаВ будинках серії І-155 застосовується метод безрулонних покрівлі. Дах покритий утепленою плитою, яка заливається сучасними гідроізоляційними полімерними матеріалами.

Під'їзд Всі під'їзди будинків передбачають обов'язкову наявність незадимлюваних сходових кліток, в квартирах встановлені автоматичні теплові пожежні сповіщувачі, передбачений аварійний вихід на лоджію.

Поверховість і секції
Поверховість будинків серії І-155 - від 10 до 24 поверхів. Висота поверху - 3 метри. Будинки будуються як багатосекційні, так і баштового типу.

Ліфти багатосекційних будинках: пасажирський, вантажопідйомністю 400 кг, і вантажопасажирський, вантажопідйомністю 630 кг.
У будинках баштового типу: 2 пасажирських вантажопідйомністю 400 кг і 2 вантажопасажирських вантажопідйомністю 630 кг.

ПроізводствоСерія І-155 здійснювалася на ВАТ "Домодедовский завод залізобетонних виробів" (Московська область, м Домодєдово) і ЗАТ "Клинский проектно-будівельний комбінат" (Московська область, м Клин).
Регіони строітельстваПоследніе будинку серії І-155 будуються в Москві (

Назва серії безпосередньо пов'язано зі «Будівельним управлінням 155» (СУ-155), яке і займається будівництвом даної типової серії будинків. сучасна конструкція серії І-155 дозволяє формувати з однакових блоків абсолютно різні житлові будинки з різною поверховістю, різними плануваннями квартир і їх кількістю, кількістю під'їздів, включаючи будинки баштового типу, і різним зовнішнім виглядом.

Відмінності І-155 і І-155-Б2 можна простежити по фотографіях: І-155-Б2 зустрічається тільки в «спареному» варіанті:

Два будинки серії і-155 баштового типу (І-155-Б) в районі Нові Черемушки

І-155-Б2 на фото

На практиці, найчастіше, змінюють тільки колірне рішення будинків, будинку-вежі виходять дуже схожими один на одного. Серія І-155 включається в себе ціле сімейство «подсерий»: І-155 Б, І-155-Б2, і. У цій статті розглянуті дві: І-155-Б і І-155-Б2, щоб побачити інші - перейдіть по посиланнях.

Завдяки перерахованим вище особливостям виходить індивідуальне обличчя у кожного побудованого будинку. Внутрішні і зовнішні тришарові стіни житлового будинку - несучі, довжина панелей - 7.2 метра. Будинки відповідають сучасним теплоізоляційним і архітектурним вимогам, використовуються сучасні високоякісні теплоізоляційні матеріали. Так як всі внутрішні стіни несучі, перепланування можлива тільки після безпосереднього узгодження оной у відповідних інстанціях.

В житлових будинках серії І-155 встановлена ​​сучасна система опалення, що дозволяє регулювати поточну температуру в квартирі. Внутрішнє оздоблення НЕ проізводітся.Во всіх квартирах лоджії і балкони засклені, причому в віконні отвори встановлюються сучасні екологічно чисті склопакети в дерев'яних рамах з внутрішнім енергозберігаючим склом.

У деяких будинках сімейства І-155 застосовується технологія монолітного будівництва: перші вісім поверхів зводяться з монолітного залізобетону.

Планування серії І-155-Б:

Планування серії І-155-Б:


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online