Головний популіст дня: Тимошенко, яка не помічає сепаратистських висловлювань Савченко

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Популістом дня номінується лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, яка вперто не помічає сепаратистських висловлювань Надії Савченко Популістом дня номінується лідер Батьківщини Юлія Тимошенко, яка вперто не помічає сепаратистських висловлювань Надії Савченко   Номінувала її група Антіпопулісти на сторінці в соцмережі Ф ейсбук, передає   Depo

Номінувала її група "Антіпопулісти" на сторінці в соцмережі Ф ейсбук, передає Depo.ua .

Підшефна Тимошенко розповіла, як нещодавно була на окупованій території і спілкувалася там з тими, хто тримав її в полоні. Більш того, Савченко стверджує, що змогла поспілкуватися з представниками "Л-ДНР" настільки детально, що відчула зміну їх настроїв.

Сьогодні на слова депутата зі "стокгольмського синдрому" відреагували всі, крім Юлі й Тимошенко. Лідер "Батьківщини" не за морями-океанами, а подорожує рідної Дніпропетровщиною. Те ж має всі можливості пояснити суспільству: вона думає так само, як Савченко, або інакше. Зате Тимошенко під час своєї поїздки говорить про космос, «позапланово» зустрічається з ошуканими вкладниками банку "Михайлівський". Які чомусь "позапланово" вийшли до неї з плакатами "Юлія Володимирівна, допоможіть!".

Насправді ж Тимошенко за популістськими гаслами про тарифи і "не такий" бюджет просто ховається від відповідальності перед суспільством за те, що посадила в парламенті відверту "консерву".

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Донбасс

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online