Ванна для ніг з перекисом водню

  1. Перекис водню для ніг

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ванночки для ніг з перекисом водню є одним з дуже популярних засобів для боротьби з мозолями , Натоптишами, тріщинами і огрубілою шкірою на п'ятах.

Перекис водню для ніг

Мозолі і огрубіла шкіра на ногах, особливо в літню пору, не рідкість, і головний метод боротьби з такою проблемою - це видалення ороговілих, відмерлих шарів. Однак щоб нормально провести процедуру і не травмуватися, шкіру потрібно попередньо розм'якшити. З цією метою і використовуються ванночки для ніг з перекисом водню. Крім того вплив перекису (як антисептика і антиоксиданту) сприяє усуненню неприємного запаху , Запобігання інфікуванню і швидшому загоєнню тріщин, насиченню ділянок шкіри киснем, що робить шкіру більш пружною і менш схильною до пошкоджень.

Класична ванна для ніг з перекисом

Інгредієнти:

  • перекис водню - 4 столових ложки;
  • вода-1,5 літра.

Приготування і застосування

Воду підігрівають приблизно до 55-60ºС, вливають перекис і опускають ноги в ванночку на 5-7 хвилин. Перекис водню є досить сильнодіюча речовина, тривале її вплив може пересушити шкіру, і тому парити ноги з нею довше 10 хвилин і частіше ніж 2 рази на тиждень не рекомендується.

Ванна для ніг з содою і перекисом

Інгредієнти:

  • перекис водню - 2 столових ложки;
  • сода - 2 столових ложки;
  • вода-2 літри.

Приготування і застосування

Для приготування ванни береться тепла, але не гаряча вода. Час процедури - 10 хвилин. Поєднання соди і перекису надає сильний розм'якшує і знезаражує ефект, тому такі ванночки зазвичай використовуються в разі сильно грубої шкіри.

Ванночка з сіллю і перекисом

Інгредієнти:

  • перекис водню - 100 мл;
  • сіль - 50 г;
  • водо- 4 літри.

Приготування і застосування

У дуже теплу воду додають сіль, ретельно перемішують і опускають в ванночку ноги на 5-7 хвилин, після чого додають перекис і продовжують процедуру ще 7-8 хвилин. Даний рецепт використовується як засіб для боротьби з пітливістю і неприємним запахом ніг. У разі наявності тріщин на п'ятах метод протипоказаний через вміст солі і її їдкого впливу на рани.

Перед будь-такою ванною потрібно ретельно вимити ноги, а після них п'яти бажано обробити пемзою і нанести зволожуючий засіб.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online