Видано збірку маловідомих документів з історії Далекого Сходу в 1917 році

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вийшов у світ підготовлений до 100-річчя Великої російської революції збірник «Далекий Схід Росії в 1917 році: документи і матеріали з фонду Комісара Тимчасового Уряду у справах Далекого Сходу» (Владивосток: РГИА ДВ, 2017. - 378 с.).

Як зазначає у вступній статті упорядник і редактор збірника к.і.н Н.А. Троїцька, «в Російському державному історичному архіві Далекого Сходу (РГИА ДВ) є фонди, що містять документи управлінських структур, що діяли в регіоні в 1917 році. Дивно, але вони практично невідомі дослідникам ... Одним з таких обійдених увагою є фонд Комісара Тимчасового Уряду по Далекому Сходу А.Н. Русанова (ф. Р-1644) ».

Видання документів з канцелярії далекосхідного комісара Тимчасового уряду істотно розширює джерелознавчих базу досліджень регіонального аспекту Великої російської революції. Публікація супроводжується довідкою по адміністративно-територіальному управлінню, покажчиком імен (понад 750 осіб), хронікою подій в краї в 1917 році.

Опубліковано: 17.10.2017, остання зміна: 17.10.2017

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online