В аварійному будинку на Полтавщині поліції сподобався набір для рослинництва. Наркотиків поруч не знайшли

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ксенія Потеева / "Фонтанка.ру"

За уточненою інформацією, в засудженої до розселення п'ятиповерхівці в центрі Петербурга знайдено обладнання для вирощування рослин. Господарів про захоплення збирається розпитати поліція.

Як повідомили «Фонтанці» в ГУ МВС по Петербургу і області 30 грудня, напередодні при виселенні мешканців з непридатного для життя будинки на Полтавщині, 10, помітили обладнання, яке може бути використане для вирощування рослин, в тому числі наркотичних, в невеликих обсягах. Нічого наркомісткої при огляді квартир знайдено не було . Поцікавитися призначенням не вдалося - власник пристосувань в п'ятиповерхівці був відсутній.

Примусовий переїзд з аварійної будівлі триває з суботнього вечора. У неділю виселяють дві квартири. Всього за рішенням Смольнинський суду перебратися в маневрений фонд повинні шість квартир. Незважаючи на жалюгідний стан будівлі, люди відмовляються міняти місце проживання.

В аварійному будинку на Полтавщині поліції сподобався набір для рослинництва. Наркотиків поруч не знайшли

Як розповіли «Фонтанці» фахівці, які проводять посилення будинку, активні деформації почалися в останній тиждень. Частина будівлі, яка належить до 3-й сходах, «поїхала». Через це деформовані сходи, віконні прорізи, нахил підлоги помітний неозброєним оком. На місці працюють співробітники Жилкомсервісу №3 Центрального району. Після від'їзду жителів вони закладають цеглою вікна, щоб запобігти спробам проникнення. П'ятиповерхівка на Полтавщині, 10, визнана аварійною в 2016 році.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online