виготовлення резервуарів

  1. Виготовлення резервуарів з металу
  2. Види резервуарів з металу
  3. горизонтальні резервуари
  4. вертикальні резервуари
  5. двошарові резервуари

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Виготовлення резервуарів з металу об'ємом від 0,1 до 300 м³, з різних видів металу (нержавіюча сталь, алюміній і його сплави, сталь). Наші майстри зварники і слюсарі виконають виготовлення резервуарів для води, виготовлення резервуарів для нафтопродуктів і горизонтальні або вертикальні металеві ємності , На професійному обладнанні в найкоротші терміни з гарантією бездоганної якості. Ми готові виконувати виготовлення резервуарів будь-якої складності за стандартними і нестандартними кресленнях.

Виготовлення резервуарів з металу

Резервуари - це сталеві або з нержавіючої сталі, прямокутні або циліндричної форми ємності. Їх призначення - накопичення, зберігання і видача рідини, нафтопродуктів, технічної та питної води, харчової рідини. Резервуари широко використовуються у всіх галузях, у яких є потреба в забезпеченні запасів, зберіганні, з'єднанні і видачі різних рідин. Від правильного вибору форми резервуара і товщини матеріалу залежить і термін експлуатації. Наші майстри виготовляють резервуари будь-якої форми: резервуари для дизпалива , резервуари для води , горизонтальні резервуари , вертикальні резервуари . Також наша команда зварників може впорається з будь-якими пошкодженнями і деформаціями ваших резервуарів і здійснити ремонт резервуарів на місці або в нашому цеху.

Види резервуарів з металу

  • вертикальні циліндричні резервуари;
  • горизонтальні циліндричні резервуари.

Металеві резервуари використовуються в харчовій, хімічній та фармацевтичній, нафтової, аграрної та інших галузях промисловості, а також для побутових потреб населення. Виготовлення резервуарів ми виробляємо в власному цеху оснащеним усім необхідним професійним обладнанням.

Виробництво резервуарів з металу, як і виробництво нержавіючих ємностей вимагає від зварників чималого досвіду. Т. к. Наше виробництво працює багато років ми маємо досвід роботи в цій області. Чи стикалися з нестандартними замовленнями і знаходили правильні рішення. У нас ви можете замовити резервуар будь-якого обсягу і виду, площа нашого виробництва дозволяє нам такі виготовляти. Виробництво резервуарів на замовлення з металу ми здійснюємо за вашими кресленнями або фото + розміри. Якщо ви не знаєте який саме резервуар підійде для ваших потреб, ви можете проконсультуватися з нашими фахівцями і вони допоможуть вам зробити правильний вибір.

Пожежні резервуари - це горизонтальні або вертикальні металеві ємності призначені для зберігання технічної води або пінного розчину, для створення протипожежного запасу обсягу води не має залежності від водопостачання, для автоматичного усунення загоряння. Пожежні резервуари призначені для зберігання і своєчасної видачі води, пінного розчину або інший РЕАЛИЗАЦІЯ рідини. Пожежні резервуари часто виготовляються з однією перегородкою, що дозволяє розділити резервуар і при плановому обслуговуванні резервуара не відключати будинок від системи пожежогасіння. Також двосекційні резервуари використовуються при змішуванні двох рідин, для підвищення ефекту погашення вогню.

Виготовлення пожежних резервуарів проводиться зі сталі марки Ст3, а також з нержавіючої технічної сталі (17Х12) (AISI 430) такі резервуари стоять набагато дорожче ніж звичайні сталеві, але забезпечують довголітню експлуатацію і не вимагають частого планового обслуговування. Пожежні резервуари зі сталі вимагають обов'язкової внутрішньої і зовнішньої фарбування. Через певний час буде потрібно плановий ремонт (послуги піскоструйки і малярів), що на відміну не вимагає резервуар з технічної нержавійки.

Багатосекційні резервуари - виготовляються об'ємом від 1 до 200 м3 і призначаються для прийому, зберігання і видачі рідини, застосовуються в багатьох галузях промисловості: хімічної, харчової, АЗС та інших. Багатосекційні резервуари виготовляються з декількома перегородками, що дозволяє зберігати кілька видів рідини одночасно в одному резервуарі. Також ці резервуари вважаються більш економічними у виготовленні, тому що вимагають менше витрат на матеріали і роботу, ніж виготовити кілька резервуарів з таким же точно обсягом.

горизонтальні резервуари

Горизонтальні резервуари - РГС (резервуар горизонтальний сталевий) застосовуються в багатьох галузях промисловості: нафтової, хімічної, фармацевтичної та інших. За геометрії вони також можуть бути різними: резервуари циліндричної форми, прямокутної або овальної, все залежить від призначення резервуара. Найбільш часто затребуваними і економічно вигідними є горизонтальні прямокутні резервуари. При виготовленні кубічного резервуара не потрібно проведення робіт з гнуття листів та збирання резервуара вимагає менше часу і витрат.

Горизонтальні циліндричні резервуари в основному використовують для зберігання рідини під надлишковим тиском. Горизонтальні резервуари можуть розташовуватися як над землею, так і під землею, їх ще називають підземні або наземні резервуари. Наземні резервуари зі сталі, як правило, застосовують для зберігання нафтопродуктів і пально-мастильних матеріалів. Їх закопують на рівень нижче промерзання грунту, забезпечуючи цим теплоізоляцію резервуарів. Горизонтальні сталеві резервуари можуть також мати додаткові комплектуючі. Для того, щоб забезпечувати процес, який в них відбувається. Оскільки область застосування їх досить велика, то комплектуючі визначаються в залежності від призначення і умов експлуатації резервуара.

вертикальні резервуари

Вертикальні резервуари мають найбільший попит у багатьох галузях промисловості. Їх можна розподілити на кілька видів: резервуари для води, резервуари для нафтопродуктів, резервуари для хімічних розчинів, резервуари для пожежогасіння. Вертикальні резервуари є циліндричну ємність з плоским або конусним днищем, і конусної прямий або плаваючою дахом. Вертикальні циліндричні резервуари є більш дорогими у виготовленні в порівнянні з горизонтальними прямокутними, але такі резервуари дозволяють витримувати більше тиску.

Вертикальні циліндричні резервуари оснащені днищем, стінкою, кришкою, експлуатаційним обладнанням. Область їх застосування досить велика. Залежно від області застосування і буде визначатися комплектація вертикального резервуара. Ми займаємося виробництвом вертикальних сталевих резервуарів будь-якого виду наповненням. Резервуари для води, для нефтопродуктов, пожежні резервуари ми виготовляємо на замовлення по Києву і області.

двошарові резервуари

Двошарові резервуари є резервуар всередині резервуара, такі ємності застосовуються часто в харчовій і фармацевтичній промисловості. У двохстінні резервуари - це водяна сорочка з вбудованим змійовиком для нагріву або охолодження продукції. Наприклад, пастеризація молока, пивоваріння та багато іншого. Також бувають і інші призначення другого шару, наприклад, утеплення або охолодження резервуара. Ми готові розглянути і виготовити потрібний вам резервуар за доступні ціни з відмінною якістю матеріалу і роботи.

Резервуари із пристроєм, - це резервуари з вбудованим пристроєм дозволяє створювати циркуляцію рідини в резервуарі. Також резервуари можуть бути різних форм, з різними пристроями перемішування, які дозволяють запобігти кристалізацію, розщеплення і розшарування розчину. Також вони застосовуються для змішування розчинів.

Також вони застосовуються для змішування розчинів

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online