«Пам'ять» Води


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Вода! Ти не просто необхідна для життя, ти і є життя. Твоїм милосердям знову відчиняються висохлі джерела серця »

Антуан де Сент-Екзюпері

Вода - саме дорогоцінний скарб планети Земля. Площа поверхні світового океану, до складу якого входять океани і моря, становить близько 71% поверхні Землі. 75% прісної води знаходиться в замороженому вигляді в гірських льодовиках і полярних шапках, 24% розташовується під землею у вигляді ґрунтових вод, 0,5% розташовано в грунті у вигляді вологи. На наземні водойми (озера, річки) припадає трохи більше 0,01% планетарних запасів води.

Вода - енергія життя, вона створює і дає життя. Якщо дотримуватися теорії про те, що вода має позаземне походження, і «прийшла» на Землю з відкритого космосу, то все живе, включаючи і людини, чужеродно по відношенню до нашої планети.

4,54 мільярда років тому Земля піддалася метеоритним бомбардуванням. Космічні тіла несли азотисті основи і молекули, необхідні для утворення ДНК або білка. При зіткненні із Землею позаземні елементи виступили в ролі матеріалу в процесі еволюції.

Вчені з'ясували, що молекулярний іон водню H3 + є головною молекулою Всесвіту, завдяки якому стало можливим формування зірок. Велика частина Всесвіту складається з водню в різних формах, але іон H3 + є найпоширенішим в міжзоряному просторі. Це одна з найважливіших молекул, яка грала ключову роль в охолодженні перших зірок і є попередником багатьох видів хімічних реакцій, в тому числі з'єднань, необхідних для життя, таких як ВОДА або вуглець.

Покинувши відкритий космос, «давня» вода принесла з собою програму, необхідну для розвитку життя на Землі. Близько 420 мільйонів років тому, завдяки кисню і озоновому шару, життя зробило свій перший крок з води на сушу. Силою, яка створила життя і дозволила життя еволюціонувати, була ВОДА. Аналіз частинок цирконію в стародавньому мінералі, підтвердив розрахунки вчених про виникнення води на Землі близько 4,4 мільярдів років тому.

Вивчення води - це дослідження законів Всесвіту. Немає речовини більш загадкового і невивченою, ніж звичайна вода - Н2О - хімічна сполука двох атомів водню з одним атомом кисню. На молекулярному рівні вода володіє «пам'яттю», вона має властивості запам'ятовувати, зберігати і передавати інформацію про речовину, що колись у ній розчиненому. Гомеопати підтверджують, що вода володіє «пам'яттю», вона зберігає новопридбані властивості навіть після того, як речовина або препарат розбавлені в ній до практично «нульовою» концентрації. Вода є системою, що самоорганізується, вона зберігає інформацію навколишнього середовища, «пам'ятає» фізичний або хімічний вплив.

У буддійської « Сутра серця мудрості »Сказано:« Те, що можна побачити, не має форми; то, що не можна побачити, має форму ».

Цей парадокс, вислови багато століть назад Буддою, доведений сучасною наукою. Наші очі можуть бачити предмети, але вони не можуть бачити вібрацій. Згідно з ученням буддизму, всі в світі постійно змінюється, постійні тільки зміни. Це означає, що коливання (вібрації) - вічні, хоча стану хитається матерії скороминущі.

Всесвіт знаходиться в стані вібрації, все коливається зі своєю власною частотою. «Буття є вібрація» - основоположний принцип Всесвіту. Майже все, що є в природі, випускає вібрації з певними, постійними частотами. Квантова механіка підтверджує, що матерія - це вібрації. Все знаходиться у вічному русі і коливанні (вібрації), а значить, все народжує звук.

Події, що відбуваються протягом людського життя, знаходять своє відображення у воді. І окрема людина, і все наше суспільство створюють єдиний величезний «океан подій». Люди - єдині істоти, які володіють потенційною можливістю резонувати з усіма іншими створіннями і предметами, що знаходяться в природі. Кожна людина вібрує зі своєю власною, унікальною частотою, кожен має «сенсорними здібностями» і може вловлювати вібрації інших. Ми можемо віддавати нашу енергію і отримувати енергію натомість.

Вода записує інформацію, а потім, здійснюючи кругообіг на планеті Земля, цю інформацію розподіляє. Кристалічна структура води складається з кластерів (Велика група молекул). Напружена щільна структура кластерів оптимальна для тривалого збереження інформації. Кластери молекул води - найбільш дрібні й нестабільні системи, що самоорганізуються в природі. Зміни, що відбуваються в кластерах води в результаті впливу ззовні, можуть бути відносно стійкими у часі. Чим більшою є закладена в кластері інформація про фізичний або хімічний фактор впливу, тим більше тривалий час вона зберігається.

Дослідження японського вченого Масару Емото показують, що вода здатна вбирати, зберігати і передавати людські думки і емоції. Згідно Емото, молекули води, об'єднані в кластери, виступають своєрідними осередками пам'яті, звані інформаційними панелями. В одній молекулі може налічуватися до 440 «панелей», які утворюють свого роду аналог комп'ютерної пам'яті. В дані осередки вода записує інформацію і може зберігати її тривалий час (якщо воду не піддавати різним впливам).

Масару Емото зумів візуалізувати розташування молекул води в кластерах заморожуванням води за допомогою різних видів впливу. Кристали замерзлої води вишиковуються певним чином. Лід «пам'ятає» передісторію рідкої фази води, яка піддавалася впливу. Побачити якість записаної інформації можна, сфотографувавши кристали льоду. При цьому форма кристалів залежить від емоційного забарвлення сприйнятої інформації. Чим позитивніше думки або гармонійніше мелодії, тим вище рівень симетрії і порядку в кристалах. Слова і думки мають владу змінювати воду. Почуття і вібрації впливають на утворення кристалів льоду.

Промовляючи слова, ми отримуємо здатність змінювати світ. Слова мають силу - це прояви душі, і цілком ймовірно, що стан нашої душі має великий вплив на воду, що становить не менше 70% нашого тіла. Як сказав Масару Емото, «потворність світу - це каліцтво душі, і подібні каліцтва можуть впливати на сам Всесвіт. Одна крапля, що впала в ставок, породжує кола, які поширюються нескінченно. Потворність однієї лише душі поширюється на весь світ, породжуючи глобальні каліцтва. Але не все втрачено - надія ще є. Є порятунок, і воно називається «любов і вдячність».

Які вібрації ми передаємо Землі, і яку планету ми створюємо - це залежить від кожного з нас. Життя, яке ми проживаємо, і світ, в якому ми живемо, залежать від нас.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online