Новини Києва - У двох районах Києва підвищують тарифи на опалення і гарячу воду - 112 Україна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тарифи зміняться для споживачів Дарницької ТЕЦ Тарифи зміняться для споживачів Дарницької ТЕЦ   Фото з відкритих джерел   У Києві підвищать тарифи на гарячу воду і опалення для споживачів однієї з ТЕЦ

Фото з відкритих джерел

У Києві підвищать тарифи на гарячу воду і опалення для споживачів однієї з ТЕЦ. Таке рішення прийняла Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, передає " Укрінформ ".

Так, тарифи підвищено для споживачів Дарницької ТЕЦ (ТОВ "Євро-реконструкція").

Опалення з приладами обліку тепла подорожчало з 1181,85 до 1225,19 грн за Гкал - на 3,68%, а без приладів - 31,42 до 32,58 грн за квадратний метр, або в місяць - на 3,69%.

Гаряча вода з полотенцесушителем і підключенням до систем гарячого водопостачання для споживачів Дарницької ТЕЦ буде коштувати 73,53 грн за кубометр замість 70,56 грн, що на 4,04% вище. Без рушникосушки - 67,93 грн за кубометр замість 65,15 грн, тариф підвищився на 4,09%.

Відзначимо, що Дарницька ТЕЦ постачає тепло та електроенергію промисловим підприємствам і житловим масивам Дніпровського та Дарницького районів Києва. Станція опалює близько 8% житлової площі Києва. Від її роботи залежить комфорт близько 300 тис. Жителів лівобережного Києва. Основне проектне паливо станції - вугілля.

Нагадаємо, що в Києві почалося постачання будинків гарячою водою, на процес запуску системи опалення потрібно 10 днів .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online