Тест «Внутрішнє Громадянство»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дослідницька служба «Середовище» представляє тест «Внутрішнє громадянство», заснований на даних і досвіді масштабного соціологічного дослідження - The European Values Study ( www.europeanvaluesstudy.eu ). Воно було ініційовано європейськими вченими в кінці 1970-х років. Соціологи спробували відповісти на питання про те, об'єднують європейців спільні цінності, змінюються ці цінності, і в якому напрямку, визначають чи ще християнські цінності життя і культуру Європи, які основи і наслідки європейської єдності.

Проект торкнулася всіх сфер життя - сім'ю, роботу, релігію, політику, суспільство. Опитування в самих різних країнах Європи проводилися в 1981, 1990, 1999 роках. У 2008 році опитування проводилося в 47 країнах і регіонах. В цілому було опитано більше 70 тисяч чоловік.

Росія є невід'ємною частиною загальноєвропейського дослідження цінностей.

Принцип тесту проста: в результаті тесту Ви отримуєте віртуальний «паспорт» тієї країни, громадяни якої відповіли на питання приблизно так само, як і Ви. Це хороша можливість перевірити власну ідентичність, порівняти Ваше самовідчуття зі свідомістю європейців з різних країн. Справа Ви можете бачити список країн, «паспорта» яких найбільше випадали учасникам тесту. Пройшовши тест, Ви побачите вихідні дані Європейського дослідження цінностей - «Статистику по країнах» і «Статистику з питань». Бажаємо успіхів!

http://sreda.org/igra/

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online